- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
igazából nem is a zune a baj, hanem, hogy nincsen választási lehetőség. aki akarja használja, aki nem, az nem használja. ha akarod, szinkronizálod, ha nem nem. miért fáj ez nekik? miért nem működhet egy f5 copy tc-ben? ne akarjanak már elbutitani, nem szeretem az ilyet.
mindig azok a legjobb szoftverek, ahol meghagyják a választási lehetőséget. ez az elégedettség mutatója, hogy megválaszthatod, mit és hogy szeretnél. hogy szeretnél menüket látni, vagy menüpontokat. gyorsmenüt magadnak összerakni, opciós listát.
mert nem morogsz a blődlin, mert be tudod magadnak úgy állitani, amilyen a te logikád.azért óvatos is vagyok a nokiával, mert nem láttam még a piacon olyan résztvevőt, amelyik ilyen helyzetben valóban mert volna előre menekülni, hanem sokkal inkább az olcsó, már bevált receptre épitett az első körben.
-
-
Integra
titán
nokiához nagy reményeket fűzök. más kérdés, hogy az én igényeim absz réteg igény, tehát marad a szűkösség, igy nehezen hiszem, hogy megkapom azt a telefont amit szeretnék, de ettől függetlenül a platform terjedésében nagyon sokat fog segiteni. gondolom lesz nekik most kifutó snapdragon vagy cortex8, de én előre menekülnék a helyükben egy frankó snapdragon2-vel és lecsapnék a szines e-ink kijelző technológiára, illetve valós, használható minőségi kamerával.
-
"de miért vennék desire hardvert még egyszer, ami amúgy sem nagy durranás?"
Pontosan. Akinek most jó, erős telefonja van, nem fog váltani, nem éri meg csak a rendszer miatt. Remélem, azért hamarosan színesedik a paletta.
A Zune ennyire behatárolt voltát én is tudnám értékelni.
-
Integra
titán
tulajdonképpen itt jön a dilemma megint, hogy a fejlesztő mit fog és hogy fejleszteni és melyikre. az ios-re egyértelműen elsőnek fejleszt. de utána.. wp7 vagy android? ha már másodikként inkább wp7-re fog fejleszteni, az siker.
korlátozott a hardver, van a dell venue pro, aztán bajban vagyok.. de miért vennék desire hardvert még egyszer, ami amúgy sem nagy durranás? elszüttyögök még idén ezzel.
aztán érdekes lépés, hogy a zapple ha minden igaz elhagyja a kötelező itunes használatot, vajon a zune esetén mit lép az ms? jó lenne, ha másolná a lépést.. -
"azt viszont nem értem, hogy miért kell hogy sok app legyen, illetve mi az a sok? nekem ha 20 app kell, már jó vagyok, de azt a 20-at szivesen meg is veszem ha kell.."
Nekem van fent kb. 6 app. Összesen sem sokkal többet próbálnék ki és játékból sem akarok arzenált fenntartani, így én sem értem, mire fel kell a sok app - nagy része úgyis másolata egy másiknak vagy hulladék a marketen.
-
Integra
titán
nekem úgy akad a dézin, hogy rettenet. amúgy is vicces, mikor 600 kép van alaphangon a galériában és a közepén keresnél valamit..
azt viszont nem értem, hogy miért kell hogy sok app legyen, illetve mi az a sok? nekem ha 20 app kell, már jó vagyok, de azt a 20-at szivesen meg is veszem ha kell.. -
válasz
Dr.Anonymus #61 üzenetére
"mert az androidos galléria is pár tucat kép után kezd akadozni
a hd7esemen meg még nincs annyi, sza így jó hogy szép akadásmentes"Egy hétvégi kirándulás alkalmával jól leteszteltem a kamerát képekkel és videókkal, úgyhogy kitömtem a galériát. Jelentem, akadásnak nyoma sincs.
-
nbukta77
addikt
En fel raktam a jk1-et,mert az enyem t-s jj4 volt. Utana automatikusan frissitette prenodo es nodora.
-
-
winhelper
tag
Én egy hétig vacilláltam az Omnia és az Optimus közt. De mivel végig rágtam előtte a fórumokat és azt láttam, hogy a Samsungra rengeteg a panasz, így nem hagytam, hogy elcsábítson 0,2 col és a SAMOLED.
Az iPhone nálam is fagyott, igaz Jailbrake megvolt előtte.
Szóval nyilván egyik rendszer sem fagyás mentes.
Első nap az Optimus is csinált fura dolgokat, a böngésző és pl a Facebook kliens szórakozott, de másnap reggel megkapta a februári frissítést, azóta semmi gond vele. -
gombsadi
aktív tag
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
winhelper #59 üzenetére
mások az igényeink
nálam az android a nyerő
ez némileg változhat ha sok alkalmazás lesz majd wp7re ( előbb utóbb lesz, mert a nokiás bejelentés megdobta a fejlesztői érdeklődést)a képgallériát én is gyenge pontnak érzem androidon
wp7en tényleg nagyon jó, bár erről azért nem nyilatkozok 100% biztonsággal
mert az androidos galléria is pár tucat kép után kezd akadozni
a hd7esemen meg még nincs annyi, sza így jó hogy szép akadásmentes -
Inarus
addikt
válasz
Dr.Anonymus #58 üzenetére
"első 5 percben sikerült egy dekoratív hibaüzenetet előidéznem..."
Mivel?"nem találtam egy olyan youtube klienst ami végig vitt volna egy videót wifiről...
úgy általában a harmadánál felénél megakadnak aztán lehet várni, vagy folytatódik a videó pl. 3 perc múlva (sza nem pár másodperc) vagy soha nem folytatódik"
- A lazyworm-féle sem jó? Nekem mindegyik jútúb kliens viszi a videókat rendesen. -
winhelper
tag
válasz
Dr.Anonymus #58 üzenetére
Én lassan egy hete nyüstölöm, de egy pillanatra sem akadt meg. Volt HD2 és Desire HD-m, bevallom nem tartom a PDA-k non plus ultrájának a HTC-t, mint itt sokan.
A market karcsú (még), de fél év után szerintem ez nem meglepő.
A Gmail-el nincs bajom, (bár épp tegnap gondolkoztam ,hogy átállok a live account-ra mint elsődleges fiók.)
Nem akarlak meggyőzni, hogy hibátlan-istenkirály a rendszer, de amire én használom tökéletes.
E-mail, egy-két weboldal, Twitter, Facebook, lövök pár képet és lás csodát, ha meg akarom mutatni, nem szaggat a galéria mint a Droidon. Ami nem gyengén megalázó egy "hú de drága, csúcs PDA-m van" kategóriában. Ja és néha zenét hallgatok rajta.
És mindezt akadás mentesen és villámgyorsan.És telepítés vagy épp játék közben is tudok hívást fogadni, anélkül, hogy akár csak az animáció lassulna. Az Android párszor közel állt a földhöz vágáshoz, pedig én széltől is óvom a telóim.
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
winhelper #56 üzenetére
hát én android ( desire ) mellé vettem egy hd7est, és azt mondom hogy ez a platform még nagyon kiforratlan, a marketen alig van valami, és ami van az is fizetős.. már ha használható...
gyakran megakad a rendszer...
első 5 percben sikerült egy dekoratív hibaüzenetet előidéznem...
nem találtam egy olyan youtube klienst ami végig vitt volna egy videót wifiről...
úgy általában a harmadánál felénél megakadnak aztán lehet várni, vagy folytatódik a videó pl. 3 perc múlva (sza nem pár másodperc) vagy soha nem folytatódikszóval a rendszer nem lesz rossz ... majd mondjuk fél év múlva
de jelenleg köszönő viszonyban nincs az androiddal...
(és akkor még ilyen androidos gmail kliens vs. wp7es email kliensses összehasonlítást nem is teszek, mert az alapból nem lenne fair..) -
Integra
titán
jaja, én leginkább azért, mert egy picit lehetne vékonyabb a teló, és még egyszer ilyen hardvert nem veszek. továbbá nem volna hátrány, ha a kijelző az a frankó szines e-ink féle lenne.. és könyörgöm tartsák meg ezt a designt, meg ezt a klavit..
addig marad a desire, de ha frankó lesz a venue pro2, én bizisten átváltok wp7-re, mint ahogy a kolléga is tette, az android egyszerűen nem az igazi.. -
winhelper
tag
Sziasztok.
Én a múlt héten váltottam WP7-re Androidról. Omnia7-ben gondolkoztam, de végűl Optimus 7 lett. Amit egyáltalán nem bántam meg a fórumokat olvasgatva. Karma, sajnálom, hogy ennyire mellényúltál az Omnia7-el (épp a Te különböző hozzászólásaid tántorítottak el az Optimus felé. Én eddig csak az iPhone-on tudtam ilyen hibátlanul gépelni mint most az Optimuson.)
Már megjegyezték előttem is: nézzük már meg az iPhone 2g és az Android G1 eladásait, annak a tükrében fikázzuk a WP7 eladásokat. És ha már itt tartunk, össze kéne vetni, milyen hiányossággal küzdött az iOs és az Android mikor megjelent.
És halkan jegyezzük meg, hogy csak a WP7 tud olyan gyorsan és simán működni, mint a jelenlegi iOS. Kétmagos proci és akad az előnézete az oldalaknak Optimus 2X-en?
Na ezért nem sajnálom a Desire HD-m.
Kicsit unalmas, hogy a !!viszonylagos!! sima futáshoz állandóan főzött romokkal sza*akodjak.
A régi WinMo-t én nem sírom vissza, bár sokáig használtam, általában elégedetten.
De az Android sajnos a régi WM hiánypótlása. Nyúlj bele és hekkeld sza**á, hogy működjön.
Majd ha végre a Google valóban "lezárja" a platformot és szigorúan előírja a processzor, RAM és kijelzőfelbontás egységes követelményeit, talán újra érdekelni fog.
Addig is...
WP7 powa!!! -
Integra
titán
válasz
Dr.Anonymus #42 üzenetére
jobb kezes vagyok én is, de ballal fogom
-
gombsadi
aktív tag
Nalam mukodik a nodo, sot, mar idegesit is, higy barhiva er az ujjam egy oldalon, mar ki is jelolte....
-
Integra
titán
válasz
Dr.Anonymus #39 üzenetére
jobb kézzel fogod a telefont?
én ballal, és a dézin is jobb oldalt a vissza meg a search és kényelmes. ugyanakkor megpróbáltam most jobb kézzel és jaj.. -
Dr.Anonymus
addikt
válasz
kristof83 #36 üzenetére
kb. egyezik a véleményünk, mondjuk a qwertyk nél nem annyira,
meg a deftyt se sorolnám a stílusos telefonok közé, bár az ütés/víz állós telefonok között abszolút az első külsőleg az bizta...htc-k közül a HD7 szerintem nagyon ott van, de kézbe fogva a mozart is nagyot üt..
a diamond2 is jó volt anno
qwerty közül mind 7pro, mind a desire z nagyon ütős, ez utóbbi nem túl fotogén, de életben nagyon elegáns -
-=Ghost=-
őstag
Erre van a proximity sensor, ha odaemeled beszélgetés közben a kicsi arcocskádhoz, kikapcsolja a kijelzőt.
2-3 éve volt egy vicces esetünk haver asus pdajával, beszélgetés közben: "hallo, hallo" elveszi az arcától: "b..meg leraktam füllel.". De mostanában ilyet nem láttam, hogy ne kapcsolná ki a kijelzőt ilyen esetben.Ja és kíváncsian várom mik lesznek a blogban.
-
kristof83
aktív tag
válasz
Dr.Anonymus #23 üzenetére
Hát érintős telókból én a következőket tartom stílusosnak:
-Xperia X10 fehér, X10mini Pro, Arc
-iPhone 3GS fehér, iPhone 4
-Nokia N8-E7 bármilyen színben a feket-szürkén kívül, C7 ezüst színben
-HTC HD2
-LG BL40
-Motorola Defy
-qwerty-sek: Nokia E71-E72, Blackberry 9700 - 9000 Bold
-ja és ha mindenképpen kellene most WP7-et választanom akkor a HTC HD7
Igyekeztem minden gyártótól választani legalább egyet, sajnos a Samuk nem tettszenek így azt most kihagytam.
Szigorúan csak a kinézetet vettem most alapul, meg természetesen az én ízlésemet ami nem mértékadó.... -
Egyáltalán nincs szó flameről és remélem, ez marad is így.
Én a nyitányokra gondoltam, nem kiragadott példákra. Androidból 2009-ben áprilistól decemberig 7.7 millió fogyott, míg az első almából szintén fél év alatt durván 4 millió, ergo hasonlóan kezdett mindkettő, mint a WP7 most. Persze a kép ennél árnyaltabb, mert manapság nagyobb az igány az ilyen telefonokra és az ágazat nagyon hajt, de mivel a kínálat is jóval szélesebb, mint 2007-ben vagy 2009-ben, a kezdés nem nevezhető szerintem rossznak.
-
Integra
titán
válasz
sajnos itt is elkövetik a telefonoknál, hogy ma már gyakorlatilag megszűnt a hardveres hivó és elutasitó gomb, tapicskulhatod a képernyőt, aztán ha úgy fogod, akkor arccal lerakod a telefont, etc... a forma, legalábbis a gomboknál a funkció rovására megy.
-
Integra
titán
kár ezen rugózni....
az apple ha szart csomagol sztaniol papirba, akkor is elad 5 milliót, szóval felesleges, az android már más kérdés, de az valóban új, nem volt windows a névben, nem köptek kapásból, az újdonság ereje pluszban ott volt, a wp7 meg eleve küzdött és még mindig küzt a már köztudott hiányosságokkal, vagyis az iphone piacra dobását simán lereagálhatta a wp7-nél a vásárlói réteg. ott a nokia, ha összekapják magukat, márpedig fogják, akkor ott nagyon meglódulhat, nagyon komoly infrastruktúra állt a wp7 mögé a céggel. vissza kéne lépni ilyen féltrollkodás előtt 3 lépést és kifújni a levegőt.
jó lesz ez a wp7, és a legtöbb ide iróval ellentétben ők nem hónapokban gondolkodnak, hanem legalább 5-7 évben. -
AkosL
aktív tag
nem szeretnék flame/troll vitába belemenni, de pl. apple, android. Apple leső héten 270.00-et adott el az iphone-ból (2g) és 1 milliót a 3g-ből.
Pontos android számokat nem tudok, de pl. a moto droidból első héten szintén elment 100.00, mint első andorid 2.0-s telefon és ugye itt csak 1-1 készülékről van szó, nem egy komplett platformról. -
axoim
csendes tag
jó lesz köszönjük
épp most tervezem hogy beruházok egy Omnia 7-re.. remélem megtudok a wp7-ről pár dolgot amit eddig nem...
-
Morden24
nagyúr
válasz
Hát ez tényleg ízlés dolga, nekem mondjuk a mostani kíválatból a Venue Pro meg az Omnia tetszik, de inkább előbbi, mint utóbbi.
Az tény, hogy az Androidos készülékek közül is kb. kettő tetszik külsőre, hiába sokszoros a választék -
Kumite
aktív tag
Azért a Dell Venue Pro-ja és a HD7 sem mondható kimondottan vásári hatásúnak...
-
Akkor minek neveznéd? Előbb nézd meg, miből mennyi fogyott az első fél évben, amikor kijött.
Más. A blog jól jön, van azért itt téma, meg aztán amolyan rovatvezetői stílusban szinte bármi belefér. Meg aztán talán a köd is eloszlik, ami elég sokakat homályban tart a rendszerrel kapcsolatban.
kristof83:
Én a legtöbb embertől (akiknek közük sincs a mmobilokhoz technikai értelemben) azt hallom, hogy szépek a WP7-es telefonok."Könyörgöm ki akar várni éveket egy ilyen gyors ütemben fejlődő ágazatban mint a mobiltelefon ????"
Nem kell. ezek szerint neked valót még nem gyártottak. Ha meg majd lesz, ráérsz váltani.
Ettől függetlenül még nincs szó lemaradásról vagy egyébről. Nézd csak meg a többi platform kínálatát és annak színességét. 1-2 kiugró van mindenhol.
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
kristof83 #16 üzenetére
hát nagyon más az ízlésünk,
szerintem a wp7es telefonok a legszebbek a piacon
bár androidra lennének ilyen gyönyörű telefonok..
akár elég pl. egy galaxyS-t meg a házon belüli omnia7et összevetni
de egy hd7 vs. desireHD esetén is a hd7 a nyerő designban,
...legalábbis szerintem -
moonman
titán
"valamint a Dell Venue."
Dell Venue Pro, a Venue Androidos.
-
Inarus
addikt
válasz
Dr.Anonymus #18 üzenetére
Moonman adta a tippet.
-
Inarus
addikt
válasz
Dr.Anonymus #14 üzenetére
A lazyworm féle youtube appot próbáld!
-
kristof83
aktív tag
Maga a felület, a kinézet, az egyszerűség, az újdonság varázsa, és főleg az hogy az iTunes zenéimmel szinkronizálható ez mind nagyon tettszik!!
De a készülékkínálat az számomra valami siralmas......
Csupa középkategóriás kinézetű telefonból áll a választék, mind egyen séma és csak fekete színűek, sehol egy kiugró formaterv.
Úgy voltam vele hogy majd később biztos lesz olyan ami jobban megfelel kinézetre az én ízlésemnek, de amióta megjelent a rendszer azóta tényleg csak az állóvíz jellemzi minden téren, legyen az szoftveres vagy hardveres....
Sehol egy új izgalmas készülék, vagy egy újítás, még csak bejelentés szintjén sem.
Beszélnek itt Nokiákról ami tök jó, de majd csak ekkor meg akkor 1-2 év múlva.
Könyörgöm ki akar várni éveket egy ilyen gyors ütemben fejlődő ágazatban mint a mobiltelefon ????
Egyébként a koncepciós rajzokon bemutatott nokia az első olyan WP7-es készülék aminek egyénisége van, és jól néz ki....Viszont azért még érdekel a platform, szívesen kipróbálnám csak egyre kisebb a lelkesedésem
-
Dr.Anonymus
addikt
nagyon örülök a blognak,
nem rég vettem egy wp7es csodát (hd7)
és azért van/lesz kérdésem bőven...
pl. egy normális ingyenes rss readert nem sikerült még találnom ...
a htc-s youtube klienst kipróbáltam tegnap, wifiről nem tölti normálisan a videókat....
megakad rögtön az elején aztán nem szedi tovább...
stb, stb... -
Kumite
aktív tag
Heti app megjelenés, top 10 játék / social / util / tool / stb., fejlesztői blog, tippek/trükkök.
Ha pedig úgy pénzeli majd egy bolt ezt is, mint azt teszi az Apple blognál, akkor le lehet írni minden 20-30 ezer forintos fülesről, tokról, vonóról, egyébről majd, hogy elképesztő jó, és hogy mindenki vegyen csak bátran, amit hirtelen meg is tehet ezen a linken... -
Kumite
aktív tag
Nem jó a cikk tetején a blogra mutató link. Gondolom a többi cikknél is rossz lesz, mert közös keretet használtok majd.
-
Integra
titán
jöhet, inkább a minőség legyen a fontos mint a mennyiésg
-
bobace
addikt
Lássuk, halljuk
-
Kivancsi leszek, mit lehet meg a WP7-rol irni heti ket alkalommal...
Tiszta alloviz az egesz. De remelem csak en latom rosszul -
Inarus
addikt
Hajrá!
Jó az ötlet. -
CsendesMark
aktív tag
Sok sikert, bár szerintem Magyarország az Android egyik fellegvára
Illetve első benyomásom csak a várakozásaimat igazolta, melyek egyáltalán nem voltak magasak -
h-yle
addikt
Sok sikert! Remélem olvashatunk majd pár érdekességet.
-
AkosL
aktív tag
az 5 millió készülék / 5 hónapot nem nevezném annyira sikeresnek.
A blogot kiváncsian várom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Yettel topik
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged