- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prien
addikt
válasz
axillar #7079 üzenetére
Én azért nem vagyok csalódott, mert előtte alaposan tájékozódtam, tudtam,hogy mit veszek. Ennyi pénzért egyelőre ez van, ebben az árkategóriában más készülékekkel is mókolni kell.
(Egy Galaxy tab P6200 tuti nem kérdez vissza,ott megy minden, na de hát...az ára is ott van...)
-
Clemi
veterán
válasz
axillar #7079 üzenetére
Csatlakozom
Annyi eltéréssel, hogy az előző gépem nekem is állandóan lefagyott, de mióta kicserélték, azóta ez egyszer sem fagyott le, pedig manuálisan telepítettem rá vissza mindent, ami a másikon is volt, és nyomkodtam ezerrel.
A wifi nálam hol jó, hol nem, általában 4-5 felélesztésből 1x nem építi fel a kapcsolatot.
Az akku merülés, és a lassú töltés az viszont engem is aggaszt. 3 óra alatt több mint 40%-ot merült, és ez alatt az idő alatt alig volt bekapcsolva, és egy két weboldal megnézésén, és 3 program telepítésén kívül nem csináltam vele szinte semmit.Apropó! Írtam korábban, hogy az iránytűt ki lehet-e kapcsolni, mert .... de ha már nem lehet, gondoltam felteszek rá egy utility programot, Na az aztán alig működik. Nem megy benne sem a szögmérő, sem az iránytű.
Úgyhogy türelmesen várjuk az új ICS-t.....
-
törölt tag
-
kisgabor87
tag
válasz
axillar #6471 üzenetére
Sajnos nem egyedi eset. Ahogy kitapasztaltam:
1. Ne használd a gyári böngészőt, mert gyakran fagy, opera mobile vagy boat browser mini a legjobb
2. Youtube videó streamelésnél ha arra a pár másodpercenként jelentkező torpanásra gondolsz akkor várd meg amíg betölt teljesen a videó, akkor nem szaggat
3. Más típusú videók lejátszásához használd az mx playert, és azt is szoftveres dekódolásra állítsd.Ahogy észrevettem a legtöbb lefagyást a wifi okozza, ezt a részét nagyon elb@szták az xtab70-hez képest.
Ja, és nem utolsó sorban minden képpen jelezd a hibákat az info@wayteq.eu címen, mert csak akkor fognak hibajavítást készíteni, ha többen is jelzik ugyan azt a hibát!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Battlefield 6
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Az NVIDIA és az AMD leadja a kínai chipeladásokból érkező bevétel 15 százalékát
- Könyvajánló
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Napelem
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- iPad Pro 12.9" 4.Gen 2020 1TB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Samsung Galaxy Tab S10+ (256 gb) (+ book cover) (Samsung vásárlás)
- HP Elite x2 1012 G1 Touch 2in1 LTE/4G Win10 Tablet lecsatolható bill. 100%ÚJ Akku, üzletből, 27%ÁFÁS
- szinte új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi 64GB silver ezüst Apple garancia
- iPad Pro 12,9 hüvelykes128gb wi-fi (4. generációs)+ üvegfólia
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest