- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobilhasználat külföldön
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
-
Mobilarena
Xiaomi MI-3 téma összefoglaló
ANDROID 6.0 MARSHMALLOW FRISSÍTÉS
Olvasd el, mielőtt nekikezdenél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi_Ohl
veterán
Ez a gyári óra widget kicsit modolva. Eredetileg is így jelenik meg az angol verzióban, csak magyar nyelven nem mutatja a dátumot és az időjárást. Innen szedheted, le van írva, melyik mappába tedd (felülírva a régit), aztán állítsd az engedélyeit "rw-r--r--"-re, indítsd újra a telefont és kész is.
-
rodeo74
csendes tag
Ilyenem van, általában működik de pl a melóhelyemen ahol eleve csak 3 pecek a térerő, ott még a telefon sem megy ha felteszem ezt a tokot...
Meg egy kis után gyártást igényel mert vagy 2 milivel hosszabb mint a telefon... plusz a vaku melletti mikrofont vagy mi az, letakarja
-
-
Madoc
veterán
Jól választottál,nem bánod meg.Nekem van nexus is és mi3 is és kb egy szinten vannak csak ennek jobb az akkuideje.Mellesleg a miui is nagyon bejön,olyan extrák vannak benne ami csak nagyon kevés nexus-os főzött romban.Emagnál rendeltem én is fehéret és szürkét küldtek helyette,pedig a számlán is fehér volt.De a sorozatszám az stimmelt.Az asszonyomnak vettem de kezdem irigyelni. Tokot és nilkin glass-t ebay-en rendeltem fillérekért de még uton vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest