Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• kristof83

aktív tag

válasz Dr.Anonymus #23 üzenetére

Hát érintős telókból én a következőket tartom stílusosnak:
    -Xperia X10 fehér, X10mini Pro, Arc
    -iPhone 3GS fehér, iPhone 4
    -Nokia N8-E7 bármilyen színben a feket-szürkén kívül, C7 ezüst színben
    -HTC HD2
    -LG BL40
    -Motorola Defy
    -qwerty-sek: Nokia E71-E72, Blackberry 9700 - 9000 Bold
    -ja és ha mindenképpen kellene most WP7-et választanom akkor a HTC HD7
    Igyekeztem minden gyártótól választani legalább egyet, sajnos a Samuk nem tettszenek így azt most kihagytam.
    Szigorúan csak a kinézetet vettem most alapul, meg természetesen az én ízlésemet ami nem mértékadó....

• kristof83

aktív tag

Maga a felület, a kinézet, az egyszerűség, az újdonság varázsa, és főleg az hogy az iTunes zenéimmel szinkronizálható ez mind nagyon tettszik!!
    De a készülékkínálat az számomra valami siralmas...... :((
    Csupa középkategóriás kinézetű telefonból áll a választék, mind egyen séma és csak fekete színűek, sehol egy kiugró formaterv.
    Úgy voltam vele hogy majd később biztos lesz olyan ami jobban megfelel kinézetre az én ízlésemnek, de amióta megjelent a rendszer azóta tényleg csak az állóvíz jellemzi minden téren, legyen az szoftveres vagy hardveres.... :F
    Sehol egy új izgalmas készülék, vagy egy újítás, még csak bejelentés szintjén sem.
    Beszélnek itt Nokiákról ami tök jó, de majd csak ekkor meg akkor 1-2 év múlva.
    Könyörgöm ki akar várni éveket egy ilyen gyors ütemben fejlődő ágazatban mint a mobiltelefon ????
    Egyébként a koncepciós rajzokon bemutatott nokia az első olyan WP7-es készülék aminek egyénisége van, és jól néz ki....

Viszont azért még érdekel a platform, szívesen kipróbálnám csak egyre kisebb a lelkesedésem :(

Új hozzászólás Aktív témák