- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Poco F7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
Oldman2 #1284 üzenetére
A "hangszórót" ne dugd a fejhallgató kimenetre, mert esetleg meghal tőle a kimenet!
te mit szívtál?ezt megmagyaráznád nekem kérlek?
(#1286) Oldman2
te ezalatt passzív hangfalat értesz, ugye? én még nem láttam olyan hangszórót, aminek jack bemenete lenne és ne lenne aktív. van rá egy fogadásom, h minden jack bemenetes hangszóróban van integrált erősítő. azt meg megnézném, hogy kötsz rá jack aljzatra egy passzív hangfalat. -
AFUTO
csendes tag
-
AFUTO
csendes tag
-
atedg
tag
válasz
Oldman2 #1071 üzenetére
figyu nem tudom mire gondolsz ,hogy milyen hibát és hol kéne adni...az md5 generálásnál vagy az jön ki vagy nem ....
(esetleg ha a1hszben MD5 Checksum Verifier / verify checkfile fülre gondolsz? )Próbáltam az 1hszben MD5 Checksum Verifier-rel is meg még egy másikkal is.
emellett kitömöríteni is tudtam a zip-et
és fel is tettem az xtab100-ra minden gond nélkül
szal csak azért gondolom hogy elírás -
kelzsoca
félisten
válasz
Oldman2 #1054 üzenetére
Az 512MB RAM teljesen rendben van, a válasz az állítólagos ismerős érdekes hozzáállására vonatkozott.
Nem tudsz kifutni a szabad memóriából az Android ezt nem fogja engedni, a memóriakezelés sem a windowsban megszokott módon történik (az Android szíve linux kernel)
A mobil eszközök a többfeladatos működést se szokták támogatni, s ez Android esetén is trükkösen van megoldva. Egy véletlenül háttérbe taszított alkalmazás jelentősen csökkentheti a mobil eszköz rendelkezésre állását, ezért alapból a programok csak akkor futnak, ha előtérben vannak. Amint háttérbe teszünk egy alkalmazást, az operációs rendszer felfüggeszti a program futását, de a programozó által szolgáltatásként elindított szálat futni hagyja. Ezen túl a platform lehetővé teszi, hogy különféle eseményekre a program elinduljon és reagáljon az eseményre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Eladó Karcmentes állapotban levő Samsung A40 4/64GB / 12 hó jótállás
- Dymo LabelWriter 400 hőpapíros címkenyomtató
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest