- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
"de miért vennék desire hardvert még egyszer, ami amúgy sem nagy durranás?"
Pontosan. Akinek most jó, erős telefonja van, nem fog váltani, nem éri meg csak a rendszer miatt. Remélem, azért hamarosan színesedik a paletta.
A Zune ennyire behatárolt voltát én is tudnám értékelni.
-
"azt viszont nem értem, hogy miért kell hogy sok app legyen, illetve mi az a sok? nekem ha 20 app kell, már jó vagyok, de azt a 20-at szivesen meg is veszem ha kell.."
Nekem van fent kb. 6 app. Összesen sem sokkal többet próbálnék ki és játékból sem akarok arzenált fenntartani, így én sem értem, mire fel kell a sok app - nagy része úgyis másolata egy másiknak vagy hulladék a marketen.
-
válasz
Dr.Anonymus #61 üzenetére
"mert az androidos galléria is pár tucat kép után kezd akadozni
a hd7esemen meg még nincs annyi, sza így jó hogy szép akadásmentes"Egy hétvégi kirándulás alkalmával jól leteszteltem a kamerát képekkel és videókkal, úgyhogy kitömtem a galériát. Jelentem, akadásnak nyoma sincs.
-
Egyáltalán nincs szó flameről és remélem, ez marad is így.
Én a nyitányokra gondoltam, nem kiragadott példákra. Androidból 2009-ben áprilistól decemberig 7.7 millió fogyott, míg az első almából szintén fél év alatt durván 4 millió, ergo hasonlóan kezdett mindkettő, mint a WP7 most. Persze a kép ennél árnyaltabb, mert manapság nagyobb az igány az ilyen telefonokra és az ágazat nagyon hajt, de mivel a kínálat is jóval szélesebb, mint 2007-ben vagy 2009-ben, a kezdés nem nevezhető szerintem rossznak.
-
Akkor minek neveznéd? Előbb nézd meg, miből mennyi fogyott az első fél évben, amikor kijött.
Más. A blog jól jön, van azért itt téma, meg aztán amolyan rovatvezetői stílusban szinte bármi belefér. Meg aztán talán a köd is eloszlik, ami elég sokakat homályban tart a rendszerrel kapcsolatban.
kristof83:
Én a legtöbb embertől (akiknek közük sincs a mmobilokhoz technikai értelemben) azt hallom, hogy szépek a WP7-es telefonok."Könyörgöm ki akar várni éveket egy ilyen gyors ütemben fejlődő ágazatban mint a mobiltelefon ????"
Nem kell. ezek szerint neked valót még nem gyártottak. Ha meg majd lesz, ráérsz váltani.
Ettől függetlenül még nincs szó lemaradásról vagy egyébről. Nézd csak meg a többi platform kínálatát és annak színességét. 1-2 kiugró van mindenhol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EAFC 25
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Metal topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged