-
Mobilarena
Xiaomi MI-3 téma összefoglaló
ANDROID 6.0 MARSHMALLOW FRISSÍTÉS
Olvasd el, mielőtt nekikezdenél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
heidricha
őstag
Akkor lehet, hogy nem az én rezgőm kezd elromlani? CM13-mal is hol rezeg, hol nem.
Rezgés erősségét állítva visszajön, egy darabig megy, aztán megint meseszerű lesz.
Mondjuk a FlyMe alatt sem minden esetben rezgett, mikor kellett volna neki. Kitkat-et nem fogok ellenpróbának visszatenni, annyira nem érdekel a rezgés.
-
mizoli
addikt
Az sajnos tényleg nem vicces
Nálam az új verzióval még semmi probléma nem jött elő. A 02.14-i verzió van fenn? Az eggyel régebbiben volt SOD. Azért is tértem át akkor az AICP-re, de most visszajöttem RR-re.Keil Walker
Novával használtam, full gesztusvezérlés, az értesítő sáv 2 koppintásra jött le. -
Mr.C
őstag
Már a másodikat nyúzom belőle. Igencsak audiofil vagyok és érzékeny a hangra. soksok fülhallgatót használtam eddig. A piston nem a legjobb, mert AKG vagy Sennheiser kenterbe veri.... de a +15k kategória.
Annyira szépen szól, nagyon tiszták a mélyek, rendkívül. Magasok is nagyon okék. kényelmes is, főleg a gmbok, hogy 3 van belőle, külön extra (nem beszélve, hogy a mikrofon+gombok inkább rontanak a minőségen).Szó mi szó, azon az áron nem tudom, lehet-e jobbat kihozni, mint a Piston3. Itt egy összehasonlítás. bár még nem hallgattam a Hybridet (szívesen tenném), de én úgy érzem, hogy ez olyan, mint a Piston2 volt. Jó jó, de hamarosan lesz egy "javított, jobb" verzió. És ez az új, 2driveres megoldás... hát a tesztben sem voltak elájulva tőle. Van ennél jobb, de arra vigyázni is kell nagyon.
(Köszönöm ^^ ! )
-
Fejvadi
nagyúr
Nem annyira nehéz, még házon belül sem. Mondjuk a Redmi Note2. 60-ért meg már Redmi Note3.
(#22172) mizoli
Azt mindig az dönti el, hogy megérte e, aki megvette. Ha neked megérte, akkor megérte.
Ami mellette szól ennyiért az a 64 Giga. Én viszont, a 3/16 Mi4 3G-t vettem volna ennyiért, RAM, infra, gyorsabb, fém keret, cserélhető hátlap, kisebb, jobb kijelző, stb.-t választottam volna. De az is lehet, hogy egy OnePlus X-et.(#22173) Tomi_Ohl
Igen. XPeria. Van egy kis különbség. Bemész a szolgáltatóhoz és veszel. Azért annyi az ára. Magyarországon még a legnagyobb boltok is szürke ínportból dolgoznak, ha bizonyos Kínai telefonokról van szó. Nem véletlen nem akarnak ők, hivatalosan forgalmazni Európában. -
mizoli
addikt
-
Tomi_Ohl
veterán
Az kellemetlen
Múltkor linkeltetek Mi4-et, szerintem egész jó áron van, én tuti azt választanám (a HTC nálunk kétszer olyan drága, és a fém házon kívül nem nagyon nyújt pluszt).mizoli 17 perc?
Én még nem flasheltem belőle, de azt hiszem megelőzöm az idegeskedést...
"Felpróbáltam a XenonHD-t is, de szűknek bizonyult" akkor a slimbit az mennyire szűk lenne? -
laci laci
addikt
havri1 fórumtársat kérdezd ő tud esetleg segíteni az alkatrész ügyben.Htc m8-at ne vegyél,nekem volt m7-em,de
Mr.C:Minden be botoolt...Akkor lehet csak a végén lett rossz...
mizoli: Neked vélemény a romról?
Vélemény az új rr-ről kb.két óra használat után:Az akku most már jól tölt,a kamera pedig csúcs,idáig nem ismert hiba..
-
mizoli
addikt
Még szerencse, hogy bepótolhatod
-
Fejvadi
nagyúr
Én ugyan úgy használtam az Mi3-at, Mi4-et is mint a Mi Note-t, de sokkal jobb valamiért a Note, pedig egy hangyányival kisebb az akku is benne. Meg voltam győződve róla, hogy rosszabb lesz, mert nagyobb jóval a kijelző is, de szerencsére nem. Nem is ugyanaz a SoC benne mint az Mi4-ben. Ez is S801, de valami javított verzió és a száma is más. Ez a Stabil Multi, meg még erre is rádob egy lapáttal.
(#21837) berzser67
Az összevont sys-re amit fel akartál tenni az nem jó. Az egy Stabil Multi ROM és a 2 partíciós KitKat-re van. A Stabil ROM-ot tiszta telepítéssel kell feltenni, ha előtte más volt fent. Én ugyanezt tettem fel csak nem Cancro habnem Virgo nevűt, mert nekem az kell rá (Mi Note). -
havri1
félisten
Mobilnettel eddig nem volt gondom, de igazából még csak pár órás a rendszer.
Témát meg sosem néztem, így az simán lehet igen.javasolt alkalmazások alatt mit értesz?
Nekem format data után csak a Kauipan van, ami nem működik ezen a romon. Pont tegnap aktiváltam be, és már van 1xGb tárhelyem. Jó lenne amúgy, mert beépül a filekezlőbe, és felhőben elérném a napi dolgaimat bármikor. -
blod001
tag
Nálam ugyanezt csinálta csak smart keyboard pro-val. De nem a memória fogy el, mert ellenőriztem és mindig 800mb szabad volt, amikor bezárogatta a spotifyt meg a billentyűzetet. Én is elbúcsúztam az MM-től, tök jó, hogy 6.0.1, de használni is szeretem a telefonomat, nem csak nézegetni az android verziót. 5.12.4 van fent, egyelőre teljesen jól működik.
-
vampire17
addikt
Igen, van ra megoldas
Rakd fel a Mi store-t. El sem kell inditani, de ha fonn van, akkor megjelenik egy kapcsolo a mappaban es ki tudod ezt a kapcsolni
-
vampire17
addikt
- Automatikus fenyero meg mindig nem mukodik
- a google servives meg mindig FC-zik ha engedelyezem a jelszavas feloldast
- A fizikai gombok ledjei most mar nem villognak hivas kozben
- A wifi nalam mar jonak tunik.
- Az alap 6.0.1-re frissult, tehat a legfrissebb android van jelenleg a telefonon!A 6.1.21-es ROM OTA frissitese nem ment fol nalam (beragadt a MI logonal), elvileg ez azokat a Mi3-asokat erinti akik 6.1.14-rol probalnak update-elni.
Probaltam a teljes ROM-ot is, de azzal sem ment, vegul TWRP-t raktam fol es azzal vegre sikerult a teljes ROM-ot folrakni.
A fogyasztast majd kesobb tudom megmondani.
-
mizoli
addikt
-
k.kristof
őstag
A Xiaomi power bank kábelével vettem észre, a Kindle kábele az viszonylag stabil. Nem használtam sokat a power bank saját kábelét, lehet, hogy már alapból ilyen volt
mizoli: nem telefonnal szoktam táncolni, hanem lányokkal, de az se mostanában volt már
heidricha: mi az a kernel auditor, hogy tudom elérni, és letiltani azt a folyamatot? Az Android 6 és a MIUI 7 az én saját rigolyám, nincs rá ésszerű magyarázat
-
Tomi_Ohl
veterán
Ezt a tökéletlen fordítást több helyen is használják, Xperia Z-n és talán G2-n is ilyen.
Ha már béta teszterek vagyunk, ezt is lehetne jelenteni.Ma már nem kaptam új nightlyt a kínaira, úgyhogy mostmár tényleg váltanom kéne nekem is a globalra.
Szerk: ezaz, megszereztem a fájlnevet, csináltam linket és már jön is le
-
vampire17
addikt
Jaja, mindenkepp. (bar inkabb privatban
)
nekem folrakta, bar egy pillanatig azt hittem tegla, mert fekete kerepnyo volt, de eszhez tert.
idaig nekem a legnagyobb gondom az, hogy a teruletet sem tudom magyarra allitani... Az ok, hogy a nyelvet, nem lehet, de a teruleti beallitasoknal igazan lehetne magyar...
-
Tomi_Ohl
veterán
Nekem sem, úgyhogy inkább töröltem az appot. Telegram csoportban azt mondják, nem szükséges csatlakozni, mert csak pár ember van ott olyan, aki tényleg ért hozzá.
Azért később még megpróbálom. Lehet, hogy más módszerrel is lehetne regisztrálni, nem nagyon igazodtam ki a kínai szövegen -
vampire17
addikt
Csinaltam egy kamu email cimet, egy ideiglenes email cim generatorral es azzal regeltem. nem kuldott kodot mobilra.
En mar ranyomtam a rendszeren belul is a system update re, szoval most mindket system a 5.12.10 van
Amugy tokre orulok h vegre megszunik ez a ketparticios ize, sosem hasznaltam es nem is lattam ertelmet...
-
vampire17
addikt
Mondjuk engem a root nem izgat, nem akarok semmi olyat hasznalni, amihez kellene.
Mondjuk eleg xarul oldotttak meg ezt a betara frissitest... legalabb a 5.12.17-et letolthetove tehettek volna... mert ez igy eleg erdekes... ertem en hogy a szivarogtatas miatt van igy, de akkor legalabb menne flottul.
-
Keil Walker
aktív tag
Ez engem is érdekelne. Én aliexpressről rendeltem kb 2000 Ft-ért utángyártottat, de nem az igazi. Kinézetre ugyanaz, de a lekerekített oldalakon fröccsöntési sorja volt, amit nekem kellett levágni, lecsiszolni. Persze a nyoma is megmaradt kicsit de jobb így a fogása.
Az szétszerelést én csináltam, de csak roncsolással tudtam lefejteni a régit. Érdemes profira bízni, ha kell az eredeti.
Szóval, ha szerzel eredetit érdekelne majd a forrás. -
-
Tomi_Ohl
veterán
Napi használatra van fent. Dirty flasheltem a régebbi verzióra, szóval nem tudom, hogy ez okozza-e, de a gyári böngésző nálam FC-zik URL beíráskor. Többi böngészővel jó. Ezen kívül nem találtam hibát (bár a GPS-t nem teszteltem, az meg mindig kétes működésű dolog, sokszor még MIUI-n is).
gyurex17 valóban írhattuk ezt, amikor kijött az első Ivan, akkor még nem volt Xposed MM-re, azóta lett.
Modul: amit én ismerek (Xperia/AOSP navbar) nem tudom, támogatja-e az új android verziót (anno KK-n használtam). De lehet, hogy Gravitybox-ban is van ilyen. -
∂яσнυη
senior tag
Ez a Miui 6.0 most heti beta teszter változata? Cwm el próbálta valaki?
Egyéb: Szerintetek melyik rom kezeli a legjobban a memóriát?Gondolom valami full lite rom. Custom rom is jöhet.
Illetve Tomit kérdezném, mert tudom, hogy ő szokott kernelezni is, hogy hanyas verziót és mit szokott beállítani a God's kernelben.
-
Mr.C
őstag
Most bátorítani próbáltok?
Az a baj, hogy annyira meg vagyok elégedve a mostani MM-el, hogy nem igazán vonzanak ezek a driver update-ek és nem nagyon hallom, hogy milyen előnyei vannak. Bár egy camera driver már igencsak kell, mert semmivel se tudom kikényszeríteni a 720p 120fps-t... max 43-at tudok, de az is csak ilyen "rázoomolt" verzió, nem trueHD -
mizoli
addikt
Most, hogy felhívtad rá a figyelmemet, jobban megnéztem, és tényleg nem fűnyíró. Sem a formája, sem a hangja nem hasonlít. Még csak kereke sincs.
Egy hasonlóság azért van: akkor működnek, ha fel vannak töltve
Nálam sem úgy van, hogy 10:31, basszus, lekéstem az újraindítást.
Így alakul.
Tegnap pl. a romolás miatt, előtte a Layers témák miatt, vagy éppen molyoltam az SMS-ek visszaállításával. (Összejött, csak az sms backup & restore-t alapértelmezetté kell tenni, aztán vissza lehet térni a gyárira. Eddig mintha enélkül is ment volna).
Ja igen, a téma váltás utáni soft reboot időnként megszüntette a wifi elérést. Ilyenkor egy ki/bekapcsolás helyrehozza.
Mindentől függetlenül, tapasztalatom szerint az Android is "szereti" ha újra van indítva. És meghálálja -
Mr.C
őstag
Gondolom be van állítva, hogy ha bedugod a jack-et akkor elkezdjen zenét lejátszani. És kihúzásnál olykor-olykor képes rosszul meghatározni és "azt hiszi a rendszer", hogy bedugtad. Gondolom a sorrendet érzékeli, hogy mikor csatlakozik a jobb,bal,föld,mic érintkezés.
(#19782) havri1: Tallózd be mindet egyesével, menj biztosra. Azért csak a telefonodról van szó, én nem nagyválllúskodnék 7 mp az egész. És az opciók nagyban függnek a verziótól. Nem mindegy, melyik van feltelepítve
-
blod001
tag
Nekem ezt rendszeresen csinálja Spotify-al, illetve a gyári zenelejátszóval is. Szándékosan még sosem sikerült előidéznem, de a legkellemetlenebb pillanatokban nekem is elkezd üvölteni a zene hangszóróról, amikor kihúzom a fülest, úgy hogy le volt előtte állítva a zene.
Valakinek van valami bennfentes híre a 6.0 MIUI-ról? Reméltem a héten már kapunk.
-
mizoli
addikt
Nem csak a böngészésről van szó
(Egyébként a CM Browser-t használom.)
Kb. azt csinálom, amit javasolsz
Minden rendszeren az első, hogy letörlöm a google szinkronizáló appjait, stb., stb.
Sokszor olvasom, hogy az embereket nem érdekli, ha megfigyelik őket, nincs titkolni valójuk.
Nagyon hibás hozzáállás, de semmi közöm hozzá. Titkolni valóm = 0, nagyon "szürkén" élek, viszont elvi problémáim vannak a totális megfigyeléssel, amiben pont a Google a világbajnok. -
mizoli
addikt
-
Tomi_Ohl
veterán
Beállítások/Alkalmazások/Rendszer megjelenítése/A Google címtár szinkronizálása/Engedélyek/Névjegyeket bekapcsolni
Utána reboot.
CM alapú és egyéb custom romoknál már nem lesz szükség erre, de Iván romjából hiányzik valami, ami alapból megadná az engedélyeket a Google appoknak. -
mizoli
addikt
Tegnap és ma összesen kb. 6 órát mentem a CM 12.1 - 2015.11.26.-i Nightly + a Nokia Here Maps-szel.
Ezalatt az idő alatt kétszer ment el a GPS vétel, úgy 10-20 másodpercre. Szerintem nem vészes, de ha a legfontosabb kanyar előtt dobta volna le, mást mondanék
Ennyit a 34-es v5 MIUIHU alatt is hibázott.zolikaDB
Ha jól emlékszem a 34-es v5-ben nem lehet kikapcsolni a számokat, de ha mégis, akkor ott, ahol Tomi írta.
Bár sosem akartam volna kikapcsolni, kifejezetten teszett -
pozanos
tag
Őszintén szólva egyik sem vált be nekem. Rengeteg rommal próbáltam navigálni az elmúlt fél évben, Cm és AOSP alapuakkal is, de mindegyiknek ugyanaz a baja volt, kivéve talán az omni romot,ha jól emlékszem ott nem csinálta: KB 7 percenként egy 4-5 másodpercre eldobta a jelet. Egy erősen módosított 2014-es primo 2.4 verziót használok az utolsó 3 telefonom óta. Lehet hogy a szoftverben van a hiba,mert mást nem próbáltam, de miui/kitkat alatt (és még 15 különböző másik telón, amikre barátoknak ismerősöknek raktam fel ugyanezt a verziót,mert mindegyik felbontasban megvan az apk) mindig tökéletesen működik, ezért gyanakszom a romokra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OnePlus One - Kína már itt One
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest