- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Xiaomi MI-3 téma összefoglaló
ANDROID 6.0 MARSHMALLOW FRISSÍTÉS
Olvasd el, mielőtt nekikezdenél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Digojr
csendes tag
Szia!
Mi2 nél ha Vodás vagy komoly térerő gondok lehetnek ha nagyvároson kívül akarod használni.
Nincs a modemjében a 900 MHz-es tartomány 3G hálózaton,és váltás közben meg akadozhat.(3G/2G)
Én csak ezért adtam el és cseréltem le mi3-ra.
Az mi3 mat meg a mérete és az akku ideje miatt cseréltem le mi4-re. -
Tomi_Ohl
veterán
Én nagyon elégedett a Mi3 kamerás képességeivel, sok képet csináltam, nekem tetszenek
mondjuk az tény, hogy nem értek ilyen dolgokhoz, de egy átlagos embernek bőven jó az amit tud
Ha tényleg csak a főzött ROMok szólnak a Mi2 mellett, akkor szerintem ne gondolkodj, a Mi3-mat vedd! (decemberben adják ki a forráskódokat ha minden igaz aztán lesznek ROMok itt is)sagesz93 de, lehet külön is ikonokat cserélni. Apktool kell hozzá, aztán decompile apk, kicseréled az ikon PNG-t, aztán recompile, sign, zipalign, aztán újra behelyezni a rendszerbe, engedélyek megadása, és kb ennyi. Ha soha nem csináltál még ilyet, eltarthat egy ideig, és ugye ezt minden egyes alkalmazással ismételni kell, szóval nem egyszerű, de ha követed a leírást, menni fog. Küldjek leírást?
-
tDr1v3r
veterán
Mi 3.
Én Mi 2s-t akartam (de inkább az utódját, ami valahogy nem tudott kijönni eddig), féltem nagyon a mérettől de megszoktam. Nem mondom hogy szuper, még mindig szar rajta egy kézzel gépelni és kell többször is fogást váltanom vagy két kézzel használnom de megszoktam.
A Mi 2s se rossz, csak nagyon félő hogy sz*rni fognak a szoftveres támogatására idővel. Viszont nagyon jól testreszabható, cserélhető a hátlapja - ez az egyik amit nagyon hiányolok a méretén kívül az Mi 3-ból - és a Xiaomi kiadta a szoftvere forráskódját így van rá dögivel főzött ROM is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged