- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Xiaomi MI-3 téma összefoglaló
ANDROID 6.0 MARSHMALLOW FRISSÍTÉS
Olvasd el, mielőtt nekikezdenél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fejvadi
nagyúr
Nem mondhatnám, hogy komolyabb előrelépés lenne, de rettenetesen tetszik az OnePlus X, abbol is a limitált kerámia hátlapos. A vas szinte ugyanaz mint az Mi4 (erősebb nem is kell nekem) és méretekben is szinte milliméterre azonos csak 2mm-el laposabb, viszont így az aksi is kisebb. Kamerája állítólag nagyon jó. Sd kártyát is fogad. Biztosan lesz rá majd Portolt Miui is.
-
mizoli
addikt
Nem csak egy hibás darabot fogtál ki?
Jelenleg nincs a terveimben Lumia vásárlás, csak tetszett. Egyébként ha gond lenne, 2 év garancia van rá, és szó nélkül kicserélik.
Sőt, lehet rá biztosítást is kötni 2 évre (70€), akkor is adnak másikat, ha pl. ellopják, összetörik, bármi egyéb. Vagy visszafizetik az árát, ahogy kívánom. -
vampire17
addikt
Nekem is keves lenne a 2 port, en ugy oldottam meg hogy:
Modem ---> Router ---> Gigabites Switch [link]
Minden vezetekes cuccom (PC, NAS, TV, Dune HD media lejatszo, Powerline Adapter, ) a gigabites Switch-be megy, igy a LAN halozat gigabites, egyedul a net fele (a WAN port iranyaba) van "csak" 100 megabit, De ez igy eleg is, 90/25Mbit-es a netem.
Az a gigabites switch nem egy nagy + koltseg, (5 portosba meg olcsobb, ha eleg) es meg van oldva a LAN.
Nekem az 5 Ghz is hasznos, pl 2.4 en le sem adja a net teljes savszelesseget... En ugy hasznalom, h a nappaliban (ahol a router van) az 5 Ghz-es SSID-t hasznalom, mashol pedig a 2.4-eset (ugye az 5 Ghz nem terjed olyan jol, ha falak vannak a kozelben) + meg rasegitek a konyha fele ( Ahol mar gyenge a 2.4 i s) egy Wifis Powerline Adapterrel
Hat ilyen az en kis halozatom
Amugy ezert lenne egy olyan feature jo a MIUI-ban, ahol tudnam azt mondani, h az 5 Ghz kapja a pioritast (A Samsung telokban van egy ilyen opcio) Mert most a nappaliban mindig manualisan kell az 5 ghz-re valltanom.
Ha ez benne lenne, a nappaliban menne szepen az 5 GHz es SSID-n, ha pedig kierek a hatokorbol, atallna szepen 2.4-re...
-
Fejvadi
nagyúr
Értem. Nekem szerencsém van, mert hatalmas a házam és az udvar is akkora, hogy a végét sem látom. Boldog is vagyok fűnyíráskor.
Különben rengeteg állítási lehetőség van 2,4GHz-n. Azt vettem észre, nem is mindegy, hogy mire állítom, mert más router zavaró jelek nincsenek, de mégsem mindegy. Nekem elég a 2 port, mert igyekszem mindennel átállni a WiFi.re és csak a böhöm Pc van kábellel csatlakoztatva (bár ez is megy WiFi-n is).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Energiaital topic
- Vicces képek
- Építő/felújító topik
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest