-
Mobilarena
Xiaomi MI-3 téma összefoglaló
ANDROID 6.0 MARSHMALLOW FRISSÍTÉS
Olvasd el, mielőtt nekikezdenél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi_Ohl
veterán
Csak az előbbi.
Vagyis tudtommal sehogy, ez ilyen. Bár egy éve talán sokat beszéltek itt a többiek egy CM kameráról, abban talán volt, de nem tudom, milyen.
pozanos & mizoli ma én is próbálgattam (az Xperia edition-ön), szép képeket lehet vele lőni, végre ez miatt sem kell visszatenni a MIUI-t. 6.0-n nem működik, nem tud tőle csatlakozni a kamera.
-
Tomi_Ohl
veterán
Szép leírás, linkekkel, így biztos sikerülni fog mindenkinek.
Van egy Google drive-os mirror, amit korábban linkeltem, ha az valakinek jobban megfelelne.
Ez a visszaállításos lépés érdekes, nem értem, miért kell, de ha csak így működik, ok.
Ma este érek haza, le is töltöm.Szerk: kamerával képeket is tudsz csinálni? Mert azt mondták, működni működik, csak képet nem lehet csinálni.
-
Tomi_Ohl
veterán
A Xiaomi lecsupaszított és bugos kernel forrásokat adott ki, heteket kellett dolgozni vele, hogy egyáltalán az alap funkciók működjenek.
Ivan-nak viszont hozzáférése van a teljes, friss forrásokhoz. Talán májusban megosztotta a forrásokat(legalábbis egy részét), amit az 5.0 AOSP-hez használt. Most azokat a módosításokat kéne megosztania, amit a 6.0-hoz csinált, az egész XDA arra vár.s4tch csak az a baj, hogy általában olyanok szeretnék megcsinálni, akik egyáltalán nem értenek hozzá, így bele sem kezdenek.
Mondjuk néztem már, hogyan lehetne, lehet, hogy tényleg ez lesz a következő projektbozarjoska pedig belevettelek volna a teszter csapatba
Többiek: a hétvégén nem tudok képeket megosztani, esetleg majd vasárnap este.
De nézzétek egy videót a Sonys lollipopról, na pont úgy néz ki ez is. -
batabe
senior tag
-
bozarjoska
őstag
Na meg is előztek.
-
batabe
senior tag
-
-
s4tch
veterán
Mi3 tapasztalat: csak FAT/FAT32. Ezzel a programmal próbálkozhatsz: Paragon exFAT, NTFS & HFS+
-
vampire17
addikt
Mi4:
- Fem keret, jobb anyaghasznalat
- 8 megapixeles elolapi kamera
... es ennyiMi4c
- erosebb hardver (S808+3Gb RAM)
- szebb kijelzo (sunlight display, mar a 4i nel is rohadt szep volt)
- jobb akkuido (a dinamikus FPS allitas miatt)
- Extrak (USB-C, erzekelok oldalt, duplakoppos ebresztes)
- Frissebb szoftver (5.1.1-es alap)Sztm kb igy
-
petrson
senior tag
A Mi4c ha jól tudom a S808-ban erősebb.
A Mi4 szerintem küllemre szebb, nem beszélve a minőségibb anyagokról, a hangszóró elhelyezése is jobb megoldás nálunk. Én nem bántam meg, hogy megvettem. Mi5-re biztos, hogy jövő évig várni kell, nálam csak az lehetett volna alternatíva. -
Fejvadi
nagyúr
Én 99%-ban telefonálásra használom. 1%-ban meg foglaltat jelez.
Na jó, csak nem tudtam magamban tartani megint a hülyeséget.Szépen sorban írjátok le nekem a következőt:
- Mi3 MIUIHU-t használok és a fejlesztői beállításokban látom vagy sem az ART módba való átkapcsolás lehetőségét.
- Mi3 Multi-t használok és a fejlesztői beállításokban látom vagy sem az ART módba való átkapcsolás lehetőségét.
- Mi4 MIUIHU-t használok és a fejlesztői beállításokban látom vagy sem az ART módba való átkapcsolás lehetőségét.
- Mi4 Multi-t használok és a fejlesztői beállításokban látom vagy sem az ART módba való átkapcsolás lehetőségét.Át akartam kapcsolni kíváncsiságból és azt vettem észre, ha Multi van fent a telefonokon akkor nincs átkapcsolási lehetőség. MIUIHU alatt Mi3-on van, de Mi4-en is van?
-
cimp
senior tag
-
cimp
senior tag
Neked a 5.9.17 megy viszonylag normálisan ART-al? Ez érdekes, mert mikor ezt írtad és OTA-n megjelent az este, gondoltam rápróbálok még egyszer. Bekapcsoltam az ART-ot és gyakorlatilag megállt a launcher! A kocka beszorult félúton és ott állt hosszú másodpercekig.
Más: Van alkalmazás Prohardveres cuccok (pl topicok is) olvasására. Egész jó.
-
mizoli
addikt
Nem, nem SOD, és nem is ugyanaz ami nálad van.
(sod = Sleep of Death- mikor szépen elaszik a telefon, aztán nem ébred fel.)
Most pl. a jegyzetelőbe írtam, de elmenteni már nem tudtam, gombok nem reagálnak, de rezeg, érzékelik az érintést. Kijelző fekete, értesítési panel megy, de onnan sem lehet semmit elérni. Launchert sem lehet újraindítani.
Talán a következő buildben jó lesz. Hogy ezt már hányszor leírtamDe mindig reménykedem.
-
mizoli
addikt
"sehogy nem tudok a másik systemre bootolni"
Ezt hogy érted?
A Mi3-on alapból 2 system partició van, mindkettőre tudsz MIUI-t telepíteni, és mindkettőről lehet bootolni (a TDB-t most felejtsd el.)
A CWM mindkét systemet tudja használni, TWRP nem."Most valami 5.3,27-van, ezt akarom 5.9.1-re"
És mi a gond? Feltetted és mégsem az indul? -
Tomi_Ohl
veterán
Egyértelműen a Mi4-et, de főleg a custom ROMok miatt.
boken az nem jó hír
Barthezz2 hétvégén fogok vele foglalkozni, egyelőre nekem sem megy, de csak kb 2 percet foglalkoztam vele.
zolikaDB az engem is érdekelne.
s4tch én mindig direkt az adaptert fogom meg, hogy ne essen ki.
mizoli Próbáltad azóta az RR-t Gapps nélkül / új Gapps-szal? Nálam nem volt fekete képernyő eddig, meg SOD se.
-
vampire17
addikt
Igaz , nem engem kerdeztel. de:
Tok fura, h minden hirben a Mi4c-t valahol a Mi4 és a Mi4i koze pozicionaljak, pedig a Mi4c hardveres parameterei boven a sima Mi4 fole rugnak. (A Snapdragon 808-ban 6 magos proci van es Adreno 418 GPU, valamint 64bites es minden teren fejlettebb chip. lenyegeben a 810 "butitott" valltozata)
Egyeb jellemzoiben (Kamera, felbontas, kijelzo) hasonlo kaliber, mint a Mi4 (az elolapi kamera "csak" 5 megapixel)
-
Fejvadi
nagyúr
Én csak arról írtam, hogy a Xiaomi WiFi Router nagyon erősen és hatékonyan elég messze sugároz. Összehasonlítottam a másik Routeremmel, amire eddig azt hittem, hogy nagyon jó, mert az is jobb volt mint amilyeneket a haverjaimnál tapasztaltam. Persze ha egy telefon WiFi-je nem elég hatékony akkor az más, de én ugyanazzal a telefonnal néztem. Ez a Xiaomi maximális jelerősséggel nyomja ott ahol a másik Router-em éppen csak egy csíkot látott és azt is eldobálta. Nagyon megvagyok vele elégedve, ez a lényeg. Az 5GHz-nek viszont semmi értelmét nem látom és lehet ki is kapcsolom.
-
Fejvadi
nagyúr
Ha egyszer WiFi Router-re lesz szükséged akkor Xiaomi-t vegyél. Nem csak szép, de baromi erős, stabil jel és ott is max-on sugároz 2,4GHz-en ahol eddig nálam nem is volt jel. Az ára is harmada a hasonló tudásúakéval.
(#16703) Drenadar
Az Mi5-öt én is várom, de úgy olvastam késni fog. Azt viszont eldöntöttem, hogy addig nem veszem meg, amíg nem lesz rá MIUIHU. Esetleg Multi, ha sokat késne a MIUIHU. -
Drenadar
veterán
nekem MI3-am van, és ebben az árkategóriában (én 79ért kaptam egy éve) soha többet ilyen LG samsung HTC meg a többi... Egyszerűen még egy év után sem érzem lassúnak, vagy cikinek még mindig teljesen kiszolgál. Csak azért nézegetem a 4-es szériát, mert a marketing hatás elhiteti velem hogy kellene új. De csak azért hogy kicsit kisebb hatás legyen nem kell még
majd később egy mi5 vagy 6 vagy valami
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged