- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
winhelper
tag
válasz
Dr.Anonymus #58 üzenetére
Én lassan egy hete nyüstölöm, de egy pillanatra sem akadt meg. Volt HD2 és Desire HD-m, bevallom nem tartom a PDA-k non plus ultrájának a HTC-t, mint itt sokan.
A market karcsú (még), de fél év után szerintem ez nem meglepő.
A Gmail-el nincs bajom, (bár épp tegnap gondolkoztam ,hogy átállok a live account-ra mint elsődleges fiók.)
Nem akarlak meggyőzni, hogy hibátlan-istenkirály a rendszer, de amire én használom tökéletes.
E-mail, egy-két weboldal, Twitter, Facebook, lövök pár képet és lás csodát, ha meg akarom mutatni, nem szaggat a galéria mint a Droidon. Ami nem gyengén megalázó egy "hú de drága, csúcs PDA-m van" kategóriában. Ja és néha zenét hallgatok rajta.
És mindezt akadás mentesen és villámgyorsan.És telepítés vagy épp játék közben is tudok hívást fogadni, anélkül, hogy akár csak az animáció lassulna. Az Android párszor közel állt a földhöz vágáshoz, pedig én széltől is óvom a telóim.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design R5 FSP 850W
- Xbox Series kontrollerek 1 hó garancia, számlával!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256-512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest