- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
winhelper
tag
Én egy hétig vacilláltam az Omnia és az Optimus közt. De mivel végig rágtam előtte a fórumokat és azt láttam, hogy a Samsungra rengeteg a panasz, így nem hagytam, hogy elcsábítson 0,2 col és a SAMOLED.
Az iPhone nálam is fagyott, igaz Jailbrake megvolt előtte.
Szóval nyilván egyik rendszer sem fagyás mentes.
Első nap az Optimus is csinált fura dolgokat, a böngésző és pl a Facebook kliens szórakozott, de másnap reggel megkapta a februári frissítést, azóta semmi gond vele. -
winhelper
tag
válasz
Dr.Anonymus #58 üzenetére
Én lassan egy hete nyüstölöm, de egy pillanatra sem akadt meg. Volt HD2 és Desire HD-m, bevallom nem tartom a PDA-k non plus ultrájának a HTC-t, mint itt sokan.
A market karcsú (még), de fél év után szerintem ez nem meglepő.
A Gmail-el nincs bajom, (bár épp tegnap gondolkoztam ,hogy átállok a live account-ra mint elsődleges fiók.)
Nem akarlak meggyőzni, hogy hibátlan-istenkirály a rendszer, de amire én használom tökéletes.
E-mail, egy-két weboldal, Twitter, Facebook, lövök pár képet és lás csodát, ha meg akarom mutatni, nem szaggat a galéria mint a Droidon. Ami nem gyengén megalázó egy "hú de drága, csúcs PDA-m van" kategóriában. Ja és néha zenét hallgatok rajta.
És mindezt akadás mentesen és villámgyorsan.És telepítés vagy épp játék közben is tudok hívást fogadni, anélkül, hogy akár csak az animáció lassulna. Az Android párszor közel állt a földhöz vágáshoz, pedig én széltől is óvom a telóim.
-
winhelper
tag
Sziasztok.
Én a múlt héten váltottam WP7-re Androidról. Omnia7-ben gondolkoztam, de végűl Optimus 7 lett. Amit egyáltalán nem bántam meg a fórumokat olvasgatva. Karma, sajnálom, hogy ennyire mellényúltál az Omnia7-el (épp a Te különböző hozzászólásaid tántorítottak el az Optimus felé. Én eddig csak az iPhone-on tudtam ilyen hibátlanul gépelni mint most az Optimuson.)
Már megjegyezték előttem is: nézzük már meg az iPhone 2g és az Android G1 eladásait, annak a tükrében fikázzuk a WP7 eladásokat. És ha már itt tartunk, össze kéne vetni, milyen hiányossággal küzdött az iOs és az Android mikor megjelent.
És halkan jegyezzük meg, hogy csak a WP7 tud olyan gyorsan és simán működni, mint a jelenlegi iOS. Kétmagos proci és akad az előnézete az oldalaknak Optimus 2X-en?
Na ezért nem sajnálom a Desire HD-m.
Kicsit unalmas, hogy a !!viszonylagos!! sima futáshoz állandóan főzött romokkal sza*akodjak.
A régi WinMo-t én nem sírom vissza, bár sokáig használtam, általában elégedetten.
De az Android sajnos a régi WM hiánypótlása. Nyúlj bele és hekkeld sza**á, hogy működjön.
Majd ha végre a Google valóban "lezárja" a platformot és szigorúan előírja a processzor, RAM és kijelzőfelbontás egységes követelményeit, talán újra érdekelni fog.
Addig is...
WP7 powa!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Műszaki rajz készítés
- Műszaki rajzok készítését vállalom (autocad, inventor, solid edge)
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Óra topik
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest