- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- One mobilszolgáltatások
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Yettel topik
- Magisk
-
Mobilarena
Xiaomi MI-3 téma összefoglaló
ANDROID 6.0 MARSHMALLOW FRISSÍTÉS
Olvasd el, mielőtt nekikezdenél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
gombasm #17458 üzenetére
Minden jót, remélem az új telefont is megelégedéssel fogod használni.
blod001 ezt a remove online content-et honnan szedted? Xiaomi.eu? Mert akkor az csak a multira vonatkozik, se az angol se a magyar fórumon nem írnak ilyet.
Nekem speciel tetszik az online rész, angol számok is vannak azért ott (csak amikor legutóbb MIUI-n voltam épp nem működött).
A videolejátszó meg csak a launcherből tűnt el, vagy Galériából sem indul el?anderledani szvsz nem nagyon éreznél sok előrelépést, ettől persze még nagyon jó telefon.
vampire17 mivel Mi3 és Mi4 közt csak marginális különbségek vannak, így szerintem pont nem jó helyen húztad meg a határt.
A Mi4i userek meg tényleg átverve érezhetik magukat, ez most jóval erősebb, mégis olcsóbb. -
∂яσнυη
senior tag
válasz
gombasm #15767 üzenetére
Köszi. Most feltettem a 8.9-et CWM alól kiterjesztettre. Megmaradt minden, de mégis formáztam az egészet. Szeretem ha tiszta a rendszer és semmi nem zavar be.
petrson: Nekem egy ilyenem volt Mi3-on. Semmi gondom nem volt vele azon kívül, hogy első alkalommal nem tudtam feltenni normálisan, aztn poros lett, sokszor megmostam megszárítottam. Egy ideig használtam, aztán újra megmostam. Persze feltenni megint nem sikerült szöszmentesen úgyhogy idegegemben összegyűrtem és ment a kukába.
-
petrson
senior tag
válasz
gombasm #15768 üzenetére
Mi3-on nekem is hamar bajos volt a Nillkin, a sarkok gyorsan lepattogzódtak, szerintem a szögletes kialakítás miatt - leteszed pl. kijelzővel az asztalra, többet éri kisebb ütés a sarkokat, törik.
Most Mi4-en kb 3 hónapja tökéletes, ugyanúgy Nillkin, de ott az üveg ívelt a sarkán, talán emiatt kevésbé sérülékeny. Más gyártót még nem próbáltam. -
mizoli
addikt
válasz
gombasm #15437 üzenetére
Akkor érdekes ez a GPS.
Nálam a GPS Test és a GPS Fix simán talált műholdakat, de navigálni, vagy ilyesmit nem próbáltam vele.Telepítésnél nem volt gondom, nincs ugyan aláírva, de felment stock sys1 particióra, CWM-mel. Persze én telepítések előtt mindig törlök/formázok mindent. Nem is értem, azt aki nem.
Tomi & pozanos
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Steam Deck
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- One mobilszolgáltatások
- Audacity - hangszerkesztés
- Milyen videókártyát?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged