- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
rasky
senior tag
-
Jó az, annyi pénzért, legfeljebb az elnevezéssel van gond. Nem tudom, miért Mi4i lett. Ok, hasonlít, meg minden, de ezzel a névvel én is egy turbózott Mi4-et várnék.
De egyébként nemrég mutatták be a Mi Note Pro-t, azért ne várjunk 2 havonta csúcsgépetEngem inkább az érdekelne, hogy mikor óhajtják végre kiadni az 5 alapú MIUI-t..
-
Dava
tag
12GB körül van szabad hely frissen, ebből 9GB lejön neked még mindig van 3GB képeknek
Azokból meg ha már 3 gigányit csináltál, amúgyis ideje archiválni!
Persze nem mondom, hogy tengernyi hely az a 16GB, de bőven lehet vele boldogulni. Gond akkor van, ha HD filmeket szeretnél nézni telefonon, de azt ne szeressél
-
TomPack
őstag
A belső tàrhelyen osztozik minden. Neked kell eldöntened, hogy mire elég a 16Gb. Nekem mindenre bőven sok. Nincsenek jàtékaim, zenéim, a csengőhangjaim is a gyàriak, de àltalàban rezgőn van A fényképek foglalnak sok helyet, a NAS-omon tàrolom a videótékàm, és felhőbe töltök mindent. Külföldön még eddig elég volt a roaming net + wifi, de vészesetre ott az usb otg + pendrive. Eddig nem kellett hasznàlom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest