- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
válasz
kelzsoca #5598 üzenetére
Sziasztok, szia Kelzsoca. Amennyiben a novemberi kelzsoca telepítést részesíteném előnyben az 1.1 gingerrel ellentétben, a wifi le és feltőltési sebessége ugyan úgy javulna? Illetve a cellakiiktatást el kell-e végezni, számít valamit, xtab70, vagyis táblagép esetében fogyasztja az akksit? A másik root igénylő app alatt azt kell értenem, hogy egy másik nevű backup programmal próbálkozzak? Superuser programot elindítva mi lenne a csoda? Most már itt tartok.
köszi
-
-
-
Raypapa
tag
válasz
kelzsoca #5564 üzenetére
Kérem segítsetek, mert valamit nem jól csináltam...:
- recovery módban megvoltak a wipe menüpontok
Aztán írod, hogy update.zip menüpont, ilyen nincs...Ezek vannak:
reboot system now
apply update from sdcard
wipe data/factory reset
wipe cache partition
wipe media partition
set efuse itemAz apply update-vel próbáltam:kiválasztottam az sd-n ax xTAB70_Nextgen_update.zip-et
Ezt írta:
-- Install /sdcard...
Finding update package...
Opening update package...
Verifiyng update package...
E:signature verification failed
Installation aborted. -
Optika01
tag
válasz
kelzsoca #5550 üzenetére
Felraktam, próbálgattam, nem volt minden ok Market+ Titanium Backup ( Titaniumra azt írta ki hogy, ellenőrizzem, hogy root-olva van -e, és tartalmazza-e a BusyBox-ot ).
Korábbi hozzászólások alapján újra akartam rakni. Hangerő fel + bekapcs, zöld felirat megjelenik, majd jött a fokozatosan fehéredő képernyő. Vártam, de semmi nem változott. Resetre kikapcsolt, és utána simán be tudtam kapcsolni.
De ha telepítésnél ugyan azt csinálja. Szóval most használni lehet, csak a recovery-t nem tudom használni. -
kispalsz
tag
válasz
kelzsoca #5522 üzenetére
Akkor gyakorlatilag csak ez az 1 funkció nem tudni, hogy megy-e.
"3. Működik rendesen, kamerával tudtommal még senki nem próbálta (ha igen az jelezze
)"
Ha valaki tényleg kipróbálta valamilyen webcammel, hogy működik-e az szóljon.
Elég csak annyi, hogy megjelenik-e mint video eszköz a videodev modult használva.
A beépített kamera progi valszeg nem fogja kezelni.
Ha valaki ki tudja próbálni is tudna róla küldeni privátba egy dmesg logot az nagyon hasznos lenne. Onnan el lehet már indulni, hogy mi szükséges a hibás működéshez.Amit én szoktam csinálni:
root jogosultásg mellett sshdroid alkalmazás telepítem ( marketen fent van, és ingyenes)
wifin csatlakozok , elindítom az ssh droidot.
Ekkor egy másik gépről ssh-val/ vagy putty-tyal belpek.Itt a dmesg parancs kiadásával lehet kinyerni a dmesg sorokat. Előtte dugjátok be a kamerát azért az otg kábelel. Valszeg a kamera és az otg kábel közé kellhet egy aktív usb hub.
-
berta333
csendes tag
válasz
kelzsoca #5452 üzenetére
Hello
most néztem amit linkeltél kiegészítőket. Azok közül megtetszett nagyon a távvezérlő, a kérdésem az lenne, hogy az működne-e az xpad-70esemmel? vagy esetleg tudsz-e másik távvezérlőt ajánlani, ami biztos jó lenne? Nagyon gyakran van tv-re kötve, ezért hasznos lenne egy ilyen kiegészítő.
-
ClaydovE
aktív tag
válasz
kelzsoca #5465 üzenetére
Persze, itt találtam. Főleg vidékieknek érdekes ez, mint pl. én is. Ezért felutazni nem éri meg, a házhoz szállítás meg a legtöbb helyen nem szokott több lenni 1000ft-nál, ezért is sokalltam érte a 2000-et. 599-ért megéri, pláne hogy pár száz méterre van tőlem Relay (majdnem olyan mintha házhoz jönne)
.
Közben látom más is, már belinkelte ugyanezt.
-
törölt tag
válasz
kelzsoca #5401 üzenetére
Tartottam, a zöld után elfeketedett és nem csinált semmit, utána elengedtem. Mondom csináltam már többször frissítést, visszaállítást rajta, egyéb update-eket is pakolásztam fel még a szerviz előtt. Tudom hogy az zöld upgrading.. után keresnie kéne az .aml fájlt, de semmi sem történt a zöldség után, csak elfeketedett. Nem rendesen nyomvatartás után max egy resettel simán el kéne indulnia nem?
-
xalli
csendes tag
válasz
kelzsoca #5289 üzenetére
most raktam fel a gyári romot...és evvel is az elsötétülést csinálja......
teljesen szűz a gép..csak a marketröl az angry bird van rajta és már avval is csinálja,,,meg ha a marketten maradok...ott is egy idő után besötétül..és csak power gomb + reset inditja el ujra a tablettetvisszont a gyári romnál elindult magátol a rom felrakása..
tehát nem csináltam a formázásokat meg..a tiédnél én inditottam el a rom felrakást és meg csináltam a formázásokat..elötte -
Camaro
csendes tag
-
Raypapa
tag
válasz
kelzsoca #5255 üzenetére
Ezt jó tudni és gondolom ha a Mali 400-as chip ennyire kezd elterjedni, akkor biztosan előbb-utóbb erre fognak több programot optimalizálni...
Nekem az első desktop-om egy akkori (96') brutál izom 100MHz-es Pentium cpu-s gép volt komoly Diamond Monster 3dfx 1Mb-os 3D gyorsítóval, 512Kb-os S3trio videokártyával, talán 4Mb RAM-mal és 100Mb HDD-vel... Ehhez képest a mostani tabletek...Visszatérve a legutóbbi beszerzésemre, nem a chipek voltak a mérvadóak, hanem, hogy minél könnyebb és csajosabb készüléket vegyek a páromnak... (Az ő felhasználói szokásaihoz tökmind1 milyen a vas... mert ő szinte csak ol-vas!
)
-
Necronis
csendes tag
válasz
kelzsoca #5183 üzenetére
Ezt megcsináltam, ezután maradt három könyvtár a kártyán. Eszerint az nem gond?
Edit: már töltöm le a kibontott fájlokat a kártyára. A letöltésnél létrehozott egy \download mappát az SD-n. Ebből ki kell szedni, és a mappát törölni, ugye?
(Tudom, hogy nagyon szájbarágósan kérdezek, de nem akarok még egyszer úgy járni, hogy nem sikerül a dolog, és tényleg hülye vagyok hozzá. Sorry.)
-
Gabor tm
tag
válasz
kelzsoca #5177 üzenetére
A jelenség tényleg ugyanaz. Simán lehet hogy ez van nálam ez alapján.
Recovery.logJobban belenézve, tele van bad block-al. Gondolom akkor hibás a memóriája így nem lehet vele mit kezdeni...
-
Gabor tm
tag
válasz
kelzsoca #5174 üzenetére
Én még nem írtam ide. Az akár elképzelhető, hogy az került hozzám. Mobil szervizben dolgozom, csak betegállományban vagyok épp. Futárral onnan küldték el nekem, hogy csináljam meg, mert androidosokkal én szoktam boldogulni, de ezzel péntek óta nem jutok sehova, azért írtam ide már.
-
Necronis
csendes tag
válasz
kelzsoca #5153 üzenetére
A gép a töltőn van, folyamatosan. Ezt írták a leírásban, így csináltam. Az SD kártya 16 GB, de teljesen üres volt, ahogy írták. Erre másoltam a fájlokat. Mindent pontosan úgy csináltam, ahogy le van írva. Tízszer is leellenőriztem, mielőtt nekikezdtem. Alapos ember vagyok, nem szoktam ilyesmit elkapkodni.
Most úgy tűnik, mindegy, mivel próbálkozom, mert a recovery indításra sem reagál, meg a resetre sem. Semmire. Szerintem vége, és ha tényleg így van az szívás, mert ezzel a garanciám is elveszett. Egyetlen nap alatt...Mellesleg nincsen másik SD kártyám, nem tudom másikkal kipróbálni. Sajnos.
-
xalli
csendes tag
-
Vince1
tag
válasz
kelzsoca #5103 üzenetére
A medianal ugyanúgy failed van sajnos ugyanazt írja ki, mint az előbb.
A fibasor végét véletlenül elírtam ez a helyes:
E:format_volume: mkfs.vfat failed on /dev/block/avnftl8p1 (1)
Media wipe completeItt az utolsó sort értsem helyesnek?
Az előtte lévő hibaüzenet mire utal?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro M4 12, 9 Smart keyboard HU hibátlan
- Samsung Galaxy Tab S9 12/256GB 5G 2028.04.22. gyártói jótállás
- 5db Panasonic Toughbook H2- Ütésálló tablet- Bekapcsol, de hiányos (nagyobb tétel készleten)
- Ipad Pro 12.9" 1. GEN 256GB Wifi+Cellular, Szép állapotban, üzletből,
- MacSzerez.com - iPad Air 13" M2 / 6. generáció / 128GB / Wifi / Kék / Apple Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3027
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3009
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest