Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
a magyar hálózatokban is komoly része van a Huawei-nek.
sajnos tudom, elég nagy baj ez.
a komment további része csak alátámasztja azt, amit a fenti kommentben írtam, hogy egyáltalán nem látod át a helyzetet. azzal tennéd a legjobbat magadnak, ha leülnél egy kávé/sör/ásványvíz/üdítő mellé és szépen utánaolvasnál a dolgoknak, technikai és politikai oldalról is ahelyett, hogy személyeskedő, kilométer hosszú kommenteket írsz mindenkinek. A fórumot sem terhelnéd és tanulnál is.
-
joey04
titán
legalább átlátnád a helyzetet, de még ez sem megy. egy amerikai cég van a mobilpiacon és az az apple. neki konkrétan ez szar döntés. mivel amerikában nem ellenfél a huawei (mivel nincs) kínából viszont kicsaphatják. akkor meséld már el, miért jó ez az applne-nek? mert feltételezésed szerint nekem apple részvényeim vannak, ezt a vonalat követve nekem az a jó, ami a cégnek jó. de hát kb minden fórumban csak ez telik tőled.
ja és tedd offba.
-
joey04
titán
válasz
st3v3np3t3r #67 üzenetére
Nem, sajnos ebben sem értünk egyet.
Szerintem nem túl gyors, sőt, az utóbbi időben lassú is. De megéri (megérné) a kompromisszum, ha cserébe visszafogják kínát. -
joey04
titán
válasz
st3v3np3t3r #65 üzenetére
Inkább legyen lassabb a fejlődés.
-
joey04
titán
válasz
Barthezz2 #31 üzenetére
Kínát valahogy meg kell állítani, mert ennek nagyon csúnya vége lesz, ha nem tesznek végre ellenük semmit. És a Huawei maga kína. Veszélybe sodorják a demokráciát, a szabad véleménynyilvánítást, a szabd világot. A huawei nem más, mint egy eszköz ennek az országnak a kezében. kicsit tovább kéne látni és nem ilyen gyerekesen hozzáállni, hogy ez egy techmárka és kinek tetszenek a készülékeik, kinek nem. kicsit többről szól ez. utóbbi gondolat nem feltétlenül neked szól.
-
joey04
titán
Reméljük, ezek csak a 90 napos felfüggesztés miatt vannak. Aztán ha lejár, repül mindenhonnan újra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Bomba ár! HP ProBook 470 G5 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 17,3" FHD I Nvidia I W11 I Cam I Garancia!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest