- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovi1970
csendes tag
válasz
kelzsoca #1549 üzenetére
Valóban a "shutting down" megy, csak a képernyő sötétedik el.
Vagy az volt, hogy így kikapcsoltam aztán rajtahagytam hadd töltődjön és töltés helyett kinyírta az akkut?
Bár ez még a wayteqes frissítés előtt volt. Akkor még azt írta ki, hogy "shut down to charging" vagy valami hasonlót. Na ez is elég megtévesztő.Próbáltam a programoddal is, ugyanúgy nem működött akkuról. Most visszaraktam a Wayteqeset mert vissza akarom küldeni. A romokkal nem volt semmilyen gondom.
A gépet biztosan cserélték. Az adapter 5.18V-ot ad ki magából, annak jónak kell lenni.
Bár a képernyővédő fólia ennél nem tűnt originálnak. -
kovi1970
csendes tag
válasz
kelzsoca #1546 üzenetére
Azt kizártnak tartom. 3 telefont is erről a konnektorról töltünk évek óta és nem volt még csak hasonló probléma sem. 233V van és semmilyen nagy gép nem üzemel a hálózaton.
Túlfeszültségnél meg az adapternek "illene" elfüstölnie. Vihar meg nem volt.Ami viszont nagyon érdekes, az a fogyasztás (dugaljban mérve).
- Működés közben max. 4W
- Alvó módban 0.0W
- Power off állapotban 2.3WFőleg az utolsó az érdekes. Szóval ezért melegszik kikapcsolt állapotban. Kérdés ilyenkor mit csinál? Ha nem külső tápról megy, akkor az akkut is így terheli? Vagy ilyenkor kapcsolja le az akkut ami szépen ebben az állapotban beragadt. Ha meg rádugom a külső tápot akkor a processzor teljes sebességgel megy. Lehet, hogy reggelig inkább le kéne venni a tápról hátha kisülnek a kondik és alapállapotba kerül.
A gépet interneten rendeltem. A rosszért futárt küldtek és amikor ott volt akkor küldték a másikat. Szóval majdnem elég gyorsan.
-
kovi1970
csendes tag
válasz
kelzsoca #1544 üzenetére
Köszi.
Utolsó előtti és 99%-ot ír ki. Ennél följebb nem megy. Viselkedés ugyanaz. Ha lehúzom az adaptert akkor mintha nem is lenne benne akku, kikapcsol. Külső táp nélkül pedig nem indul.Azt nem tudom, hogy milyen töltő IC lehet benne, de van olyan Texasos "power path management"-es lineáris töltő (pl. bq24075), aminél speciel ki lehet kapcsolni az akkut (vagy ha nem kötik be a lábat akkor alapból ki van kapcsolva). Ilyenkor az akku felől nem kap tápot a rendszer és nem is tölt. Mondjuk sok értelmét nem látom, hogy egy ilyet a processzor felől kapcsolhatóvá tegyenek. Az első szintű akkuvédelem még kapcsolhatná. Bár az meg már inkább az akkuban szokott lenni.
Okot meg nem látok rá, hogy a másodszintű akkuvédelem kinyomta volna az akkut. Ahhoz nagyon túl kellett volna tölteni az akkut vagy túlmeríteni vagy valami zárlat miatt túl nagy áramnak átmenni rajta. Sima túlmerítés esetén az akku kondícionálásnak vissza kéne hozni egy fél nap alatt. Ez meg már alap a töltőkben. Bár ki tudja milyen dzsunka töltő lehet benne. A Texasos töltők nem occók.
Túltöltésnél meg az elsőszintű védelem nem engedi tovább tölteni, de meríteni igen. Tehát elindulni el kéne neki.
A másik meg, hogy akkufigyelő programok rendre 0mV-ot írnak ki akkufeszültségre. Jó lenne belenézni, de szétszedni nem akarom. Ha holnapig nem javul meg akkor ez is megy vissza. -
aag
őstag
válasz
kelzsoca #1524 üzenetére
Nagyon régen használok Apple gépet. Gyakorlatilag 75 óta. Most is van kétféle gépem, mindkettő munkára. A tablet viszont nem munkára kell. Nekem tökre mindegy, hogy az Opera böngészőt milyen alaprendszeren futtatom. Viszont nem mindegy egy sor dolog. Például a video-Skype. Nem mindegy a támogatás. És itt jössz te a képbe. De te bármennyire ügyes vagy, csak egyedül vagy. Nem mérkőzhetsz az Apple világcég fejlesztői csapatával. összefoglalva: mittudomén. Nem akarok kétfélét! Megtehetném, de nem. Asztali gépből lehet sokféle, de ha elmegyek valahová, nem fogok magammal vinni csak egyetlen-egy tabletet. Sajnos azt a topikot, ahol ezt a dilémát meg akartam vitatni, kitörölte egy moderátor. Itt meg nem véletlenül írok szürkével. Te sem nézed jó-szemmel itt. És igazad is van. De ettől nekem még jó lenne kibeszélni a választásból adódó kételyeket valahol...
-
car555ver
csendes tag
válasz
kelzsoca #1497 üzenetére
Természetesen hosszú távra
Azért az nem árt, ha egy ilyen esetleges problémánál nem válik használhatatlanná az egész készülék.
A gyártó oldalán nem találtam ilyenre lehetőséget a szervizelési információk között. Gondoltam megkérdezlek titeket, hátha tudtok róla valamit. -
Peltár
aktív tag
válasz
kelzsoca #1475 üzenetére
Szia Kelzsoca!
Köszönöm szépen! A linkeket megnézem!
Még annyi kérdés hogy a NAND az kb.olyan mint az SSD Írható, olvasható. Ha mondjuk a NAND teljes tartalma elvész, logikai hibás lesz letörlődik, de fizikálisan nem hibás, akkor még újra lehet telepíteni a rendszert, vagy már csak a szervizben tudnak bármit is tenni?
-
Peltár
aktív tag
válasz
kelzsoca #1473 üzenetére
Köszönöm szépen a gyors válaszokat!
Sok szép partíció .))
A mini linuxot mi hívja meg ? Ez is az SD-n van telepítéskor vagy besütve egy bios félébe?
Vagy mind a NAND memórián?Végigolvastam a fórumot és láttam hogy azért el-el szállogatnak a progik, beállítások.
Ez nem nagyon hat meg,felrakom újra ahányszor kell, de a kártyán lévő képeim ugranak egy fejest a szarba és azt sűrűn meg is teszik, az már gáz volna.
Ezért is kérdezgetem sűrűbben azon fórumtársakat akik jól ismerik a rendszert. (1Hsz)Az ANDROID opp rendszer nekem teljesen új. Ezért gondoltam ezt is illik a szintemen megtanulni, természetesen a hardwer részével egyetemben. Vannak PC-s alapok, meg ijedős sem vagyok.
Tehát nem baj ha van valami vész-vész visszaállítási lehetőség mint a PC-n is.Tapasztalatok
Az már kiderült hogy 2500 kép ha egy könyvtárban van attól igen elsápad a "kicsike". (Samsung C6 os kártyán) ezért alkönyvtárazni fogom. Mire beindexeli a képeket lemerül az aksi.
Nagy általánosságban A szoftver stabilítása olyan Windows 3.1 szinten lehet. A külső Hardwerek kezelésén, felismerésén is van még mit finomítani. De hát ez van. Az ablakos csapatnak is időbe tellett. -
-
Bibby
addikt
válasz
kelzsoca #1446 üzenetére
Jó lenne valami lista a kompatibilis játékokkal. A topikban nézegettem már, bár az nfs hot pursuit-ot sem tudom elindíani, más meg azt írta megy nála. Meg az is zavar hogy van kismillió játék androidra, és csekély százaléka amire érdemes időt áldozni, mire az ember azokat kiszűri...
-
Bibby
addikt
válasz
kelzsoca #1444 üzenetére
Kösz a gyors választ. (nekem van a legtöbb "gondom" a készülékkel úgy látom.
)
Még egy: írják mások is hogy a játékok futnak, nekem a nagy része pont nem jó. Főleg gameloft-os címeket próbáltam, a nagy részük textúra hibás bármelyik chainfire beállítással is. Az ilyennel lehet valamit csinálni?
-
Cxgrav
aktív tag
válasz
kelzsoca #1421 üzenetére
Köszönöm.
Közben rájöttem, hogy kb a 3. hozzászólásba oda van írva, hogy van friss Market
Feltettem és megjavult, csak már nem tudtam szerkeszteni a hozzászólásom. Lassú voltam
Még 1 kérdés:
voda 845-ről akartam blue-n átküldeni apk-t a xpad-ra, de nem akarta. Why?
Hiba üzit dobott, hogy tudja kezelni a műveletet. -
desigo
senior tag
válasz
kelzsoca #1406 üzenetére
Advanced Task Killert használom.Nincs előnye?
Egyéb programok:
Adobe AIR,Adobe Flash Player,Adobe Reader,App2SD,AppBrain,Appmonster,
Beautiful Widgets,Circle Battery Widget,Doc to go,ES File ex,ezPDF Reader,
Facebook,Firefox,GO Launcher,Smart Keyboard,Miso,Mobo Player,MSN Talk,
MyBackup,Opera mini,QuickPic,TweetDeck,Weather Widgets -
Bibby
addikt
válasz
kelzsoca #1395 üzenetére
Még mindig nem tudom rootolni, egyszerűen nem fut le a program hozzá...
Van ötleted esetleg erre? Próbáltam kártyáról, próbáltam a belső memóriáról, de minden esetben ugyanazt a hibát jelzi (csak most már magyarul: elemzési hiba, probléma lépett fel az alkalmazáscsomag ellenőrzése során). -
obalze
tag
-
obalze
tag
válasz
kelzsoca #1391 üzenetére
1Gb-ra formázott kártyával (EASEUS, primary, fat32) az alábbiakat írja ki:
Felül választható opciók, mint pl. reboot system now, stb...
E: Can't mount any card!
(No such file or directory)
E: Can't mount SDCARD:factory_update_param.aml
mount DATA succeed!
mount CACHE succeed!
mount MEDIA succeed!Ha újraindul sem csinál semmit. Lehet, hogy mégiscsak fizikailag is kis méretű memkártya kell...
-
aag
őstag
válasz
kelzsoca #1371 üzenetére
Köszi a precíz választ! Természetesen mostmár kivárom!
Egyébként nemértem a dolgot. A leírások szerint ugyanaz a harver van benne. Mitől más akkor a szoftver? A nagyobb felbontású képernyő ennyi gondot okoz? Vagy mégiscsak más a hardver? Persze gondolom, ezt te sem tudod, amíg nincsen a kezdeben, csak úgy értetlenkedek ki a fejemből.
-
Bibby
addikt
válasz
kelzsoca #1341 üzenetére
Feltettem én is, köszönjük.
Az viszont érdekes, hogy feltettem mellé a flash 10.3-as verziót, és azt vettem észre hogy kicsit gyengébben futnak a tartalmak mint az előző szoftverrel (amivel kaptam). Például a beágyazott videók, amik eddig folyamatosan mentek, most kicsit akadoznak. Mitől lehet ez?
-
desigo
senior tag
válasz
kelzsoca #1358 üzenetére
Rendben.
Az mitől lehet vajon,hogy ebben a tabletes frissítésben lévő alap emaillel működik a céges exchange serveres levelezés de a ZTE Bladen (2.2 Froyo) nem.
Ugyanazokkal a beállításokkal a Bladen "nincs hálózati kapcsolat a kiszolgáló felé (I/O hiba )" üzenetet kapok.
Esetleg elkérhetem- e az apkját a tabletre rakott emailnek hátha telefonra felrakva megszűnik a problémán. -
kovi1970
csendes tag
válasz
kelzsoca #1336 üzenetére
USB-re csak most dugtam rá, ez majd kiderül.
Eddig hálózati adapterrel próbáltam. Most már szerintem teljesen le van merülve. Egy piros csík van az akkufeszültség kijelzőjén.
Töltés közben még a zöld csík sem mozog rajta. Az adapter jó lehet, mert azzal működik. Ha viszont kihúzom rögtön kikapcsol. -
Bloody-Mary
csendes tag
válasz
kelzsoca #1256 üzenetére
Tudom, hogy ide akkor fordulnak a tulajdonosok, ha már ég a ház. Viszont ahogy olvasgattam elég sok problémára találtak itt megoldást. Én csak azért írtam ide, mert láttam, hogy tényleg értetek a dologhoz és így valós tapasztalatok alapján tudjátok ajánlani vagy sem a készüléket. Mindenesetre köszönöm a válaszokat. Azt hiszem adok egy esélyt a készüléknek
-
tjb007
nagyúr
válasz
kelzsoca #1250 üzenetére
Korábban linkeltem én is egy ilyet
-
robotx
csendes tag
válasz
kelzsoca #1231 üzenetére
Ez jo hir. Kár hogy ilyen kis butus a xpad recvery-je, hogy nincs benne mentés funkcio. Pedig ha lenne akkor kicsit bátrabban rakná fel az uj romokat az ember.
Recovery téren gondolom nem várhato uj verzio. Ez valami amlogic kreálmány, vagy? Ilyen téren mondjuk baj, hogy nincs rá legalább egy cwm. A forrás mondjuk elérhetö, de gondolom nincs itt olyan emberke aki ráfaragja az xpad-re. -
robotx
csendes tag
válasz
kelzsoca #1221 üzenetére
Sajnos ez sok mindentöl lehetett. Ahogy kerestem a megoldást a memoriahiányra sokan azt irták, hogy a zenék adatait tárolja ide, de nem is szoktamzenét hallgatni rajta, mert nálam is akad. Szoval szerintem más is szemetel ide. Mostanában elég hülyén viselkedett a gallery is. (Clear után most ujra normális, bár én most mindenféle cache-t is kitöröltem, szoval közel sem biztos, hogy ez hozta helyre.) A médiába még a video is beleillik. Lehet hogy ez olyan ez is mint a windows registry, minden program ami éri oda szemetel. Gondolom én is hogy valami hibás alkalmazás, de szerintem ennek kinyomozása nem lesz egyszerü.
-
aag
őstag
válasz
kelzsoca #1160 üzenetére
Na-jó, akkor próbálok türelmes lenni. De ha ilyen jó a kapcsolatod, nem kérdeznéd meg, hogy nálunk kb mikor lesz kapható? Hetek, vagy hónapok? Mert ha teszemazt csak húsvétra várható, akkor kapom magam és veszek gy 7"-ost. De ha mondjuk csak 3 hét, hát azt azért már csak kivárom.
-
tjb007
nagyúr
válasz
kelzsoca #1150 üzenetére
Tudom
De végül is lényegtelen mert a te verzióddal is angolul használtam volna.
Van egy FW Update nevű program ebben az új szoftverben, ezzel már recovery nélkül is lehet frissíteni ?Jéé, ebben a verzióban már a lockscreen is el tud fordulni.
(#1153) kelzsoca
Mit takarnak azek a módosítások ? Mert akkor felrakom azt, még nem laktam be az új rendszert.
-
szilchi
őstag
válasz
kelzsoca #1108 üzenetére
Az Ipod touchon is volt,ami elötte volt.Pedig az is kapacitív.Ártani nem ártott neki,főleg mikor a nővérem a kiélezett körmével játsszott a PvZ-vel meg az Angry Birds-el.Szívem szerint a hátuljára is tennék,hogy sokáig ebben az állapotban maradjon.De lehet szerzek neki kemény tokot.
-
-
oidipus
csendes tag
válasz
kelzsoca #1026 üzenetére
Lehetne egy kérésem? Az eredeti romot esetleg fel tudnád tölteni nekem valahova? Vagy ha neten meg lehet találni valahol be tudnád linkelni? Megpróbálnám azzal helyreállítani a rendszert, hátha sikerül. (Sajnos azzal se sikerült újrarakni ezt a csodát amit lefordítottál - upgrade step 3 után ugyanígy az update.zip telepítésénél kiírja, hogy:
"Mounted /dev/block/cardblksd.
mount DATA succeed!
mount CACHE succeed!
mount MEDIA succeed!-- Install from sdcard...
Finding update package...
Opening update package....
Verifying update package...
E:failed to open /sdcard/update.zip (No such file or directory)
E:signature verification failed
Installation aborted." -
Exelsior
őstag
válasz
kelzsoca #1070 üzenetére
bár lenne. okostelefonom is M2-es sajnos. Max majd bent a cégnél meg kérek valakit hogy tegye fel újra rá. azt csak jó lesz. Pendrive-on beviszem a RAR tartalmát azt át másoltatom és belerakom hátha. De már mikor ki irta hogy UPRADING Please WAIT vagy mi és bejött a recovery már tudtam hogy gáz van.
-
Exelsior
őstag
válasz
kelzsoca #1068 üzenetére
Igen. irja is a recovery log hogy nem tudja mount-olni az E-t.
Szivessen rá másolnám újra a SD kártyára a cuccokat de nem tudom hogy.
Mivel nincs SD kártya adapterem. igy van egy SD kártyám + egy tablet-em ami halott. vagyis nincs rajta szoftver. kár volt bele kezdenem. Mindent a lirtak lapján követtem,mindent át másoltam az SD-re. -
ClaydovE
aktív tag
válasz
kelzsoca #1043 üzenetére
Köszi a munkádat, nagyon jó lett! A frissítéssel volt nekem is problémám, leírom, hogy sikerült megoldani. Üres sdkártyára felvettem a fájlokat, beraktam a tablet-be, hangerő fel + bekapcs. gomb majd az android logónál elenged. A frissítés rendre lement azonban újraindulás után nem történt semmi vagy 15 percig néztem a wayteq logót. Próbáltam resetelni, de ez sem használt. Újra lefrissítettem, a helyzet ugyanaz volt. Ezután reset után (leáll a gép), sd kártya kivesz és láss csodát elindult. Azután visszaraktam az sd kártyát és minden ok.
Új hozzászólás Aktív témák
- RAM topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Gitáros topic
- iPhone topik
- ASUS routerek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Battlefield 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S9 / S10 FE / S10 FE+ / S10+ / S10 Ultra tablet új BONTATLAN
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel, üzletből, garanciával
- Samsung Galaxy Tab S9 12/256GB 5G 2028.04.22. gyártói jótállás
- 5db Panasonic Toughbook H2- Ütésálló tablet- Bekapcsol, de hiányos (nagyobb tétel készleten)
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3059
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest