- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen GPS-t vegyek?
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
-
Mobilarena
Xiaomi MI-3 téma összefoglaló
ANDROID 6.0 MARSHMALLOW FRISSÍTÉS
Olvasd el, mielőtt nekikezdenél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
∂яσнυη #20846 üzenetére
Akkor is többet tudnánk, ha egyáltalán nem írnának changelogot.
Fejvadi igen, ezek az kommentek tényleg előjönnek minden új Xiaomi topikban. Kár, hogy pont ők nem foglalkoznak vele.
vampire17 a wifivel kapcsolatos probléma nálam kicsit másképp áll fent: az otthoni hálózatra mindig kapcsolódik, de ahol már gyengébb a vétel, ott sokszor egyáltalán nem akar (pedig más ROMmal nyugodtan tudtam ott netezni).
A zene hangminőséget meg sokan írják, de tudtommal csak magas hangerőn van baj, én meg oda soha nem viszem. Nem is értem, hogy nem süketülnek meg. -
kárátékutyá
őstag
válasz
∂яσнυη #20838 üzenetére
Nekem alapjáraton semmi bajom az Apple termékeivel. Ha vetted volna a fáradtságot, észrevehetted volna egy Apple iOS bugra tett vicces kommentre írtam egy kommentet. Volt már jó pár termékük a birtokomban, és van most is néhány termékük itthon. iPhone 4, 4s, 5S, volt, 5C (ez van most a nejemnek), iPAD2 , iPAD4 is volt, és jelenleg egy iPAD 3 van a kölkeimnek. Esetleg van még kérdésed ezzel kapcsolatban?
-
Mr.C
őstag
válasz
∂яσнυη #20774 üzenetére
valóban, de akkor hadd szóljon:
Eddig a 6.1.14-es Nightly volt fennt, ma jött egy 6.1.17-es amit az updaterrel felraktam. Szóval az updater működik, igaz szerintem full romot töltött le, nem pedig egy OTA csomagot. Én úgy tudom, nightly minden este jön, nem 3 naponta de lényegtelen. Amit az újon észrevettem, és írták XDA-n is, hogy ha boot után gyorsan akarod a SIM-et és/vagy a lock(lik
) screen-t feloldani, akkor soft reboottal büntet. Odafigyel, hogy ne kapkodjon az ember. Most töltöm, 37%-on volt 10 perce, most 41%. lehet megoldották a gyors töltést? meglátjuk.
6.1.14 nightly
gyors! meglepően! eddig semmin se éreztem ennyire gyorsnak. Ram kezelése is kiváló, a rég megnyitott facebook vagy chrome is csak úgy előpattan.ami nem működik/nem tetszik, és nekem fontos:
-SMS-t nem tudtam semmivel se küldeni, ha beállítottam alapértelmezett programnak az app-ot FC-t köpött
-Zene hangereje nekem Piston3-mal gyenge. Pár fokkal van lemaradva a jó hangerőtől de akkor is kevés. beszédhangszóró viszont üvölt. De ezt úgyis javítani fogják.
-OTG-t duzzogva látja, hogy csatlakoztatva van, de minden más művelet fail
-Gravitybox nem megy, Xposed megy, SpotifySkip is, de a GB nem, gondolom mert CM és nem AOSP (ez azért nagy szívfájdalmam és könnyet csalt a szemembe)
-nincs le-/feltöltési sebesség mutatóAmi nálam nem jelentkezett:
-Melegedést nem tapasztaltam, egyáltalán... semmit (lehet a -3°C nem engedi)
-Nem volt sose CPU clock drop.
-Újraindulást se tapasztaltam, egyszer volt, hogy egy téma miatt a SystemUI nem töltött be, de adb rm -r paranccsal megoldottam.Verdikt:
Tetszik! Jó gyors, nekem a stabilitással sincs bajom. Igaz, látványos CM feature kevés van benne, mert az Ivan AOSP vagy tartalmazta, vagy már benne van az AOSP-ban, nem beszélve a Layers témákról. Az "Underhood" tweakek az igazán nyerőek benne. Persze nincs kész, de a tészta már csak félig nyers. Jó dolgok lesznek ebből! Én követem most őket egy kicsit, amég a MIUI MM nem lesz vállalható és nem zárja a bl-t (Sonynál ezzel nagyon megkötötték a kezemet, kénytelen voltam sony romból közel aosp-ot csinálni, mert ugye csak 1 kernel volt sony által dedikált, de erről calamites is tudna mesélni).U.I.:gyors töltést biztos megoldották, most már 46%-on van
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
∂яσнυη #20755 üzenetére
Na, előbb rámírt valaki QQ-n, megerősítve téged.
A v5-öt főleg @im_baluu (a.k.a Vladimir Putin) szereti, de régebben linkeltem MIUIHU-kat és már akkor is sikert arattak.calamites akkor szerintem kérdezz rá a MIUI fórumon, másoknál mi újság.
laci laci újraindulások?
Már a többi szindróma sem normális (lassú töltést kivéve), na de ezeknek azért tényleg nem kéne jelentkezniük. Nekem két hét alatt egyszer sem jött elő.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
∂яσнυη #20751 üzenetére
Ott lehet is.
Kedd óta (amióta Global romon vagyok) nincs fent a Telegram. Húzós időszak van, túl sok időt venne el. De ha minden igaz jövő hét vége felé visszatérek. Ez az első alkalom, hogy hosszabb időt töltsek el nélküle.llaszlo ha jól értelmezem, root továbbra is engedélyezhető lesz a kínai romon: [link]
-
Mr.C
őstag
válasz
∂яσнυη #20738 üzenetére
Én véleményem:
Igen, fix hardver, igen, zárt a környezet, igen, a Rhájfónnál igen rá szoktak menni a dizájnra. Most ez nekem bejön. Amúgy mivel a hw fix, ezért nagyon ötltes megvalósítások szoktak születni, és számomra eye-candy, és a példa:
Nekem ez bejön, meg maga az appok dijáznja, mint pl a Paper, ami fb kliens vagy a Dark Sky időjárásnyugi, csak alátámasztom, miért akarom elcsúnyítani a készüléket
-
Tomi_Ohl
veterán
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
∂яσнυη #20377 üzenetére
Szállítási költség 25$ volt egy éve. ÁFA, VÁM biztosítás is van (5%-ért cserébe), de az is lehet, hogy meg sem fogják.
mizoli nem is rossz ötlet
kárátékutyá az 5.12.17 és 5.12.31 hivatalosan nem elérhető számunkra, utóbbi pedig már Android 6.0 (Marshmallow) alapú.
Más: úgy tűnik, e héten mindenki kap új ROMot:
"Még most sincs Mi3/4/MiNote telefonokra 6-os Android alapú MIUI 7, de már teszteli a Beta csapat és csak akkor lesz kiadva, ha stabil lesz. Ez a közeljövőben meg is valósulhat, legyetek türelemmel!
Viszont kínai fejlesztői romból ma lesz kiadva egy 5.12.11-es verzió, ami kis hibajavításokat tartalmaz Mi3/4/MiNote telefonokra:
1. Wifi miatti újraindulások
2. A Letöltés alkalmazás váratlan leállása" -
laci laci
addikt
válasz
∂яσнυη #20336 üzenetére
Nem akartam olyat írni amiből más levonna rossz következtetést. Tudom ki itt a nérvadó, főnök és akinek(többesszámban értendő) a szava meghatározó.De állíthatóm, hogy itt a fórumban összeségében a legtöbb test point javítást én csináltam, de annyira mégsem értek a szoftverezéshez.
-
Ájvé
veterán
válasz
∂яσнυη #20336 üzenetére
Nem hibátlan, de még mindig a legjobb Mi3-ra. Én kapásból találok hibát a leginkább hibátlannak vélt custom romokban is, a legstabilabbnak vélt Ivan féle 4.4-ben is voltak nálam hibák és nem is kicsik. Mondhatja nekem bárki, hogy mennyire jó, ha nálam fagy, újraindul és hasonlókat művel. Tény nem próbáltam annyi mindent, mint Tomi, de nincs is rá igényem.
Nem mindenki akar próbálgatni romokat, van aki inkább csak használja a telefonját, lehetőleg hibák nélkül és bárki bármit mond, MIUI még mindig a legjobb és legstabilabb (próbáltam már 1-2 romot, mondjuk AOSP volt mindegyik, de nekem nehéz befogadni ilyen ressurection és mokee stb romokat, CM még jöhetne, de nem látom értelmét amíg nincs előre lépés a mostanihoz képest, vagyis 6.0 nincs rá, ha meg előbb lesz MIUI-ra egy jól működő, akkor már annyira az se fog izgatni).
Számomra inkább hiányérzetet kelt, ha nem MIUI van fent, hiányoznak azok a funkciók amik alapból benne vannak. Más egyébként meg örülne, ha lenne egy jó stabilan működő MIUI rom a telefonjukra, THL W100-al is mennyit szenvedtem, hogy találjak egy jó romot. de ott is a gyári volt a legjobb. -
Tomi_Ohl
veterán
válasz
∂яσнυη #20238 üzenetére
Ez a lassú töltés olyan, hogy ha olyan kedve van, képes kb 30mA-rel tölteni.
Újraindítás után jó.
laci laci és tudnál nyugodtan pihenni úgy, hogy közben be sem kapcsol a telefon? Vagy amit írtál, azt jelenti, hogy sikerült megcsinálni?
Ha abszolút nem reagál, próbáld töltőre tenni... Hátha lemerült. Vagy próbáld fastboot módba indítani (kikapcsoló gomb + hangerő le, akár 30 másodpercig). -
Tomi_Ohl
veterán
válasz
∂яσнυη #19995 üzenetére
Már nem szabad megosztani a linket. Új csoportot kellett csinálni, mert a régibe beszabadultak valami spammerek.
Csinálj egy Telegram fiókot, a usernevet küldd el nekem, és az szerint hozzáadhatunk téged is.bozarjoska hogy micsoda? Nem inkább a sima Android 6.0 animációira gondolsz?
Szerk: mégiscsak van egy hiba ebben a MIUI MM-ben... Nem lehet 480p-ben videózni
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
∂яσнυη #19857 üzenetére
MIUI ROMok közül a júliusiak voltak elég jók ilyen szempontból, custom ROMokból már több van: sima CM, RR, Beanstalk stb mind hasonlók ilyen szempontból. Nem tudom, hogy ez azért van-e, mert már megszoktam, vagy mert tényleg így van, de van egy olyan érzésem, hogy a régebbi LP ROMok (június körüliek) még egy kicsit jobbak voltak.
God's kernel: R4 és R5 is jó, előbbi volt fent huzamosabb ideig. Az ElementalX governor-t szoktam beállítani, hagyni 2.3GHz-en a CPU-t (GPU-t esetleg játékhoz húzni), I/O ütemezőnek jó a FIOPS, hotplug-nak meg alucard-ot használtam, de inkább csak azért, mert azt kellett tesztelni, nem tudom, hogy valóban jobb-e. -
Tomi_Ohl
veterán
válasz
∂яσнυη #18990 üzenetére
Asszonypajtás egy szemernyit sem haragszik, mivel nincs
Egyébként is aludna már addigra.
Glance van benne elvileg, csak valami hiba miatt egyes buildekben nem jelent meg.
pozanos nem mintha annyira fontos lenne számomra, de azért kipróbálom, mert érdekel, működik-e.
Szerk: nem, sajnos nem segít, ha jól értelmeztem a lépéseket. -
Tomi_Ohl
veterán
válasz
∂яσнυη #18840 üzenetére
Jó is lenne 5.1.1.
MIUI-ból is van lolli verzió, nekünk mégis KK... Sajnos Kínában ez így megy.
Látom közben leírtad ugyanezt.bozarjoska folytonos engedélykérések megadhatják a 6.0 fílinget.
Érdekes, hogy ezek a verziók csak félig magyarok, pedig a fordítás elvileg kész van, Meizukban is minden le van fordítva. -
Tomi_Ohl
veterán
válasz
∂яσнυη #18720 üzenetére
Biztos felvidéki, így utólag tényleg helyesebb úgy, ahogy mondod.
laci laci lehet, hogy tényleg nem jól fogalmaztam az előbb, mert velem is hasonlóan történt, mint veled. A V6-ba annak idején beleszerettem, és még mindig egyik kedvencem.
Egy CM teljesen más világ. Lényegében ugyanaz a felület, mint például a Nexusokon vagy a Motorolákon van, verziótól függően extra beállításokkal fűszerezve. Mivel könnyebb a felület, kevesebb RAMot eszik és gyorsabb is. -
Tomi_Ohl
veterán
válasz
∂яσнυη #18669 üzenetére
Szívesen látnék egy ilyet a nappalimban, csakhogy európaiak számára nehezen beszerezhető.
Különben még mindig csak kínai menürendszere van?lacora5 ColorOS kamera Mi3-on jó fényképezésre 6.0 alatt, ezt már személyes tapasztalatból állíthatom (állítólag Mi4-en nagyon kis felbontású képeket csinál).
Viszont most újra kell tennem a ROMot. Annyit ügyködtem vele, hogy a végén bootloop-ot kaptam. -
mizoli
addikt
válasz
∂яσнυη #18654 üzenetére
Nem készakarva ugyan, de már SD format is volt.
petrson
Egy tavaly júliusi superblock van fenn, de lehet, hogy rosszul emlékszem és a tavaly márciusi hybrid, bocs már rég volt. Fenn volt a telefonon a flashelhető .zip, de a múltkori sd törlődés sikeresen letakarította. Létezik hozzá eltávolító .zip is.s4tch
Még érdekesebb, hogy mikor flasheltem, a sys2-n volt a MIUI, azon ügyködik ma is, ha éppen ott MIUI-zok
Mikor a sys1-et használom, azon semmi hatása. Kiterjesztett partición persze szintén semmi. -
Tomi_Ohl
veterán
válasz
∂яσнυη #18587 üzenetére
Igen, Kernel Adiutor-ban.
Mr. C valami kábelek szakadtak el az Androidfilehostnál Kanadában, úgyhogy most egy ideig nem működik a letöltés.
Más: közben portoltam a Sonys Telefonkönyvet is CM-re. Tök jól működik, azt leszámítva, hogy ha próbálok hívni valakit, akkor újraindul a telefon
-
Drenadar
veterán
válasz
∂яσнυη #18181 üzenetére
Szóval szerintem akármilyen hardver lehet szerencsétlen android alatt, mindig lesz olyan alkalmazás ami bugos vagy szaggat, mert nem lehet minden készülékre optimalizálni egyszerre.
Rendesen megírt app-al nem kellene hogy baj legyen, főleg ilyen hw alatt. Plusz nem is kell azokat használni ami bajosak. Én nem vagyok egy nagy kisérletező, amire nekem kell azokra a dolgokra találtam többynyire elég populáris appot...
Én elégedett vagyok a sebességgel, elég gyorsan reagál minden...
-
petrson
senior tag
válasz
∂яσнυη #18181 üzenetére
Én a 6.0-ra vagyok igazán kíváncsi, szerintem sokat fejlesztettek az androidon - legalábbis papíron.
Volt már, hogy kacsingattam más platform felé, de a WP engem valahogy egyáltalán nem mozgat, a BB sokkal inkább, csak az meg most a szakadék felé rohan, a Firefox-ot hagyjuk,az iOS meg engem is amiatt nem érdekel egyelőre, amit te is írsz + az iPhone mostani formája sem annyira tetszik, mint pl volt az 5S - szerintem az eddigi legszebb volt tőlük.
Most meg vagyok elégedve Mi4-gyel, de a MIUI meg kezd szerintem rossz irányba menni, fél évet várok még hátha meglepnek a mályvacukorral, ha b@sznak bele mint eddig, kipróbálom majd CM-en. Nexus S-en még szerettem is használni, a MIUI meg megy a levesbe. -
Tomi_Ohl
veterán
válasz
∂яσнυη #17937 üzenetére
Hát ez érdekes, látszólag mennie kéne.
Esetleg megpróbálhatsz egy harmadik módszert:
- PC-n adb + fastboot telepítése ezzel (legyen system wide)
- utána helyezd be ezt a recovery img-t egy mappába, nevezd át recovery.img-re, majd mellette Shift + jobb klikk, parancsablak nyitása itt
- írd be: adb devices
- ha erre kiír egy eszközt, folytasd így:
adb reboot bootloader
fastboot flash recovery recovery.img -
Tomi_Ohl
veterán
válasz
∂яσнυη #17924 üzenetére
Flashify-ból az IMG-t vagy a zipet próbáltad? (adtál neki root jogot?)
CWM-ben nem ír semmi errort?zolikaDB tudtommal még mindig az Opera, és az operától van a MIUI 7 böngésző data savere is.
Ivan Marshmallow: legújabb hírek szerint leghamarabb két hét múlva jön, még valami kis kernel hibát kéne javítani (a képek szerint viszont egyelőre még telefonálni sem lehet).
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
∂яσнυη #17873 üzenetére
Megszoktam, úgyhogy ahol lehet, ezt állítom be.
mizoli azt hittem, RR mellé tetted fel a kernelt, úgy meg már semmi nem utalt arra, hogy nem te lennél.
Dirty Unicornsnál eleinte SOD-ra panaszkodtak, nem tudom, javítva lett-e. Amúgy jónak néz ki, és hát hivatalos, OTA-val.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
∂яσнυη #17781 üzenetére
Köszi
cimp esetleg egy wipe cache-t próbáltál? Kernelnél az számít tiszta telepítésnek.
Hogy mire jó, azt leírta bozarjoska: dupla koppintásra fel lehet kelteni a kijelzőt. Ezen kívül vannak benne hozzáadott governor-ok, IO scheduler-ek és egyéb kernel beállítások.bozarjoska nekem mostmár annyira smoothnak tűnik, mint nyáron gyári kernellel. slim governor és FIOPS IO scheduler van beállítva, adreno idler ki. Ez a három beállítás jót tesz.
Közben RR-en meg kipróbáltam a God's kernelt, de a CPU le van korlátozva 2GHz-re és a telefon is lassabb, akad. Ráadásul képernyő lezárása után egyből SOD. Wipe cache és reflash után már be se bootol, valami multirom error
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
∂яσнυη #17702 üzenetére
Telegramhoz van app szinte minden platformon, de webes felülete is van. Én a mobilos appon regeltem. Majd állíts be egy username-t, az szerint felveszlek a csoportba.
Az egész data-t nem érdemes, de ahol muszáj, ott lehet (bizonyos alkalmazások). Az SD-t szerintem nem szükséges törölni, én csak időnként manuálisan szoktam eltávolítani azt, ami nem kell.boken ez valószínű csak spekuláció lesz, nem hiszem, hogy hivatalos lenne.
k.kristof tessék, ennyit az ájfon stabilitásáról.
Ez is jelzi, hogy bárhova becsúszhatnak hibák.
hunaqua bozarjoska már linkelte, de szólok, hogy az új MIUI-kat nem lehet vele feltenni.
MIUI kernel + Double tap to wake van egy új, mai kiadás. Kérdeztem a fejlesztőt, hogy megoszthatom-e, először nem nagyon akarta, mert félt, hogy ha esetleg valamit elrontotok, ő lesz a hibás. Miután mondtam neki, hogy már cseréltetek ROMot/kernelt, megengedte, hogy küldjek egy linket. Előtte a biztonság kedvéért csináljátok egy TWRP backupot.
Letöltés: [link]
Multiboot kompatibilis, MIUI-nak mindenképp a primary ROMnak kell lennie, lollipop lehet secondary. -
vampire17
addikt
-
cikasz
őstag
válasz
∂яσнυη #16573 üzenetére
Nekem így nézett ki a routerem útja :
Elég gyorsan megött. Csak tegnap jutott időm, hogy beüzemeljem vagyis beszenvedjem! Nem volt egyszerű de a wifi már működik és sokkal jobb mint a linksys! Kipróbáltam a tabletünkkel és ahol a linksys-el már alig volt jel sőt el is tünedezett ott most stabil bikaerős a jel!
Tehát abszolúte megérte az árát a cucc! -
batabe
senior tag
válasz
∂яσнυη #16573 üzenetére
szerintem 1-2 nap. lehet, hogy közrejátszik a vidék.
én is 1 nap később kaptam meg, mint a többiek - gondolom Bp-n.mondjuk, ez érdekes, a csomagon volt egy posta nyomtatvány, hogy a csomag külseje sérült volt a postára érkezéskor, és átcsomagolták, hogy a terméket megvédjék. nagyon meglepődtem. Szerencsére a doboz csak egy kicsit volt megnyomva, de amúgy semmi baja.
-
mizoli
addikt
válasz
∂яσнυη #16412 üzenetére
RR 2 kiadásban szokott lenni, egyik kiterjesztett particióra, másik stock particióra. Tegnap este csak ez utóbbi volt fenn. A sys1-re kell telepíteni. De sajna nem valami jó ez sem, 2 óra alatt 4x volt, hogy a gombok világítanak, értesítési terület működik, a képernyő meg fekete. Ma reggelre szintén ez volt.
Mindjárt kernelt cserélek, talán megoldja.GPS-t még nem néztem, FM rádió nincs.
Ezt most a RR alól írom
-
mizoli
addikt
válasz
∂яσнυη #16334 üzenetére
Nem biztos, hogy másnak is jó lenne.
Jópár rendszeralkalmazást, MIUI appot töröltem (van helyettük más), az összes felhőszolgáltatást töröltem (nem lehet pl. kapcsolatokat, adatokat szinkronizálni sem a Google-lel, sem a Xiaomi-val).
Egyéb Google és Android appok/szolgáltatások jó része tiltva van, vagy csak korlátozottan futhatnak, telepített appok engedélyei megnyírbálva, nekem fontos Xposed (WSM) modulok telepítve, meg csomó ilyesmi. (Gondoltam már rá, hogy összeszedem a változásokat, de sok munka, és nem érdekel tulajképpen senkit).
Nova launcherem van, ami eleve gyorsabb, mint a MIUI launcher, egyedi widget-eket csináltam, egyedi ikonok vannak (ezt időnként változtatom), stb.Eredmény, hogy lényegesen gyorsabb, mint az eredeti v5 MIUI, (de írhatnék mást is, csak nem akarom borzolni a kedélyeket
), nem kémkedik utánam senki - legalábbis nem látványosan
, kifejezetten tetszik a felület, ami nem is hasonlít a MIUI-ra. Viszont a mélyben mégis ott az eddigi legjobb, legstabilabb MIUI - persze szerintem az
Talán csinálok egy személyes adatok nélküli flashelhető zip-et belőle, de nem ígérem meg.
Egy csomó megvásárolt programot is törölni kellene (pl. Nova), és máris nem ugyanaz az egész. -
bozarjoska
őstag
válasz
∂яσнυη #16021 üzenetére
Feltölteni sajnos nem tudom mert melózok de innen le tudod szedni.
Nem tudom hogy ez most valami módosított rom e vagy az eredeti amit a béta tesztelők kapnak. Lesz benne kínai app bőven meg amit írtam a beállításokban lévő plusz dolgok (xposed, greenify stb) is kínaiak de ha belelépsz akkor már angol.
-
-
gombasm
aktív tag
válasz
∂яσнυη #15745 üzenetére
Nekem is kiterjesztett partícióm van, custom romokat próbálgattam és nem csináltam vissza. Ha a kiterjesztett partíciódhoz van fenn custom recovery is (nem a gyári, hanem CWM v. TWRP), akkor a MIUIt onnan simán tudod frissíteni és minden megmarad. A lényeg, hogy az automatikus frissítést kapcsold ki, a romot töltsd le magadnak és utána a recoveryből telepítsd. A telepítés után wipe cache+dalvik és reboot.
A gyári recoveryvel nem tudom mi a helyzet, de nem igazán tudok olyan helyzetet elképzelni, hogy kiterjesztett partíciónál ne lenn fenn custom recovery... .
Lehet, hogy sekélyes a fantáziám... ?
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
∂яσнυη #15399 üzenetére
Nem vagy egyedül, a dolgot nehezíti, hogy többféle képpen is ejtik a nevét.
Talán még Nexusokra meg Sonykra van ennyi ROM (ott pl még a 2011-esekre is van többféle 5.1.1-es lolli).(#15400) mizoli & (#15402) petrson Pedig ennek a topiknak az elején van, hogy valaki egy kínai eladónál látott ilyen telefont
(#15401) petrson az 5.1.1-es lolli már egész jó (már az 5.0-nak is olyannak kellett volna lennie)
(#15404) bozarjoska ne légy pesszimista.
Bár ahogy ők igyekeznek, előbb tanulok meg én portolni MIUI-t lollira
mizoli látom jó lett akkor a Flyme OS, csak kicsit kínai.
Jövő hétfőn felteszem, és ha nincs vele probléma, marad egy kicsit, Fejvadi tiszteletére.
Apropó, akkor nyugodt lélekkel engedjük erre őt?
gyurex17 Gapps ugyanaz, mint ami lollira kell, Xperia keyboardnak is működnie kell.
laszy01 MIUI se melegszik, csak ha teljesítmény módban játszol.
(#15417) Fejvadi Igen leesik, mert hülyék és hőre engedő ragasztót használnak.
Nem teszem le az MTK-t, jók már ők is. Tesómat is rábeszéltem egy E4g-re, azóta is elégedett vele. Ennek még a hátlapja se enged, mert műanyag.
Nekem csak a kevés MTK-ra készített ROM a bajom, de egyrészt, ahogy mondtad, ezt idővel sokan kinövik, másrészt, (#15423)-ban már megjegyezted, hogy állandóan csak ezt hozom fel.(#15424) calamites na, milyen jó most a telefon. Képzeld el, milyen lenne lollival, ha úgy még jobb!
(#15425) petrson nem, nem kéne attérni havi frissítésre. Arra ott a stabil ROM. Fejlesztőit SENKINEK sem kell használnia, csak annak van, aki kísérletezőbb kedvű, és esetleg szívesen jelenti a hibákat.
Fejvadinak meg ezelőtt Mi3 volt, és ott is találkozott a problémával.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged