- Hiánypótló funkciót vezet be a Nothing
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megérkezett Magyarországra a legkülönlegesebb kameratelefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
Honnan?
Nem tudja.
Nem sok helyen vállalják be ezt a környezetszennyezést.
Arról nem is beszélve, hogy a bányászat nem máról holnapra megy. Évek kellenek mire felfut és kiépül.
Ha olyan kemény lenne az USA már minden zárva lenne, ehhez képest már másnapra kaptak 90 napot. És már Trump is máshogy beszél, mint először.Az Microsoftra: Nézd csak meg a pc-re írt OS-üket. Rájönnek hogy lyuk van rajta, tesznek rá egy olyan foltot amivel még nagyobb a lyuk. Nem fektettek rá elég nagy hangsúlyt azért nem lett semmi a mobilos részből. És már sztem ezt érezték az App fejlesztők is, és ejtették. Nekem annak idején még amikor sláger volt a kezembe nyomtak egyet, hogy baj van vele. Gondoltam sok éves PC-s múlttal majd megoldom. Hát annyira bonyolultra sikerült hogy besültem vele. Az androidot meg kézbe vettem és használtam gond nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3219
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest