- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Poco F7
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 16: önfejlesztés önfotós oldalon
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stabi83
senior tag
Az a baj hogy nem először írsz ilyen baromságokat és ezt nem csak én tettem már szóvá.
Ahogy már többször is leírtam neked nem kínát mentegetem de az USA féle rejtett diktatúra ami kb semmibe veszi a jogokat amikor épp kedve vagy érdeke tartja és az akaratát rákényszeríti bárkire semmivel sem jobb a szememben mint a kínai kommunizmus.
Kéretlen pártanyagokat eddig még nem kaptam kínából viszont az amerikai nagycégek álltal ha valaki fizet érte még azt is elküldik hogy mikor fingottam, és milyen székletfogóra kerestem rá a neten...
Na akkor most kitől is kell védeni az adataimat????Egy barátom legénybúcsújára vettünk guminőt kb 3 hónapja és azóta 0 reklámból 7 valami kivaszott szexeszköz. Baromi boldog vagyok főleg hogy a lányom is használhatja az eszközeimet ( mielőtt perverz gondolataid ébrednek a tabletre, telefonra, számítógépre gondolok )
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen autót vegyek?
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Jövedelem
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Eladó Apple Macbook Pro 2015 / 12 hó jótállás
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest