- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
"de miért vennék desire hardvert még egyszer, ami amúgy sem nagy durranás?"
Pontosan. Akinek most jó, erős telefonja van, nem fog váltani, nem éri meg csak a rendszer miatt. Remélem, azért hamarosan színesedik a paletta.
A Zune ennyire behatárolt voltát én is tudnám értékelni.
-
"azt viszont nem értem, hogy miért kell hogy sok app legyen, illetve mi az a sok? nekem ha 20 app kell, már jó vagyok, de azt a 20-at szivesen meg is veszem ha kell.."
Nekem van fent kb. 6 app. Összesen sem sokkal többet próbálnék ki és játékból sem akarok arzenált fenntartani, így én sem értem, mire fel kell a sok app - nagy része úgyis másolata egy másiknak vagy hulladék a marketen.
-
válasz
Dr.Anonymus #61 üzenetére
"mert az androidos galléria is pár tucat kép után kezd akadozni
a hd7esemen meg még nincs annyi, sza így jó hogy szép akadásmentes"Egy hétvégi kirándulás alkalmával jól leteszteltem a kamerát képekkel és videókkal, úgyhogy kitömtem a galériát. Jelentem, akadásnak nyoma sincs.
-
Egyáltalán nincs szó flameről és remélem, ez marad is így.
Én a nyitányokra gondoltam, nem kiragadott példákra. Androidból 2009-ben áprilistól decemberig 7.7 millió fogyott, míg az első almából szintén fél év alatt durván 4 millió, ergo hasonlóan kezdett mindkettő, mint a WP7 most. Persze a kép ennél árnyaltabb, mert manapság nagyobb az igány az ilyen telefonokra és az ágazat nagyon hajt, de mivel a kínálat is jóval szélesebb, mint 2007-ben vagy 2009-ben, a kezdés nem nevezhető szerintem rossznak.
-
Akkor minek neveznéd? Előbb nézd meg, miből mennyi fogyott az első fél évben, amikor kijött.
Más. A blog jól jön, van azért itt téma, meg aztán amolyan rovatvezetői stílusban szinte bármi belefér. Meg aztán talán a köd is eloszlik, ami elég sokakat homályban tart a rendszerrel kapcsolatban.
kristof83:
Én a legtöbb embertől (akiknek közük sincs a mmobilokhoz technikai értelemben) azt hallom, hogy szépek a WP7-es telefonok."Könyörgöm ki akar várni éveket egy ilyen gyors ütemben fejlődő ágazatban mint a mobiltelefon ????"
Nem kell. ezek szerint neked valót még nem gyártottak. Ha meg majd lesz, ráérsz váltani.
Ettől függetlenül még nincs szó lemaradásról vagy egyébről. Nézd csak meg a többi platform kínálatát és annak színességét. 1-2 kiugró van mindenhol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Logitech G935
- Creative Sound Blaster Live! 5.1-es digitális PCI hangkártya
- Rock Shox Recon Silver Air gyorszáras villa eladó (29-es)!
- ÚJ Nvidia RTX 5060/TI 8-16Gb GDDR7 DLSS4.0 Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb/1TB M SSD/2ÉV gamer PC
- GÉMER! Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 3070 szint! 32GB RAM 1000GB SSD FHD 120Hz Gar. 2026
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest