Hirdetés
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Még annál is nagyobb akkuval érkezik a Redmi K80 Ultra
- AI-tól roskadozik a polc a Honor 400-ak kam(e)rájában
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- EarFun Tune Pro - a család mindent tudója?
-
Mobilarena
Ár-érték arányban verhetetlen a Xiaomi Mi2, napjaink egyik legerősebb hardvere mellett a MIUI is jobb, mint valaha. Ha kérdésed van a készülékkel vagy a használatával kapcsolatban, kérlek előbb olvasd el ezt az összefoglalót.
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
jilian #11601 üzenetére
"Le is töröltem az MI videót, akkor meg azt írja, hogy nincs videó lejátszó...."
Érdekes. Honnan próbálod indítani a videókat? Én most a "gyári" File Explorer-rel és az ES File Explorer-rel próbáltam, de mindkettő dobott egy jó kis listát, hogy mi mindennel tudnám lejátszani a videót (mp4).
Próbáld meg másik lejátszóval is. Ja, én 4.8.8 miuiandroid-os ROM-on próbáltam.(#11602) redbiro
"... felülírták az alap android ezen funkcióját (mármint azt hogy szabadon választhatok, hogy bizonyos tartalmat mikor-melyik appal akarom megtekinteni) ..."
Utóbbi már ritkán futok bele ilyen problémába (nem is tudom mikor volt utoljára). Az biztos, hogy van némi kavar a rendszerbe. Van ugyanis az alkalmazás lista legalján egy "def. app. settings", ahol bizonyos (e-mail kliens, zenelejátszó, stb.) funkciókra meg tudod adni az alapértelmezett alkalmazást, de nem mindenre (pl. a videóra nem). Viszont a többire meg egyesével kell kibogarászni a megfelelő alkalmazást (mint bármilyen droidon). Jobb lenne egy központi lista.
Új hozzászólás Aktív témák
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- Autós topik
- BestBuy topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen autót vegyek?
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Kerékpársportok
- Microsoft Excel topic
- Hardcore café
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Motion F5te Tablet - Intel i7-3667U I 4GB I 128GB SSD I 10,4" XGA Touch I Cam I W10 I Gar!
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest