-
Mobilarena
Xiaomi MI-3 téma összefoglaló
ANDROID 6.0 MARSHMALLOW FRISSÍTÉS
Olvasd el, mielőtt nekikezdenél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ájvé
veterán
válasz
trebrona #32321 üzenetére
Igen tavalyi felső kategóriában édes kevés (P20, S9 stb.), még a Mi8 is le van maradva ilyen téren és F1-ben még butább a kamera. Arról nem is beszélve hogy második kamera csak dísznek van, többinél meg van azért funkciója is. Jó nyilván nem ezekkel kell versenyeznie, ezért írtam hogy SoC-on(RAM,ROM) kívül minden középkategória. Mondjuk tesztben is írják, fiatalokat célozzák meg a jó hardverrel (játék) ehhez nagy akkuval, a többi része pedig mondjuk hogy megfelelő még ehhez a felső kategóriás hardverhez, hátlap meg plasztik, mert kit érdekel, nem ez a lényeg. Csak ezt felesleges volt külön néven elindítani szerintem persze.
Mi szériában is vannak gyengébbek meg jobbak is nyilván, de ezt a Mi Playt még mindig nem tudom hova tenni, valaki ezt még leírhatná.(#32322) Milestone2:
Oké bocs, csak nem értem, bár Xiaomit mindig is nehéz volt megérteni. Mondjuk a Redmit gondolom az eladások miatt akarják külön néven futtatni, hiszen tavalyi év legsikeresebb telefonjai közé tartoztak, ebben van ráció, mivel úgy is mindenki így ismeri és használja is őket (Redmi Note 5 stb). Ebből a szempontból még egyszerűsödik a név, nem kell a Xiaomit is használni. -
Milestone2
nagyúr
-
Ájvé
veterán
válasz
trebrona #31132 üzenetére
Mi a problémád? Igazam van, ha Y1-et vesz nem lesz benne B20, szóval a lista nem pontos, persze nekem mindegy mit vesz. Verheted a fejed a homlokodba, mert sehol nincs pontos B20-as Xiaomi lista, ezért írtam le, nem hülyeségből, kimovil is ugyan úgy pontatlan mint a gsmarena, bármennyire is fáj neked.
floratm:
Mi A2-vel még várni kellene legalább a bejelentésre, van ahol S640-et van ahol Surge S2-t írnak, magyarul senki nem tud semmit csak találgat. -
floratm
senior tag
válasz
trebrona #31129 üzenetére
Az Mi a2 igen csak pofás igy kinézetre, és mostanára van itt bedátumozva...
-
-
Ájvé
veterán
válasz
trebrona #30810 üzenetére
Tudod valószínűleg bennem van a hiba, de ha én meg tudok valamit oldani akkor megcsinálom. Nem kezdek írogatni alternatív megoldásokért még a kényelmem érdekében sem. Megcsinálom és kész. E helyett pörgött itt a fórum egy teljesen felesleges témán. De látom már te is szabadkozol a topik gazdánál, akkor olyan nagyon nem lőttem mellé.
u.i.:
Persze ismerem a mondást: a lustaság fél egészség, hidd el én teljesen egészséges, vagyis rohadt lusta vagyok, de egy 2 perces reg még nekem sem akadály. -
virkir
veterán
válasz
trebrona #2173 üzenetére
Már meglett a miuihu-ról de azért köszönöm a segítséget.
Az ilyen állandó futásigényű programoknak engedélyezni kell az auto indulást meg nagyjából mindent megengedni.
Mi3-on Biztonság-Engedélyek-Alkalmazások engedélyének-kezelése-Alkalmazások, vagy egyszerűbben az alkalmazásoktól is el lehet jutni a végére, itt rábökve az adott alkalmazásra lehet beállítani mennyit engedünk meg abból amit szeretne
A HD Widget se akart frissülni amíg nem engedtem szabadjára.
Namost visszakanyarodva, hogy jó e a miui azt kell mondanom, hogy nekünk "kockáknak" jó de egy átluser ne keveset szívhat a végletekig szabályozhatóság miatt, tehát nem az igazi lenne még mit finomítani rajta.
A tegnapi sikeres kutakodás után úgy tűnik marad a telefon.
Ma leveszem a gyári fóliát aztán megy rá az üveg csak tok lesz sokára mert a kiskínai nem kapkodja el a küldést.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SkyShowtime
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch
- Black Myth: Wukong
- Autós topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Iphone 14 PRO 128 GB 88% akksi
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest