-
Mobilarena
Xiaomi MI-3 téma összefoglaló
ANDROID 6.0 MARSHMALLOW FRISSÍTÉS
Olvasd el, mielőtt nekikezdenél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mizoli
addikt
válasz
davidvarga #29518 üzenetére
A fejhallgató zsinórja miért nem jó? Vagy mire gondolsz?
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
davidvarga #29136 üzenetére
Épp ma mondta egyik haverom, hogy ugyanez van nála az új Lineage frissítés óta Mi4-en. Valószínűleg csak az újabb/LOS alapú ROMok érintettek, Nitrogenen tuti nincs ilyen gond.
Más: az új MIUI-ban van egy ilyen funkció:
"Opció az értesítések elrejtésére a Zárképernyőn"
Emlékszem, hogy ezt többen is hiányoltátok. Végre belekerült.Megint más: az új multiromunk híres lett, írtak róla külön cikket XDA portálon.
-
mizoli
addikt
válasz
davidvarga #29134 üzenetére
Biztos, hogy a telefonon az USB MTP módba van állítva?
Linket nem tudok, de leírom neked.
Nyilván azonos wifi hálózaton vagy a számítógéppel és a telefonnal. Laptop célszerű eszköz
A telefonon elindítasz egy FTP szervert (én az ES File Explorert használom, de bármi lehet, MIUI-n mintha alapból is lenne). Ekkor megkapod a telefon IP címét és a portot. Ez valami ilyesmi: 192.168.1.101:3721
A laptopon indítasz egy FTP klienst, én a Total Commandert javasolom, de persze más is lehet.
Tehát TC: Hálózat, Új FTP kapcsolat, kapcsolat nevéhez odaírsz amit akarsz, pl. xiaomi, A kiszolgáló neve: amit a telefonon kaptál pl. 192.168.1.101:3721, a felhasználó név és a jelszó jelenleg lényegtelen, pl. egy betű.
Ha ez megvan, OK, és Kapcsolódás. Kész. A TC aktív ablakában a telefont fogod látni.Miközben írtam, tovább kérdeztél
Igen, FTP-re gondoltam, azt írtam itt le.
Ez a tárhely méret frissítés nálam is így van, de van amikor megcsinálja -
mizoli
addikt
válasz
davidvarga #29129 üzenetére
Ha számítógépre-ről akarsz kábellel másolni, az USB beállítást kapcsold MTP módba.
Ha valamiért nem megy, másolhatsz wifin is. -
mizoli
addikt
válasz
davidvarga #29127 üzenetére
Akkor a telefonban az usb aljzat lehet, hogy már kitágult, mozog benne a kábel, bizonytalan az érintkezés.
Ez simán magyarázhatja a képen a töltési ingadozást is.Kapcsold be a töltés hangokat, és/vagy a rezgést, dugd töltőre, és hallani fogod, hogy folyamatosan tölt, vagy többször is pittyog, rezeg mikor megszakad és újraindul a töltés.
-
mizoli
addikt
válasz
davidvarga #29124 üzenetére
Amikor az ingadozás volt, akkor elvileg merülési állapotban voltál, nem töltésben. Egyértelmű töltés az a rövid emelkedő szakasz az üres (kikapcsolt?) rész után. Ha előtte is töltés volt, akkor pl. rossz a kábel, csati, valami, és az okozhatott ilyet.
Miért dugtad gépre, mit akartál csinálni? Nem egészen világos amit írsz. Illetve egyáltalán nem az.
-
laci laci
addikt
válasz
davidvarga #29124 üzenetére
Na ilyet még nem láttam..
-
laci laci
addikt
válasz
davidvarga #29090 üzenetére
Annyit meg ér, hogy akkut cserélj benne ideiglenesen.. Adok egyet kölcsön és meg nézed.. Szerintem..
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
davidvarga #29088 üzenetére
A megbolonduló kijelzőre - ahogy már más is mondta - a töltő vagy a kábel lehetne a magyarázat, viszont az, hogy eddig ugyanazok jók voltak, és hogy néha csak kikapcsolva tölt a telefon, érdekes. Nem valószínű az sem, hogy az összes egyszerre romlott el. Szoftveres hibát szintén kiszűrted már, szétszedés - összerakás megvolt... Szerintem már csak úgy derítheted ki a problémát, ha kicserélsz valamit, vagy szervizbe küldöd és ők.
-
Mr.C
őstag
válasz
davidvarga #29084 üzenetére
Szerintem meg mivel a kijelző kapacitív (töltéselvonást érzékel), ezért valami a töltő áramkörben lehet kontaktos vagy valami. Mert ha csak az akksi a baja, akkor nem csak töltésnél lenne probléma. Valami áthallás lehet az áramkörben. Jobban szét kell ahhoz szedni, hogy ezt meg lehessen állapítani
-
laci laci
addikt
válasz
davidvarga #29084 üzenetére
Hát igen... Akkor talán akkumulátor...
-
laci laci
addikt
válasz
davidvarga #29082 üzenetére
Pedig töltő, kábel hibát produkál... Kocsiban is próbáld ki..
-
laci laci
addikt
válasz
davidvarga #29080 üzenetére
Melyik rom van rajta?
-
laci laci
addikt
válasz
davidvarga #29078 üzenetére
Töltő csatit kikapcsolt állapotban tísztísd meg fogkefével...
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
davidvarga #29013 üzenetére
Ha szeretnéd, hogy a MIUI sokkal gyorsabb legyen, kapcsold ki az animációkat. MIUI-ban van zsebzár is. Így nem jó?
-
Ájvé
veterán
válasz
davidvarga #29013 üzenetére
Screen lock?
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
davidvarga #29009 üzenetére
Milyen zseb mód hiányzik??
Hajtogassa össze benne a zsebkendőt? -
mizoli
addikt
válasz
davidvarga #28998 üzenetére
Lejárt a szerk. időm, és lemaradt.
Ha felteszel egy Nova launchert, gyorsabb lesz.
Nincs listám, nem is volt. Előszörre pl. sokat töröltem, aztán nem volt jó. Rá lehet jönniA NOS nagyon gyors, nagyon jó, nagyon stabil, és nincs benne semmi felesleg. Nem, nem rábeszélés, csak úgy mondom
-
mizoli
addikt
válasz
Régen időnként kipróbáltam egypár MIUI-t. (Multi, Hu, stab, dev, global, 6,7,8 ilyesmik, már követni sem tudom
).
Mindig egy light csomagot csináltam, azt tettem fel. Párszor ajánlottam, hogy közzé teszem a light MIUI-t, pont olyat, amit akarszde nem kellett senkinek. Persze érthető, ha nincs tele a szerintem is felesleges funkcióval, minek kell MIUI?
Sok mindent ki lehet törölni a ROMból, kb. a mi-vel kezdődő fileokat, de nem az összeset, és mást is. A Mi accountot emlékeim szerint nem lehet, akkor nem indult el a ROM, de utólag fogyasztható, törölhető.
És a teljes procedurát minden új ROMon ismét meg kell csinálniJó hír, hogy nem tart sokáig.
-
Ájvé
veterán
válasz
davidvarga #28999 üzenetére
Majd MIUI 9-ben
-
davidvarga
tag
válasz
A xiaomi accountot pl ki lehet törölni belőle úgy kompletten? Én speciel feleslegesnek érzem a googlere és a xiaomira is szinkronizálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Battlefield 7
- Robogó, kismotor
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Subaru topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kuponkunyeráló
- Reklámblokkolók topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged