- DIGI Mobil
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Xiaomi MI-3 téma összefoglaló
ANDROID 6.0 MARSHMALLOW FRISSÍTÉS
Olvasd el, mielőtt nekikezdenél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunace
tag
Sziasztok,
leírom kicsit részletesebben a problémát hátha valakinek még lesz ötlete:
A készülék Waze+GPS üzemmódban volt amikor lemerült és kikapcsolt.
Még ott az autóban felraktam a szivargyújtó töltőre de nem igazán akart bekapcsolni ,gondoltam várok vele amíg hazaérek és felteszem normális hálózati töltőjére.
Egy fél óra töltés után be akartam kapcsolni a készüléket de az a MI-logónál megállt a bootnál, pontosabban villódzik a MI logó másodpercenként, kb. mintha állandóan újraindulna.Miflash-el felraktam egy rom-ot (miuihu v7.2 ; flash all) és egyszer -kétszer némi idő után beindult a telefon és rendben működött egy ideig.
Play-ről töltöttem le akksi figyelő analizáló alkalmazásokat és mindegyik azt írta hogy az akksi állapot szuper..
Aztán egy idő után lekapcsol a telefon és elkezdődik a MI logó villogás és nem kapcsol vissza.
Fastboot mód van.?
-
llaszlo
veterán
Amikor új BT eszközt párosítok, akkor feldobja, hogy az -esükkel feloldom-e a telefont. Viszont ez sosem működik. Nálam van a hiba, vagy beállítás, vagy MIUI gond?
-
hunace
tag
-
Tomi_Ohl
veterán
-
Tomi_Ohl
veterán
Nincs olyan, hogy "Pixel rom".
Pixelen AOSP van (igaz enyhén bővítve), az mondjuk létezik (CAF ROM, elég stabil), illetve van egy csomó pixel témás rom, RR is ilyen.
EMUI nincs, ha alternatív kínai ROMot akarsz, akkor ott a Flyme 6, de az is marshmallow.Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
Mr.C
őstag
És esetleg valami pixel--es rom van ami jó? Vagy emui esetleg ami megbízható?
sudo rm -rf /*
-
hunace
tag
-
hunace
tag
Sziasztok,
egy MI-3 GPS használata közben lemerült és töltés után sem akar igazán elindulni.
(multi_cancro_5.12.17_v7-4.4)Fastboot és a TWRP bejön de az androidos kezelőfelület nem a Mi logó marad a meg a képernyőn.
Valami ötlet hogy mivel lehet gyógyítani ?
Köszönöm
-
morfondőr
őstag
válasz llaszlo #29579 üzenetére
Hát nem mondanám bevonatnak, inkább anyagában ilyen puha, gumis tapintású, kicsit talán csúszós is, de az eredeti hátlapnál jóval kevésbé. Biztos vagyok benne, hogy ez is kopni fog, kérdés, hogy mikor látszik majd meg rajta. Én kettőt rendeltem belőle.
Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
Tomi_Ohl
veterán
Csak megerősíteni tudom, amit a kolléga ír. Az utolsó 2-3 build nem a legjobb, lassabb (állítólag thermal probléma), és mindenféle egyéb gondok is előjönnek (pl automatikusan átáll a hangerő). Akkor kezdődött az egész, amikor rebase-elték másféle forrásokra. A fejlesztő is belefáradt már és azt üzente, határozatlan ideig nem lesz frissítés.
A DU-ról jókat hallani, vagy pedig tegyél fel Resurrection Remixet (szintén Shahan_mik3-tól), nálam most az van fent, meg vagyok vele elégedve.
Xposedről pedig jó ideje semmi hír. Valami Privacy Guard van RR-ben is, azzal kell beérni.[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
Keil Walker
aktív tag
válasz Keil Walker #29576 üzenetére
Annyi még, hogy ha DU mellett döntesz, akkor először indítsd el a rendszert és utána telepítsd a gapps-t, mert különben a telepítő varázsló fc-zik
-
Mr.C
őstag
Üdv! Rég jártam már erre. A MIUI-t nagyon lecserélném már NOS-ra (jó még az, vagy van jobb?) De jól tudom, jogy még mindig nincs Xposed N-re? Sajnos privacy miatt szükségem lenne rá
sudo rm -rf /*
-
llaszlo
veterán
Hali
Korábban már kérdeztem a Xiaomi Bluetooth headsetet. Megjött a második is, remélem ezt már nem mosom ki. Most a youth version-t rendeltem. Ez már ilyen műanyag tokban jött nem papírban, meg hologramos matrica sem volt rajta. Néztem youtube videókat és ott is ilyen csomagolásban kapni. Tényleg így küldik most már? Vagy ez valami gagyi másolat? Webshopból rendeltem.
-
morfondőr
őstag
válasz cikasz #29569 üzenetére
Azért írtam oda, hogy nem tűnik a legjobbnak, de éppen megfelel. Én egyből kettőt rendeltem épp ezért. Nillkin, Rock és egyéb minőségibb tokokat már sehol nem lehet találni, nekem is volt több, de idővel mindegyik elhasználódik. Mivel ez volt az egyetlen alternatíva ilyen vékony back cover féle tokból, ez lett, azért osztottam meg, hátha más is keres ilyet!
De ha te tudsz ettől jobbat, akkor ne tartsd magadban![ Szerkesztve ]
-
Muzsla
csendes tag
Sziasztok!
Mostanában kaptam meg Kínából a LOVE MEI telefontokot. Ajándékba vettem,de a célszemélynek időközben sikerült elvesztenie a telefonját.
Esetleg nem tudjátok, hogy lehetne eladnom a tokot?
Ha tudtok olyan személyt akinek szüksége lenne egy ilyen strapa tokra, akkor szívesen megválnék tőle.
Előre is köszi! -
morfondőr
őstag
Hosszas keresgélés után sikerült találnom egy elfogadható vékony tokot a Mi3-ra! Nem tűnik a legeslegjobbnak, de kellemes a tapintása, jól illeszkedik, és ami számomra a legfontosabb, nem vastagítja meg nagyon a telefont. Bagóért árulják, ennyiért jó vétel: ha esetleg más is hasonlót keres!
-
f.i.s.h.
csendes tag
válasz Keil Walker #29556 üzenetére
Köszönöm szépen az infót!
-
Keil Walker
aktív tag
válasz f.i.s.h. #29555 üzenetére
Le kell cserélni a hátlapot. Mi nem tudunk róla, hogy lehetne kapni eredeti gyárit, de Aliexpress-ről lehet kapni jó minőségű utángyártottat. Nem nagy ördöngösség a csere, de ha nem mered egyedül, akkor keresd meg digojr-t a miui Magyarország fórumon. Ő akár a hátlapot is beszerzi neked szerintem.
-
Keil Walker
aktív tag
Emlékszem egyszer nekem is beragadt a sim-tálca, azóta ott a műanyag bizbasz a táskámban
Egyébként jelentem, hogy a DU még mindig hibátlanul teszi a dolgát.
-
laci laci
addikt
Az enyém tegnap lefeküdt. Elsőnek opengapps-ot akartam feltenni, csak errol 7 twrp-ben. Akkor banks dynamic, az jó volt, de mint kiderült, azzal a system tele lett . úgyhogy este újra...
Xiaomi mi3-4-5-6-8-pro8-9-9t-9tpro,mi note 10,10,10pro,redmi k30/4g,pocof2pro,mi 10 ultra,mi11 ultra,11pro,11t-pro,11 lite 5g,12x,12s
-
Tomi_Ohl
veterán
Feltettem a XenonHD ROMot így jó idő után. Elég jónak tűnik, bár azért RR/NOS több beállítási lehetőséget nyújt. Az ikonok mondjuk elég jók (legtöbb egységesen kör) és a zenelejátszó se rossz (phonograph).
Na de a lényeg, hogy feltettem mellé ezt a stereo sound modot, ami aktiválja a telefon elején lévő hangszórót is, így két hangszóróból szól a zene. Működik (RR-en nem működött), de nincs sok értelme szerintem. Ha letakarom az alsó hangszórót, akkor hallom, hogy a felső is szól, egyébként nem nagyon venni észre. Az meg egy másik kérdés, hogy ez mennyire tesz jót neki...Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz Milestone2 #29549 üzenetére
Erre: [link]
Így több rom is fent lehetne egyszerre, hangulat szerint lehetne váltogatni.Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
-
laci laci
addikt
válasz Milestone2 #29546 üzenetére
Mint nekem is... Neked a discinfó apk mit mutat?
29549-re válasz
[ Szerkesztve ]
Xiaomi mi3-4-5-6-8-pro8-9-9t-9tpro,mi note 10,10,10pro,redmi k30/4g,pocof2pro,mi 10 ultra,mi11 ultra,11pro,11t-pro,11 lite 5g,12x,12s
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz laci laci #29544 üzenetére
Van néhány kínai rendszer app... Csengőhangok... Ilyesmi
De elég gyanús, hogy valami hiba miatt mutatja azt, hogy tele van. Hallottam már olyat is, hogy egy backup -> wipe system -> restore megoldotta...Milestone2 lehet, hogy neked is multirom kéne
-
Milestone2
nagyúr
válasz laci laci #29529 üzenetére
Na, ma ilyen szénné flesselem magam napot tartottam.
Flyme, LineAge, Resurrection Remix, NitrogenOS volt a mai választék...
...az a nagy "baj" mint Redmi Note I WCDMA-mon volt hogy annyi custom ROM van mint égen a csillag...Flyme és RR ez a kettő volt szimpi...
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
Ájvé
veterán
Köszi a segítséget, tényleg van benne SIM, nem is emlékeztem hogy tettem bele. Csak egy adapter volt benne, már másik telefon nano SIM-es, hát érdemes volt beletenni.
[ Szerkesztve ]
-
mizoli
addikt
válasz Milestone2 #29541 üzenetére
Furcsa a SIM nélküli beszorulás, az biztos. Csak úgy tudom elképzelni, hogy már előtte elgörbült az érintkező.
Jut eszembe, talán 2 éve Fejvadi kapitány is műanyag lapocskával oldotta meg a sim beszorulást.
[ Szerkesztve ]
-
-
mizoli
addikt
válasz Milestone2 #29539 üzenetére
Tapasztalat, csak nem Mi3. Én egy műanyag jellegű csokipapírral oldottam meg. Egyébként ebben a topikban régen már beszéltünk róla.
-
Milestone2
nagyúr
Fura, legtöbbször pont a SIM akad meg, youtube-on orvosolják, de olyat (még) nem találtam, ahol az üres SIM tálca beragad.
Látom mizoli ugyanarra a megoldásra (vagy tapasztalatra) jutott, mint a mellékelt video.
[ Szerkesztve ]
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
Ájvé
veterán
Üdv, némi problémám akadt szeretett kis Mi3-al, nevezetesen a SIM tálca beragadt, tűvel ki tudom nyomni, szóval kicsúszik, de utána már nem lehet kihúzni. SIM kártya nincs benne úgyhogy az biztos nem akadály. Volt valakinek hasonló este? Ötletek?
-
Milestone2
nagyúr
válasz laci laci #29534 üzenetére
Sose szerettem az Antutuskodást, de most lefutttatom...
(Azt sem tudom mihez viszonyítsak, MIUI-n mennyi lenne)
Itt és most Mi3-on: egy jó kis újraindulás lett belőle!!![ Szerkesztve ]
-
Milestone2
nagyúr
Irgalmatlan hosszú boot, de fenn van...lássuk a gappsot....(töröljük amit Tomi mondott)...sikerült...lássuk működik...ja...működik a Play.
[ Szerkesztve ]
-
Milestone2
nagyúr
Rendben ez megvan. (meg kell még szoknom, hogy nem feltétlen a mi3 ROM jó nekem...)
-
Milestone2
nagyúr
Na most én leálltam, ami a hivatalos Flyme oldalon fenn van az Tegra3 CPU-hoz van.
Előbb keresnem kell cancro-ra valót...
-
laci laci
addikt
válasz Milestone2 #29528 üzenetére
Én most próbálkozom. Múltkor fent volt, csak a gapps nem volt tökéletes.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz laci laci #29523 üzenetére
Hát ez nem jó...
TWRP-ből rendesen látja a PC, ha nem, akkor a Mount menüben nyomj rá a Disable MTP-re, majd még egyszer ugyanarra (ekkor már enable mtp lesz a felirata).
Gapps miatt meg ne várj rám, félreértettük egymást.
Egy dolgot kell pluszba csinálni:
- letöltöd a legújabb opengappst és telepíted
- Mount menüben bepipálod a systemet, ha még nem lenne ott a pipa
- bemész az Advanced/File manager pontba, majd ott a system/priv-app/setupwizard mappába
- benyomod az alsó gombot, majd Delete folder
Így működnie kell.Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
laci laci
addikt
válasz Milestone2 #29524 üzenetére
Szerintem és ezt egy másik telo fórumjában is meg említettem ezt a hiba jelenséget (igaz ott későbbiekben meg sem említették a szerzőt), szerintem itt is valami partíció ki osztás/ugrálâs tesz ilyen anomáliát.De amúgy nagyon jó..
-
laci laci
addikt
A flyme-ot letöröltem, vissza akartam rakni mentésből az utolsó romot és teljes összeomlás lett belőle. Annyira, hogy minden adat, mentés elment... Sajnos csak type-c - s otg a pendrive-om van.. Twrp-ben, hogy látja a pc?Majd ha teljesen ki tapasztalom és (és Tomi csinál gapps-ot hozzá ) akkor csinálok egy teljes összefoglalót, ami későbbiekben linkelhető..
[ Szerkesztve ]
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz Milestone2 #29517 üzenetére
Jaja, kb egyforma a lista, a túl magasan lévő 4/128 Mi5, Mi Note pro vagy 2/32-es Mi5/4C-n kívül...
Más: pár napja, hogy ezt az RR-t tesztelgetem, feltűnt, hogy gyorsabb, mint a rebase utáni NOS. Meg is említettem a fejlesztőnek, aki erre ezt válaszolta: "Thermals changed. It was throttling." Szóval ez volt a hiba oka, túl hamar lépett vissza a processzor alacsonyabb órajelre.
Ez az RR ugyanazokkal a forrásokkal épült, és épp ezt (és a töltést) kellett benne tesztelni. Úgy néz ki, már nincsenek problémák, úgyhogy a következő NOS újra gyors lehet.[ Szerkesztve ]
-
mizoli
addikt
válasz davidvarga #29518 üzenetére
A fejhallgató zsinórja miért nem jó? Vagy mire gondolsz?
-
davidvarga
tag
Sziasztok! Nincs véletlen valakinek egy felesleges mi3 antenna kábelje? Előre is köszönöm.
-
-
laci laci
addikt
Tudásban csökkenő sorrendben az összes Xiaomi telo. [link]
[ Szerkesztve ]
-
laci laci
addikt
-
Tomi_Ohl
veterán
-
konzi
aktív tag
Fel akartam tenni 1 képet de nem jött össze és kifutottam az időből.
Szóval a jelenlegi rendszerem miuhu fejlesztői 7.3.2,egy valaszt megerdemlek ??,
-
konzi
aktív tag
Ez a rendszerem van fent, pár frissítést kihagytam és most nem talál újat pedig ez a mostani miuhu 7.5.11 érdekelne.
Valahogy megoldható ?,egy valaszt megerdemlek ??,
-
laci laci
addikt
válasz Tomi_Ohl #29505 üzenetére
A másik telo amit most használok az egy meizu pro 6. Teljesen ugyanaz mint itt amit linkeltél.Meizu áruházból le kell tölteni ezt az alkalmazást. De itt (mi4) kicsit másabb. Hiába települ, de ki írja, hogy Google címtár sajnos leáll.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz laci laci #29504 üzenetére
Lehet, hogy nem volt ott contact sync app?
Én majd rendesen flashelek inkább mellé Gapps csomagot. Olyankor csak egy dologra kell vigyázni, a Setupwizardot kell törölni, különben összeakad a Flyme-ossal és FC lesz. Legalábbis Flyme 5-ön így volt.Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
laci laci
addikt
válasz Tomi_Ohl #29503 üzenetére
Hát amit találtam a meizu áruházban Google installer-t, az valamiért nem akarja szinkronizálni a Google címtárt... Amúgy jó pofa a menü.. Sajnos most így nem tudtam használni, így nincs több infóm, pl. az akku időről..
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz laci laci #29499 üzenetére
Köszi az infókat.
Az a TWRP restart hasonló okokból kellhet, MIUI telepítésnél.
A jó magyar fordítást örömmel hallom, régebben elég hiányos volt valamiért.Off: a jövő héten kezdődik a Nugát tesztelése Mi5S/5SPlus/Mix/Note2-re. Meglepett a hír, örülök neki.
-
laci laci
addikt
A másik telomon is ez van.Nekem tetszik,igaz ēn mindig custom romot hasznāltam.Māsabb mint a miui...Ha lātni is akarod,akko a jutyubon keress ra flyme os rom..
29499-reagālās a.swype javitās kicsit ērthetetlennē tette a szövegemet..
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- PlayStation 5
- Logitech Z906
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Spórolós topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- DIGI Mobil
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest