- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
"de miért vennék desire hardvert még egyszer, ami amúgy sem nagy durranás?"
Pontosan. Akinek most jó, erős telefonja van, nem fog váltani, nem éri meg csak a rendszer miatt. Remélem, azért hamarosan színesedik a paletta.
A Zune ennyire behatárolt voltát én is tudnám értékelni.
-
"azt viszont nem értem, hogy miért kell hogy sok app legyen, illetve mi az a sok? nekem ha 20 app kell, már jó vagyok, de azt a 20-at szivesen meg is veszem ha kell.."
Nekem van fent kb. 6 app. Összesen sem sokkal többet próbálnék ki és játékból sem akarok arzenált fenntartani, így én sem értem, mire fel kell a sok app - nagy része úgyis másolata egy másiknak vagy hulladék a marketen.
-
gombsadi
aktív tag
-
-=Ghost=-
őstag
Erre van a proximity sensor, ha odaemeled beszélgetés közben a kicsi arcocskádhoz, kikapcsolja a kijelzőt.
2-3 éve volt egy vicces esetünk haver asus pdajával, beszélgetés közben: "hallo, hallo" elveszi az arcától: "b..meg leraktam füllel.". De mostanában ilyet nem láttam, hogy ne kapcsolná ki a kijelzőt ilyen esetben.Ja és kíváncsian várom mik lesznek a blogban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Delta Force (2024)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- Xbox tulajok OFF topicja
- Stellar Blade
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Macbook White 13" unibody
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged