-
Mobilarena
Xiaomi MI-3 téma összefoglaló
ANDROID 6.0 MARSHMALLOW FRISSÍTÉS
Olvasd el, mielőtt nekikezdenél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Fejvadi #18301 üzenetére
A két system összefűzése RR-hez vagy sima CM-hez nem szükséges. Ha mégis meg akarnád csinálni, akkor se lenne nehéz, csak egy zipet kell feltenni. Visszaállításhoz pedig egy másikat.
A TWRP használata (bár elég felhasználóbarát), elhiszem, hogy nyugodtabban menne, ha látnád előtte videón.
TWRP telepítése legegyszerűbben a Playen elérhető TWRP manager segítségével lehetséges, csak a telefon típusát kell kiválasztani, és hogy 2.8.7.0-s TWRP legyen.zolikaDB az a widgetes dolog meglepett, nem értem, minek ilyen korlátozás.
Xperia billentyűzettel pontosan mi is van? Felflasheled, de nem jelenik meg Beállítások/Rendszer/Nyelv és bevitel alatt?
De legalább a héten már lesz MiPad exkluzív órád -
mizoli
addikt
válasz
Fejvadi #18301 üzenetére
A PitchBlack?
RR 19-es build-et mutattam.
Annyi előnye van a rengeteg fekete CM témával szemben, hogy egy kapcsolóval lehet váltani.
De van 2 féle automatikus váltási lehetőség is.Amiket írsz (TWRP használat, kiterjesztett partició létrehozása), külső kamera kellene.
Én legfeljebb másik telefonon tudnám felvenni, de rögzíteni azt sem tudom, nincs állványom.
Tomi egyébként már írt róla útmutatót. Legfeljebb képeket lehetne még hozzáfűzni. -
mizoli
addikt
válasz
Fejvadi #18281 üzenetére
Ez most nem RR bemutató, csak egy kis kedvcsináló a fekete alapon fehér betűkkel, amit régóta keresel.
Valami gond van vele, nem tudom lejátszani, mindjárt csinálok egy másikat.
Itt van.Számítógépen a file néven jobb gomb-letöltés-szabványos letöltés. MP4 file, én a KMPlayert használom a lejátszáshoz.
-
zako
tag
válasz
Fejvadi #18220 üzenetére
Szia,
köszönöm a választ.
Én ilyeneket nézegettem:
http://www.aliexpress.com/item/New-Natural-Bamboo-Wooden-Phone-Case-For-Xiaomi-Mi-3-Hard-Back-Cover-Case-For-Xiaomi/32475931833.html?spm=2114.031010208.3.18.3vVq0v&ws_ab_test=searchweb201556_9_71_72_73_74_75,searchweb201527_3,searchweb201560_9
Ez nem csak egy hátlap, oldalt is védi a telefont. A fém+üveg kombináció nekem túl rideg, többek között ezért is nézegetem ezeket a bambusz tokokat.
-
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Fejvadi #18178 üzenetére
Nem, ilyen Fejvadi mód kapcsoló csak Resurrection Remix-ben (RR) és Blisspopban van.
Témával persze megoldható, vannak olyan témák is, amik csak az appok hátterét változtatják.mizoli szóval azt mondod, hogy az RR miatt RRossz az összefoglaló?
Azért szerintem CM mellett egyik legnépszerűbb custom ROM a topikban. -
k.kristof
őstag
válasz
Fejvadi #18175 üzenetére
Ma frissítettem a nightlymat, eddig 20151006 volt, nem volt semmi baja. Meglett volna a majdnem két hét uptime, csak közben egyszer lemerült reggelre, és kikapcsolt (este is alacsonyan volt, és elfelejtettem felrakni töltőre, plusz mobilnet is vígan szinkronizált egész éjjel). Rég találkoztam SoD-dal, általános teljesítményével elégedett vagyok.
-
havri1
félisten
válasz
Fejvadi #18130 üzenetére
Nekem mindig be van kapcsolva a BT, Miband miatt, és ha jól értelmezem, akkor a kapcsolódásnál és lekapcsolódásnál beszél. Nálam ez esetben ez minden bekapcsolásra igaz lenne.
Na meg a hívófél bemondás... Nekem nem kell, csendben csengjen és kész. Miband jelez úgyis
Ja, és angolul jobban hangzik, nem szeretem a mandarin nyelvet :/ -
mizoli
addikt
válasz
Fejvadi #18106 üzenetére
Én meg kifejezetten szeretem, hogy kikapcsoláskor rezeg
Más
Újratelepítettem a RR build19-et, és most úgy tűnik a wifi újrakapcsolódás probléma megoldódott.
Először a Gapps, aztán minden app telepítése után ellenőriztem a repülő móddal, de ment.
Azt még nem tudtam tesztelni, hogy annyira eltávolodom a wifi routertől, hogy ne lássa, és/vagy másik routerre kapcsolódjon, akkor is újrakapcsolódik-e az otthonira, vagy az egyéb mentettekre, de remélem igen.
Annyira nem örülök, mert fogalmam sincs mitől. Teljesen egyformán csináltam mindent. -
havri1
félisten
válasz
Fejvadi #18102 üzenetére
Ezzel semmi gond, csak felelőtlenül ne adj olyan tanácsot, ami nem feltétlenül fedi a gyári specifikációt.
A saját tapasztalataidat oszd meg, és abból a kérdező majd saját felelősségre eldönti, mit, hogyan tesz.Többször megfigyeltem, hogy (az 1 smileys hszeken kívül) sokszor felületesek a válaszaid.
Hiba mentes egy rom, de GPS - t nem próbáltad. Érted.. -
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Fejvadi #18033 üzenetére
Azért abban nem lennék olyan biztos, általában csak bizonyos ideig lehetnek egyszerre a víz alatt.
laci laci
Engem pl kifejezetten zavar, ha van rajtam valami fürdés közben.
calamites most éreztem át, mekkora munka lehetett ez annak idején s4tch-nak. Csak pár részt írtam át benne és rendszereztem, de így is órákig tartott.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Fejvadi #17914 üzenetére
Na most tisztázzunk valamit.
Ha 12S-t megcsinálnák, ugyanazokat a forrásokat tudnák használni, mint a többi ROMhoz. Tehát HDR nem működne (ahogy MIUI-n se), de minden más igen (ha CM forrásokat használ).
Van olyan ROM, mint a Dirty Unicorns, ami egyedi forrásokat használ, azért van benne a feljebb pozanos által jelzett hiba.
Szóval nem lesz problémamentesebb a 12S se, de ha jó forrásokat használnak, MIUI-hoz hasonlóan hibamentes lesz.
Illetve állítólag ha már két hete be van kapcsolva a telefon, akkor SOD-ol (vagyis magától kikapcsol), de ezt személyesen nem teszteltem. -
-
mizoli
addikt
-
batabe
senior tag
válasz
Fejvadi #17810 üzenetére
nekem is van két Powerbankom úton Banggoodról.
SE-s TN-je van, mintha svédből jönne.
15-én vették át feldolgozásra, 28-án érkezett meg a sorting hubból, és most 2-án a érkezhetett meg magyarországra, mert vámfeldolgozáson van.
A többi BG-s csomaghoz, illetve korábban rendelt PB-hoz képest ez tényleg lassabb... szerintem kifogyhattak a készletből. -
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Fejvadi #17662 üzenetére
Szerintem nincs, ha eddig sem tették. Kernelben kéne módosításokat végezni, az meg ugye ugyanaz megy Mi3-ra is, ahol viszont máshogy kéne megoldani a dolgot, ezért nem működne a felébresztés, de gondokat okozhatnának a módosítások. Úgyhogy szerintem mostmár ez így marad, új telefonokban van, Mi4-ben nem valószínű, hogy lesz.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Fejvadi #17657 üzenetére
Más eljárás kell hozzá, de elvileg nem olyan elegáns megoldás és nagyobb a hibalehetőség. A Mi4 viszont már tényleg támogatja hardveresen is.
mizoli nem, mivel ahhoz MIUI is kéne, most meg nincs időm ROMcserére. Viszont többen feltették, és működik MIUI PRO-n, 5.9.16-os Globalon és 5.9.25-ön is.
-
Mr.C
őstag
válasz
Fejvadi #17282 üzenetére
persze az lehet, de én megadtam vagy 8 app-ot, ami induljon boot után...és azokhoz nem nyúltam, és így lett több ram-om, ami arra enged következtetni, hogy történt némi nemű optimalizálás
dehát android, minél több a szabad ram, annál kisebb a kihasználtsága a rendszernek
-
Mr.C
őstag
válasz
Fejvadi #17269 üzenetére
MI4 lte 3/16
Cimp: működik rendesen... Cache + dalvik wipe volt, twrp-vel raktam fel (nem akartam összegányolni a másik systemet)
Igazából semmi probléma nincs az ART-tal, sőt sokkal jobb, mint az előző, csak ugye bootolás közben lassúS4tch: Btw mi az a program amit mondtál? Eddig tapatalk néztem de nem jött be
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Fejvadi #17159 üzenetére
Már elérhető Mi4-re a kínai béta tesztereknek. Egyelőre még Lumián is bajos, szóval nem késnek.
k.kristof tegnap én is feltettem a CM12.1-et, Bitti félét pár módosítással. Ugyan dirty flash volt EOS-ról, így is olyan gyors, hogy ilyet még nem láttam
Mindjárt frissítek a mai, hivatalos változatra.
Már működik benne a Quick boot is, egy másodperc alatt bekapcsol vele a telefon, nem semmi.
Holnap elvileg jön az FM rádió is (mizoli ez téged érdekelhet). -
Zoja™
őstag
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz
Fejvadi #16889 üzenetére
Én tudom, de ilyen szöveg mellett ajánlottak 40-et a 64-es Mi3-ért, hogy már régi és elavult a hardver. Erre megkérdeztem, hogy akkor minek akarja megvenni?!
A válasz csak annyi volt, hogy hát azért neki ez még bőven előrelépés lenne a mittudomén milyen lowend telefonról.
V7-tel mi most a helyzet? Szerencsére ez a rendszer kvázi bugmentes, kb havi 1-2 újratöltés van csak.
(#16894) s4tch
Tapasztalat?Egyelőre marad, mert az utódnak szánt Lumia 640-et most asszony használja. Bár neki is Mi4i vagy Redmi2 pro lesz idővel. Én meg várnám a Mi5-öt, hátha olyat akarok majd.
-
batabe
senior tag
válasz
Fejvadi #16862 üzenetére
rákérdeztem az eladónál/árusnál/shopnál nem tudom minek nevezzem
azt írta ken:
Ken Yu
2015-09-07 03:12:15
hi friend,
the router just supports Chinese. our English rom is offered by xiaomi to support us to sell their routers overseas.magyarán az angol romot is a xiaomi adta
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged