- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi Mi 10T Pro - a házon belüli ellenfél
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dr.Anonymus #61 üzenetére
"mert az androidos galléria is pár tucat kép után kezd akadozni
a hd7esemen meg még nincs annyi, sza így jó hogy szép akadásmentes"Egy hétvégi kirándulás alkalmával jól leteszteltem a kamerát képekkel és videókkal, úgyhogy kitömtem a galériát. Jelentem, akadásnak nyoma sincs.
-
Inarus
addikt
válasz
Dr.Anonymus #58 üzenetére
"első 5 percben sikerült egy dekoratív hibaüzenetet előidéznem..."
Mivel?"nem találtam egy olyan youtube klienst ami végig vitt volna egy videót wifiről...
úgy általában a harmadánál felénél megakadnak aztán lehet várni, vagy folytatódik a videó pl. 3 perc múlva (sza nem pár másodperc) vagy soha nem folytatódik"
- A lazyworm-féle sem jó? Nekem mindegyik jútúb kliens viszi a videókat rendesen. -
winhelper
tag
válasz
Dr.Anonymus #58 üzenetére
Én lassan egy hete nyüstölöm, de egy pillanatra sem akadt meg. Volt HD2 és Desire HD-m, bevallom nem tartom a PDA-k non plus ultrájának a HTC-t, mint itt sokan.
A market karcsú (még), de fél év után szerintem ez nem meglepő.
A Gmail-el nincs bajom, (bár épp tegnap gondolkoztam ,hogy átállok a live account-ra mint elsődleges fiók.)
Nem akarlak meggyőzni, hogy hibátlan-istenkirály a rendszer, de amire én használom tökéletes.
E-mail, egy-két weboldal, Twitter, Facebook, lövök pár képet és lás csodát, ha meg akarom mutatni, nem szaggat a galéria mint a Droidon. Ami nem gyengén megalázó egy "hú de drága, csúcs PDA-m van" kategóriában. Ja és néha zenét hallgatok rajta.
És mindezt akadás mentesen és villámgyorsan.És telepítés vagy épp játék közben is tudok hívást fogadni, anélkül, hogy akár csak az animáció lassulna. Az Android párszor közel állt a földhöz vágáshoz, pedig én széltől is óvom a telóim.
-
Integra
titán
válasz
Dr.Anonymus #42 üzenetére
jobb kezes vagyok én is, de ballal fogom
-
Integra
titán
válasz
Dr.Anonymus #39 üzenetére
jobb kézzel fogod a telefont?
én ballal, és a dézin is jobb oldalt a vissza meg a search és kényelmes. ugyanakkor megpróbáltam most jobb kézzel és jaj.. -
kristof83
aktív tag
válasz
Dr.Anonymus #23 üzenetére
Hát érintős telókból én a következőket tartom stílusosnak:
-Xperia X10 fehér, X10mini Pro, Arc
-iPhone 3GS fehér, iPhone 4
-Nokia N8-E7 bármilyen színben a feket-szürkén kívül, C7 ezüst színben
-HTC HD2
-LG BL40
-Motorola Defy
-qwerty-sek: Nokia E71-E72, Blackberry 9700 - 9000 Bold
-ja és ha mindenképpen kellene most WP7-et választanom akkor a HTC HD7
Igyekeztem minden gyártótól választani legalább egyet, sajnos a Samuk nem tettszenek így azt most kihagytam.
Szigorúan csak a kinézetet vettem most alapul, meg természetesen az én ízlésemet ami nem mértékadó.... -
Integra
titán
válasz
sajnos itt is elkövetik a telefonoknál, hogy ma már gyakorlatilag megszűnt a hardveres hivó és elutasitó gomb, tapicskulhatod a képernyőt, aztán ha úgy fogod, akkor arccal lerakod a telefont, etc... a forma, legalábbis a gomboknál a funkció rovására megy.
-
Morden24
nagyúr
válasz
Hát ez tényleg ízlés dolga, nekem mondjuk a mostani kíválatból a Venue Pro meg az Omnia tetszik, de inkább előbbi, mint utóbbi.
Az tény, hogy az Androidos készülékek közül is kb. kettő tetszik külsőre, hiába sokszoros a választék -
Inarus
addikt
válasz
Dr.Anonymus #18 üzenetére
Moonman adta a tippet.
-
Inarus
addikt
válasz
Dr.Anonymus #14 üzenetére
A lazyworm féle youtube appot próbáld!
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Sorozatok
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- OLED TV topic
- Elektromos autók - motorok
- Óra topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Xiaomi 14 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest