- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iPhone topik
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stabi83
senior tag
Az a baj hogy nem először írsz ilyen baromságokat és ezt nem csak én tettem már szóvá.
Ahogy már többször is leírtam neked nem kínát mentegetem de az USA féle rejtett diktatúra ami kb semmibe veszi a jogokat amikor épp kedve vagy érdeke tartja és az akaratát rákényszeríti bárkire semmivel sem jobb a szememben mint a kínai kommunizmus.
Kéretlen pártanyagokat eddig még nem kaptam kínából viszont az amerikai nagycégek álltal ha valaki fizet érte még azt is elküldik hogy mikor fingottam, és milyen székletfogóra kerestem rá a neten...
Na akkor most kitől is kell védeni az adataimat????Egy barátom legénybúcsújára vettünk guminőt kb 3 hónapja és azóta 0 reklámból 7 valami kivaszott szexeszköz. Baromi boldog vagyok főleg hogy a lányom is használhatja az eszközeimet ( mielőtt perverz gondolataid ébrednek a tabletre, telefonra, számítógépre gondolok )
-
Stabi83
senior tag
Gyorsan hagyd el az országot mert a magyar hálózatokban is komoly része van a Huawei-nek. Már biztos elindultak a kommandósok Pekingből hogy leszámoljanak veled mint a rendszer ellenségével.
Ha szerencséd van akkor a Google-nek és a facebook-nak hála már az NSA is értesült a dolgokról és a CIA is elindult érted hogy kimenekítsenek és védelmet biztosítsanak neked...U.i.: Ha ezt olvassa a kedves part Pekingben akkor remélem mint hithű komcsi kapok kedvezményesen egy Mate X-et természetesen valami vöröscsillagos témával előrretelepítve...
-
ak76
senior tag
"Veszélybe sodorják a demokráciát"????
Bruhahahahahahahaha!!
Azt a demokráciát, ahol a főnök fentről leszól, hogy holnaptól srácok offoljuk a Huaweit, és erre mindenki becsicskul, szigorúan piaci alapon, a kapitalista neoliberális gazdasági modellt, pikk pakk a sarokba hajítva?
És ahol arra hivatkozva banolnak egy céget, hogy nemzetbiztonsági kockázat, de aztán két napra rá kilencven napra felfüggesztik a felfüggesztését?
Ne nevettesd ki magad.
A sztori arról szól, hogy a komcsik egyre jobban a nyakára nőttek Uncle Sam-nek, legálisan képtelenek tartani vele a tempót, ráadásul az 5G-vel elaludtak, ezzel csinálni kellett valamit, és trumpli van olyan suttyó, hogy simán beleszáll egy ilyen képtelen sztoriba. -
st3v3np3t3r
nagyúr
a gyors fejlődés ide vezet... harcolni kell a szükséges nyersanyagért, szabadalmakért, helyezésekért, mint ha kötelező verseny lenne....
nem versenyként kéne kezelni a feljődést, hanem közös ügynek...de amíg a pénz diktál és a pénzre hajt mindenki, addig nem lesz kompromisszum... majd ha kihal az emberiség, kíváncsi leszek mit kezdenek az értéktelen, összehabzsolt pénzzel... ha nem lesz aki kereskedjen, nem lesz aki megvegyen... a világ jelenlegi mentalitásával sosem jutunk el oda, hogy a fejlődés közös ügy legyen és az emberiséget szolgálja, ne a fejlesztők zsebét...
-
st3v3np3t3r
nagyúr
-
janeszgol
félisten
De úgy beszélsz erről, mintha a világ ártatlan bárányka lenne abban, hogy Kína technikai nagyhatalom lett. Évtizedekig tömték azt az országot, mint a libát. A végén már mindent odaépítettek. Erről ki tehet?
Olyan tudás halmozódhatott fel ott, hogy azzal nehéz versenyezni. -
7Heads Drago
veterán
kicsit tovább kéne látni és nem ilyen gyerekesen hozzáállni, hogy ez egy techmárka és kinek tetszenek a készülékeik, kinek nem
Ezt gondolom magadnak írtad. Neked kellene oda kimenni rendet tenni, de ha már ott vagy menj át Észak-Koreába is. Mert ott még nagyobb a szar.
Esetleg Afrikába. Mert ott is sárba vannak tiporva az emberi jogok. Csak tartok tőle, hogy téged pont nem ez érdekel. [link]
Vagy mesélhetnél az emberi jogokról annak a 2600 ember családjának akik az iker tornyokban voltak.
Amúgy azt se értem te aki mindig vágod kínát, meg a kínai termékeket mit foglalkozol a kínai emberi jogokkal? Nehezen hihető az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hiába az USA kritikája, az EU nem enged a technológiai törvényeiből
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Logitech G Pro X billentyűzet és egér tesztje
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 13 Pro / 256GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (198)
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest