- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
igazából nem is a zune a baj, hanem, hogy nincsen választási lehetőség. aki akarja használja, aki nem, az nem használja. ha akarod, szinkronizálod, ha nem nem. miért fáj ez nekik? miért nem működhet egy f5 copy tc-ben? ne akarjanak már elbutitani, nem szeretem az ilyet.
mindig azok a legjobb szoftverek, ahol meghagyják a választási lehetőséget. ez az elégedettség mutatója, hogy megválaszthatod, mit és hogy szeretnél. hogy szeretnél menüket látni, vagy menüpontokat. gyorsmenüt magadnak összerakni, opciós listát.
mert nem morogsz a blődlin, mert be tudod magadnak úgy állitani, amilyen a te logikád.azért óvatos is vagyok a nokiával, mert nem láttam még a piacon olyan résztvevőt, amelyik ilyen helyzetben valóban mert volna előre menekülni, hanem sokkal inkább az olcsó, már bevált receptre épitett az első körben.
-
Integra
titán
nokiához nagy reményeket fűzök. más kérdés, hogy az én igényeim absz réteg igény, tehát marad a szűkösség, igy nehezen hiszem, hogy megkapom azt a telefont amit szeretnék, de ettől függetlenül a platform terjedésében nagyon sokat fog segiteni. gondolom lesz nekik most kifutó snapdragon vagy cortex8, de én előre menekülnék a helyükben egy frankó snapdragon2-vel és lecsapnék a szines e-ink kijelző technológiára, illetve valós, használható minőségi kamerával.
-
Integra
titán
tulajdonképpen itt jön a dilemma megint, hogy a fejlesztő mit fog és hogy fejleszteni és melyikre. az ios-re egyértelműen elsőnek fejleszt. de utána.. wp7 vagy android? ha már másodikként inkább wp7-re fog fejleszteni, az siker.
korlátozott a hardver, van a dell venue pro, aztán bajban vagyok.. de miért vennék desire hardvert még egyszer, ami amúgy sem nagy durranás? elszüttyögök még idén ezzel.
aztán érdekes lépés, hogy a zapple ha minden igaz elhagyja a kötelező itunes használatot, vajon a zune esetén mit lép az ms? jó lenne, ha másolná a lépést.. -
Integra
titán
nekem úgy akad a dézin, hogy rettenet. amúgy is vicces, mikor 600 kép van alaphangon a galériában és a közepén keresnél valamit..
azt viszont nem értem, hogy miért kell hogy sok app legyen, illetve mi az a sok? nekem ha 20 app kell, már jó vagyok, de azt a 20-at szivesen meg is veszem ha kell.. -
Integra
titán
jaja, én leginkább azért, mert egy picit lehetne vékonyabb a teló, és még egyszer ilyen hardvert nem veszek. továbbá nem volna hátrány, ha a kijelző az a frankó szines e-ink féle lenne.. és könyörgöm tartsák meg ezt a designt, meg ezt a klavit..
addig marad a desire, de ha frankó lesz a venue pro2, én bizisten átváltok wp7-re, mint ahogy a kolléga is tette, az android egyszerűen nem az igazi.. -
AkosL
aktív tag
nem szeretnék flame/troll vitába belemenni, de pl. apple, android. Apple leső héten 270.00-et adott el az iphone-ból (2g) és 1 milliót a 3g-ből.
Pontos android számokat nem tudok, de pl. a moto droidból első héten szintén elment 100.00, mint első andorid 2.0-s telefon és ugye itt csak 1-1 készülékről van szó, nem egy komplett platformról.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Philips LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged