- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magisk
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stabi83
senior tag
Az a baj hogy nem először írsz ilyen baromságokat és ezt nem csak én tettem már szóvá.
Ahogy már többször is leírtam neked nem kínát mentegetem de az USA féle rejtett diktatúra ami kb semmibe veszi a jogokat amikor épp kedve vagy érdeke tartja és az akaratát rákényszeríti bárkire semmivel sem jobb a szememben mint a kínai kommunizmus.
Kéretlen pártanyagokat eddig még nem kaptam kínából viszont az amerikai nagycégek álltal ha valaki fizet érte még azt is elküldik hogy mikor fingottam, és milyen székletfogóra kerestem rá a neten...
Na akkor most kitől is kell védeni az adataimat????Egy barátom legénybúcsújára vettünk guminőt kb 3 hónapja és azóta 0 reklámból 7 valami kivaszott szexeszköz. Baromi boldog vagyok főleg hogy a lányom is használhatja az eszközeimet ( mielőtt perverz gondolataid ébrednek a tabletre, telefonra, számítógépre gondolok )
-
joey04
titán
a magyar hálózatokban is komoly része van a Huawei-nek.
sajnos tudom, elég nagy baj ez.
a komment további része csak alátámasztja azt, amit a fenti kommentben írtam, hogy egyáltalán nem látod át a helyzetet. azzal tennéd a legjobbat magadnak, ha leülnél egy kávé/sör/ásványvíz/üdítő mellé és szépen utánaolvasnál a dolgoknak, technikai és politikai oldalról is ahelyett, hogy személyeskedő, kilométer hosszú kommenteket írsz mindenkinek. A fórumot sem terhelnéd és tanulnál is.
-
joey04
titán
legalább átlátnád a helyzetet, de még ez sem megy. egy amerikai cég van a mobilpiacon és az az apple. neki konkrétan ez szar döntés. mivel amerikában nem ellenfél a huawei (mivel nincs) kínából viszont kicsaphatják. akkor meséld már el, miért jó ez az applne-nek? mert feltételezésed szerint nekem apple részvényeim vannak, ezt a vonalat követve nekem az a jó, ami a cégnek jó. de hát kb minden fórumban csak ez telik tőled.
ja és tedd offba.
-
Stabi83
senior tag
Gyorsan hagyd el az országot mert a magyar hálózatokban is komoly része van a Huawei-nek. Már biztos elindultak a kommandósok Pekingből hogy leszámoljanak veled mint a rendszer ellenségével.
Ha szerencséd van akkor a Google-nek és a facebook-nak hála már az NSA is értesült a dolgokról és a CIA is elindult érted hogy kimenekítsenek és védelmet biztosítsanak neked...U.i.: Ha ezt olvassa a kedves part Pekingben akkor remélem mint hithű komcsi kapok kedvezményesen egy Mate X-et természetesen valami vöröscsillagos témával előrretelepítve...
-
törölt tag
-
Stabi83
senior tag
válasz
#59063552 #91 üzenetére
Azon kívül hogy nyomod az amcsi felsőbbrendűségről a dumát és a kínaiakat fikázod végig szerintem nem sok szakmai tartalmat adtál nekünk. Ha fogalmad lenne arról amiről beszélsz belátnád de így észre sem veszed.
Ha szoktad olvasni amiket írok akkor tudhatnád hogy igyekszem tartalmat is csempészni abba amit írok és ha valakit ( mint pl most téged ) "kiigazítalak" akkor azt sem unalomból teszem.
Egy kicsit unalmas már ez a "kína csak másolni tud", "kína kémkedik", "az USA csak meg akar védeni", "kínának semmi hatalma" és hasonló szövegek.
Egy cseppet utánna kéne nézni az ok-okozati dolgoknak is és gazdasagi, technológiai szemmel nézni a történéseket.
Csak hogy egy példát felhozzak a tévedéseid közül, amit írtál a ritkaföldfémekel kapcsolatban elég vicces.
Azt hiszed hogy egy kitermelési, feldolgozási infrastruktúrát hetek alatt meg lehet teremteni? Jelenleg a világ termelesének döntő többsége kínai kézben van. Ezek tények. Az hogy kína nem nyomja ki a sajtóba a hisztit és fenyegetéseket még nem jelentik azt hogy ennek a felek nincsenek tudatában.
Ennek az egésznek kb a farok éregetés az értelme a gazdasági haborúban. Közeledik a G20 és arra készül mindenki. Trump olyan mi t egy hisztis gyerek ezt mindenki tudja. Meg fognak egyezni ez is tény, a Huawei nem fog bedőlni ez is szinte 100%. Ha komolyan gondolnák a fehérházban ezt az egészet akkor nem lenne semmi 90napos halasztás vagy engedmények.
A globális gazdaság korában ha bebukna egy Huawei méretű cég az lavinát indítana el amibe az egész ipar és a kiszolgáló iparok is beleremegnének.
A Huawei kezében is több ezer ( igen jól olvasod több ezer ) kisebb, nagyobb szabadalom van amik közül rengeteg a "felesleges" de sok ipari szabványokba foglalt szabadalom. Erre jó példa az 5G aminek a fejlesztésében élen járnak főleg hálózati szinten.
A háttérben olyan alkudozások mennek amikről mi nem sokat tudhatunk de képletesen úgy fogalmaznék neked hogy mindenki húzogatja a másik tökét elég rendesen.
A komcsizás meg tényleg röhejes...
Ez már rég kapitalizmus és nem kommunizmus, bár ez neked úgy sem mond semmit... -
Stabi83
senior tag
válasz
#59063552 #89 üzenetére
Nem pistike hanem Ádám
Amúgy meg egy kicsit több szakmaiságot és kevesebb propagandát is nyomhatnál, egyből nem kapnál kritikákat...
Írsz itt akkora baromságokat hogy az ember esze megáll....
Az nem baj ha valamit nem tudsz ( sok dolog van amit én sem tudok ) de legalább ne propaganda dumát nyomnál és még azt is tévesen... -
Tulku
veterán
Pontosan így van...ez semmi más, mint állítsuk meg a sárga veszedelmet...ezért aztán azt mondjuk nemzetbiztonsági kockázat, közben minden olyan céget ügyet akik térdepelve várják mikor gombolhatják a gatyánkat utasítunk, hogy ugyan így tegyen....
Aztán csendben bejelentjük hogy jön az ájfontizenegy...
Semmi más ez mint erőfitogtatás...de itt vetik el a sujkot a jenkik, mert ezek a senkiházi sárgák is épp oly embertelen moslékok mint ők, tehát emberükre akadtak...és még rókák is mellé... -
judas13
addikt
válasz
st3v3np3t3r #82 üzenetére
Vicc lett volna amúgy! igaz a szmájli kimaradt
pótólva -
ak76
senior tag
"Veszélybe sodorják a demokráciát"????
Bruhahahahahahahaha!!
Azt a demokráciát, ahol a főnök fentről leszól, hogy holnaptól srácok offoljuk a Huaweit, és erre mindenki becsicskul, szigorúan piaci alapon, a kapitalista neoliberális gazdasági modellt, pikk pakk a sarokba hajítva?
És ahol arra hivatkozva banolnak egy céget, hogy nemzetbiztonsági kockázat, de aztán két napra rá kilencven napra felfüggesztik a felfüggesztését?
Ne nevettesd ki magad.
A sztori arról szól, hogy a komcsik egyre jobban a nyakára nőttek Uncle Sam-nek, legálisan képtelenek tartani vele a tempót, ráadásul az 5G-vel elaludtak, ezzel csinálni kellett valamit, és trumpli van olyan suttyó, hogy simán beleszáll egy ilyen képtelen sztoriba. -
Fall-N
veterán
válasz
st3v3np3t3r #65 üzenetére
Nem kell lassulnia, mert általában elég két évente cserélni, úgysincs akkora fejlődés. Viszont iegalább lejjebb mennek az árak és érdemes megvenni az előző évi csúcsmodellt. Ha két-három évente lenne új modell akkor sem mennének le az az árak, mert nem lenne ami lenyomná az árát a telefonnak. Így legalább előbb leszivárognak az újítások.
-
kali_c
tag
válasz
st3v3np3t3r #75 üzenetére
-
zazenke
őstag
közben meg bejelentette a német telekom is hogy ne nagyon vegyenek üzleti célra huaweit . ezzel meg is indított egy még nagyobb lavinát
-
judas13
addikt
Nem ártana ehhez a folyamathoz nagy számban szakembereket sem kiképezni ahogy îrtam is fent. És a kitermelés a vele járó elképesztő , (radioaktîv) és egyébb környezetszennyezéssel - ami gondolom simán eladható manapság - "csak" egy dolog, de a feldolgozás kérdése meg egy másik egész estés történet lenne. Ez minima biztos nem 5 év lenne de még nem is tîz. Ki tudná mennyi is lenne ez pontosan? Senki sem .
gusthy
+1
csak most olvastalak -
st3v3np3t3r
nagyúr
a gyors fejlődés ide vezet... harcolni kell a szükséges nyersanyagért, szabadalmakért, helyezésekért, mint ha kötelező verseny lenne....
nem versenyként kéne kezelni a feljődést, hanem közös ügynek...de amíg a pénz diktál és a pénzre hajt mindenki, addig nem lesz kompromisszum... majd ha kihal az emberiség, kíváncsi leszek mit kezdenek az értéktelen, összehabzsolt pénzzel... ha nem lesz aki kereskedjen, nem lesz aki megvegyen... a világ jelenlegi mentalitásával sosem jutunk el oda, hogy a fejlődés közös ügy legyen és az emberiséget szolgálja, ne a fejlesztők zsebét...
-
joey04
titán
válasz
st3v3np3t3r #67 üzenetére
Nem, sajnos ebben sem értünk egyet.
Szerintem nem túl gyors, sőt, az utóbbi időben lassú is. De megéri (megérné) a kompromisszum, ha cserébe visszafogják kínát. -
gusthy
veterán
válasz
Juhaszatti #23 üzenetére
Ezzel az a baj, hogy alsó hangon 5-10 év, mire máshol számottevő kitermelést meg lehet valósítani, és igen erős zöld hiszti kezdődne, lévén, hogy az egyik leginkább környezetszennyező bányászatról beszélünk a világon. Nem véletlen, hogy dacára annak, hogy így vannak a tartalékok, mégis mindenki Kínától veszi a ritkaföldfémeket.
-
hmb
aktív tag
-
törölt tag
válasz
7Heads Drago #61 üzenetére
Ez olyan "erveles", mint amikor azt mondjak a gyereknek europaban, hogy azert edd meg a szendvicset az iskolaban, mert etiopiaban eheznek.
-
joey04
titán
válasz
st3v3np3t3r #65 üzenetére
Inkább legyen lassabb a fejlődés.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
-
janeszgol
félisten
De úgy beszélsz erről, mintha a világ ártatlan bárányka lenne abban, hogy Kína technikai nagyhatalom lett. Évtizedekig tömték azt az országot, mint a libát. A végén már mindent odaépítettek. Erről ki tehet?
Olyan tudás halmozódhatott fel ott, hogy azzal nehéz versenyezni. -
janeszgol
félisten
válasz
Juhaszatti #57 üzenetére
Ezekből talán Brazília és India az, ami megengedné nekik a bányászatot. A többi elhajtaná a vérbe.
-
doooo
veterán
válasz
7Heads Drago #61 üzenetére
Whataboutism. Egyik dolog nem zárja ki a másikat, egyik probléma megoldása nem kell, hogy függjön a másiktól. Lapozhatunk.
-
7Heads Drago
veterán
kicsit tovább kéne látni és nem ilyen gyerekesen hozzáállni, hogy ez egy techmárka és kinek tetszenek a készülékeik, kinek nem
Ezt gondolom magadnak írtad. Neked kellene oda kimenni rendet tenni, de ha már ott vagy menj át Észak-Koreába is. Mert ott még nagyobb a szar.
Esetleg Afrikába. Mert ott is sárba vannak tiporva az emberi jogok. Csak tartok tőle, hogy téged pont nem ez érdekel. [link]
Vagy mesélhetnél az emberi jogokról annak a 2600 ember családjának akik az iker tornyokban voltak.
Amúgy azt se értem te aki mindig vágod kínát, meg a kínai termékeket mit foglalkozol a kínai emberi jogokkal? Nehezen hihető az egész. -
joey04
titán
válasz
Barthezz2 #31 üzenetére
Kínát valahogy meg kell állítani, mert ennek nagyon csúnya vége lesz, ha nem tesznek végre ellenük semmit. És a Huawei maga kína. Veszélybe sodorják a demokráciát, a szabad véleménynyilvánítást, a szabd világot. A huawei nem más, mint egy eszköz ennek az országnak a kezében. kicsit tovább kéne látni és nem ilyen gyerekesen hozzáállni, hogy ez egy techmárka és kinek tetszenek a készülékeik, kinek nem. kicsit többről szól ez. utóbbi gondolat nem feltétlenül neked szól.
-
judas13
addikt
"Kína 20 éves előnyét csak hosszú évek alatt lehetne behozni. Kína gondosan kiépített kutatóintézetei és feldolgozó-vállalatai nagy lépéselőnyben vannak..Ma csak néhány tucat ritkaföldfém-szakember van az Egyesült Államokban, míg Kínában többezer.Egyelőre Ausztrália tűnik az egyetlen erős félnek, mely egyszer képes lesz Kínát kiváltani az oly fontos fémek beszállításában..."
-
7Heads Drago
veterán
válasz
Juhaszatti #57 üzenetére
Ahol szinte semmi készlet sincs mennyi az esély rá hogy átadják másnak?
India az talán bele is mehet, de a brazilokat kétlem. Persze ki tudja. Én se vagyok látnok. -
Juhaszatti
addikt
válasz
7Heads Drago #56 üzenetére
Brazília, Ausztrália, Kanada, és tudtommal jelenleg Indiával is jó viszonyt ápolnak ezek közül.
Persze, nyilván nem máról holnapra. -
7Heads Drago
veterán
válasz
Juhaszatti #23 üzenetére
Melyik ország a baráti USA-nak?
Vietnám vagy az Oroszok?
Egyedül Brazília jöhetne szóba. De az se máról holnapra. -
7Heads Drago
veterán
Honnan?
Nem tudja.
Nem sok helyen vállalják be ezt a környezetszennyezést.
Arról nem is beszélve, hogy a bányászat nem máról holnapra megy. Évek kellenek mire felfut és kiépül.
Ha olyan kemény lenne az USA már minden zárva lenne, ehhez képest már másnapra kaptak 90 napot. És már Trump is máshogy beszél, mint először.Az Microsoftra: Nézd csak meg a pc-re írt OS-üket. Rájönnek hogy lyuk van rajta, tesznek rá egy olyan foltot amivel még nagyobb a lyuk. Nem fektettek rá elég nagy hangsúlyt azért nem lett semmi a mobilos részből. És már sztem ezt érezték az App fejlesztők is, és ejtették. Nekem annak idején még amikor sláger volt a kezembe nyomtak egyet, hogy baj van vele. Gondoltam sok éves PC-s múlttal majd megoldom. Hát annyira bonyolultra sikerült hogy besültem vele. Az androidot meg kézbe vettem és használtam gond nélkül.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
Lincoln6echo #52 üzenetére
+1 az hát, semmi más... újrarendezik a piacot, megmutatják, hogy kiktől függ a jövő fejlődése... bár ezt eddig is tudni lehetett, csak nem ennyire botrányosan beburkolva
-
Lincoln6echo
tag
Az ismerőseim,kollágáim közül többen is meg vannak győződve arról, hogy ez csak erőfitogtatás (engem hidegen hagy, mert más a profilom)& valóban nagyon úgy tűnik hogy tènyleg csak egy szkander meccs volt egy koszos lebujban...persze jövendölni nem kívánok.De azt sejtem, hogy Trump-nak ekcèmás az agya& rohadtul viszkethet.Aztán nèha enyhülnek a tünetek&olyankor átgondoltatja vele az a 20-30(vagy több) tanácsadó,akiket azért fizet a whitehouse, hogy megpróbálják külső ingerekkel kordában tartani az elnök úrat
-
-
törölt tag
" Most mennyit ad el a Huawei?
10szer annyit. Lesz azon fejlesztés."
Mivel android rendszert hasznalnak, amint nem ez lesz, nem fognak eladni semmit.
"Sokkal okosabbak."
Ezert nem kepes 1,4 milliard ember akkora GDP-t termelni, mint 300 millio igaz? Okos kis komcsik ezek a kinaiak.
-
doooo
veterán
válasz
st3v3np3t3r #44 üzenetére
Az appok hiánya lehet a legnagyobb fájó pont, mobilon is. De ettől függetlenül nagyon pörgős kis rendszer, még gyenge hw-en is.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
okosórán jó rendszer... de mobilon nem volt nyerő... amúgy okosórán bőven jó rendszer... volt egy gear2őm anno, igaz,faragtak rá wearos-t, de nagyon nyögvenyelős volt,ráadásul ugye droid support nem volt hozzá, így lett amilyen lett... amúgy meg a TizenOS-szel a mobilos rendszerre gondoltam
-
kali_c
tag
A Galaxy Watchomon is tizen megy
-
vicze
félisten
válasz
st3v3np3t3r #40 üzenetére
A Tizennek egy kicsit nézz utána. Épp a 5.5-ös verziónál jár, és Samsung legtöbb eszközén az fut. Az hogy a telefonoknál nem erőltettek, egy dolog.
OS-t magát elég könnyű összerakni, ami nem mindegy az az alkalmazások elérhetősége.
-
kali_c
tag
válasz
#59063552 #39 üzenetére
Persze hogy nem fejlesztettek mert nem vette a kutya se 2 év után őket.
Akkor mennyi darabot adtak el belőle? 10 éve? Most mennyit ad el a Huawei?
10szer annyit. Lesz azon fejlesztés.
Nem tartom többre a Microsoft embereit mint a Huaweiét. Ezzel azt mondtad butább emberek dolgoznak Kínában. Már rég nem. Sokkal okosabbak. Aztán hogy ez jó dolog-e nem tudom, majd kiderül.Kínai nevű telefonokat nem, de kínait annál többet. Most ezzel mit írtál?
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
fornettisuti #36 üzenetére
Samsungnál inkább a TizenOS ami bukott...Meg a Blackberry is átnyargalt a saját QNX alapú BB OS10-ről Androidra... pedig a QNX-es BBOS10 nagyon jó,gyors és stabil rendszer volt...
A Windows Mobile,Windows Phone tényleg halál volt, de a Windows 10 Mobile már jó lett volna, hanlett volna rá közel annyi app mint a Droidra és IOS-re... Nekem személy szerint semmi bajom nem volt a W10M-mel anno... Hasonló elven működött mint a macOS és az IOS... csak hát az appok hiánya nagyon halálra ítélte a rendszert -
törölt tag
A Microsoftnak is megvoltak az emberei akik kibaszott jo OS-t irtak telefonra, aztan arra sem fejlesztett a kutya sem. Ha egy akkora nyugati cegnek, mint az MS nem sikerult, akkor majd biztosan a kinai huawei-nek fog mi?
Foleg ugy, hogy az amcsik pl elvbol nem vesznek "kinai" nevu telefonokat. Nem veletlen van az, hogy mig a Honor brand megy, addig a Huawei nem.
-
kali_c
tag
válasz
Narancskoma #17 üzenetére
Ha nem droid lesz a Huaweien attól én még ugyanúgy meg fogom venni, mert a legjobb telefonok. És tuti nem vagyok egyedül, és nem csak Mo.on. A Huaweinek meg vannak olyan emberei akik használható rendszert írnak. Nyilván 1-2 évre visszaesik, de ha jó lesz az Arcos el fog terjedni. Szarok a Gmailre meg a többi szarra.
De nagyon úgy néz ki, hogy nem kell 90 napot se várni, sokkal hamarabb megoldódnak a gondok. Sajnos maradni fog a droid. -
vicze
félisten
válasz
Juhaszatti #23 üzenetére
"elég sok baráti ország van ahonnét tudnak vásárolni ha úgy adódik"
Mint Orszország és Vietnám?
Mondjuk azt meg kihagytad, hogy a 85%-át a termelésnek jelenleg Kína adja, a másik 10% Ausztrália, és ott ahol nagy készlet van ott szinte nincs semmilyen kitermelés.Tehát az a "sok" opció valójában csak Ausztrália és semmi más.
-
ddaydome
senior tag
Sziasztok!
Nagyon jó telefonnak néz ki, annyi szent.
Szerintem pont itt lenne az ideje annak, hogy összeálljon egy rakás gyártó és egy új OS-t összedobjanak, mert nagyon nagy befolyása van a Google-nak.
Egyrészt végre felgyorsítaná a fejlődést, másrészt meg nagyon nem ártana egy harmadik szereplő! -
Kokzor
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #33 üzenetére
Fogd meg a söröm.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
proci(tsmc),akku(panasonic),ram/nand(infineon) lesz biztosan
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Rinocerosz #26 üzenetére
Kérsz te is? Hosszú lesz a film... 16:9
-
joey04
titán
Reméljük, ezek csak a 90 napos felfüggesztés miatt vannak. Aztán ha lejár, repül mindenhonnan újra.
-
Quqesz
nagyúr
Hozom a popcornt....
-
androgay
kezdő
válasz
Juhaszatti #13 üzenetére
Ezt nem tudtam. Illetve úgy tudtam,hogy a földkéreg lantanoida-keszletének 85%-án csücsül Kína. Köszönöm az információt, végre egy hasznos hozzászólás! Respect.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Narancskoma #17 üzenetére
Hát ha mindenki tényleg kirúgja alóluk a hokedlit és nem születik olyan megoldás, ami mindenkinek megfelel akkor dara. A másik, hogyha nem csinálnak olyan saját OS-t mint az Apple, akkor valóban mehetnek a darálóba. A saját OS-nek meg olyannak kell lennie, hogy felvegye a versenyt a többiekkel, méghozzá nem kicsit.
-
Narancskoma
tag
Én még mindig fenntartom, ha nem droid lesz rajta, el fog veszni a süllyesztőben a huawei.
-
törölt tag
válasz
arnoldito #14 üzenetére
A cikkbol is kiderul, hogy igazabol nem lenne semmi hatasa annak (rovid tavon tuli dragulason kivul), ha kina meglepne, illetve a szovivo is annyira kemeny, hogy arrol beszel, hogy tovabbra is exportalni fognak.
Plusz mint olvashato a Lynas most letesit termelouzemet az USA-ban.
-
Juhaszatti
addikt
Valószínűleg de, mindent be tudna szerezni. Igaz hogy a ritkaföldfém kitermelés cirka 80-85%-a Kínában van jelenleg, de csak azért, mert nagyon drága és környezetszennyező.
A világ ritkaföldfém készleteinek "mindössze" kb 37%-a van Kínában.Persze nagyon költséges, és környezetromboló máshol is beindítani a kitermelést, ezért mindenkinek jobb amíg Kína termeli ki a sajátját, és tőlük lehet megvenni.
-
Kokzor
aktív tag
Szóval már ArcOSkodik a Huawei.
Volt egy sejtésem, hogy ez a HongMeng OS csak egy hirtelen kitalált dolog volt.
-
xZer0kidx
senior tag
Biztató! Így legalább van egy kis esély, hogy rendeződik a helyzet és így talán a régebbi telók is kapnak egy utolsó főverzió frissítést/hibajavítást bármit...
-
-
törölt tag
válasz
enginev3.0 #7 üzenetére
Ertelmezted is a cikket, vagy csak oromkodtel, hogy deracseszettazusa?
1. Nem csinalt semmit a kinai allam
2. Egy feltetelezest hozott fel egy random kinai ujsagiro
3. Mint olvashato mashonnan is be tudja szerezni az USA a nyersanyagotEgyebirant a People’s Daily nem mas, mint egy komcsi propagandalap. Kb egy szinten van a 888-al vagy a pesti sracokkal.
-
törölt tag
válasz
enginev3.0 #2 üzenetére
Pontosan mivel is fenyitett vissza?
-
janeszgol
félisten
-
noro79
tag
válasz
fornettisuti #3 üzenetére
Ez jó
-
fornettisuti
veterán
Jobban is hangzik az "Arc OS" (érted, arcos
), mint a HongMeng (vörös álom).
-
enginev3.0
félisten
Pedig még csak egy nap telt el hogy Kína vissza fenyitett amcsiknak
-
Quqesz
nagyúr
Már a BT is visszavette a tagjai közé. Kezd normalizálódni a helyzet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lexus, Toyota topik
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Napelem
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged