- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Google Pixel topik
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
Új hozzászólás Aktív témák
-
gusthy
veterán
válasz
Juhaszatti #23 üzenetére
Ezzel az a baj, hogy alsó hangon 5-10 év, mire máshol számottevő kitermelést meg lehet valósítani, és igen erős zöld hiszti kezdődne, lévén, hogy az egyik leginkább környezetszennyező bányászatról beszélünk a világon. Nem véletlen, hogy dacára annak, hogy így vannak a tartalékok, mégis mindenki Kínától veszi a ritkaföldfémeket.
-
janeszgol
félisten
válasz
Juhaszatti #57 üzenetére
Ezekből talán Brazília és India az, ami megengedné nekik a bányászatot. A többi elhajtaná a vérbe.
-
7Heads Drago
veterán
válasz
Juhaszatti #57 üzenetére
Ahol szinte semmi készlet sincs mennyi az esély rá hogy átadják másnak?
India az talán bele is mehet, de a brazilokat kétlem. Persze ki tudja. Én se vagyok látnok. -
7Heads Drago
veterán
válasz
Juhaszatti #23 üzenetére
Melyik ország a baráti USA-nak?
Vietnám vagy az Oroszok?
Egyedül Brazília jöhetne szóba. De az se máról holnapra. -
vicze
félisten
válasz
Juhaszatti #23 üzenetére
"elég sok baráti ország van ahonnét tudnak vásárolni ha úgy adódik"
Mint Orszország és Vietnám?
Mondjuk azt meg kihagytad, hogy a 85%-át a termelésnek jelenleg Kína adja, a másik 10% Ausztrália, és ott ahol nagy készlet van ott szinte nincs semmilyen kitermelés.Tehát az a "sok" opció valójában csak Ausztrália és semmi más.
-
androgay
kezdő
válasz
Juhaszatti #13 üzenetére
Ezt nem tudtam. Illetve úgy tudtam,hogy a földkéreg lantanoida-keszletének 85%-án csücsül Kína. Köszönöm az információt, végre egy hasznos hozzászólás! Respect.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 14 Pro 256 GB Újszerű karcmentes kártyafüggetlen - jó vétel
- Google Pixel 10 Pro XL 256GB bontatlanul eladó
- iPhone 17 Pro Max 256 gb sötétkék (deep blue) - azonnal átvehető Budán
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- LG 49SE3KE-B 49" Full HD LED monitor
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A04S 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest