- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple Watch
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stabi83
senior tag
Az a baj hogy nem először írsz ilyen baromságokat és ezt nem csak én tettem már szóvá.
Ahogy már többször is leírtam neked nem kínát mentegetem de az USA féle rejtett diktatúra ami kb semmibe veszi a jogokat amikor épp kedve vagy érdeke tartja és az akaratát rákényszeríti bárkire semmivel sem jobb a szememben mint a kínai kommunizmus.
Kéretlen pártanyagokat eddig még nem kaptam kínából viszont az amerikai nagycégek álltal ha valaki fizet érte még azt is elküldik hogy mikor fingottam, és milyen székletfogóra kerestem rá a neten...
Na akkor most kitől is kell védeni az adataimat????Egy barátom legénybúcsújára vettünk guminőt kb 3 hónapja és azóta 0 reklámból 7 valami kivaszott szexeszköz. Baromi boldog vagyok főleg hogy a lányom is használhatja az eszközeimet ( mielőtt perverz gondolataid ébrednek a tabletre, telefonra, számítógépre gondolok )
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Xbox tulajok OFF topicja
- Torrent meghívó kunyeráló
- Parkside szerszám kibeszélő
- Rekordeladásokkal állt talpra a Tesla, küszöbön a „filléres” Model Y
- Futás, futópályák
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H110M i5 6500 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X Green nBase 600W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN S2 TG Chieftec 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest