- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
a magyar hálózatokban is komoly része van a Huawei-nek.
sajnos tudom, elég nagy baj ez.
a komment további része csak alátámasztja azt, amit a fenti kommentben írtam, hogy egyáltalán nem látod át a helyzetet. azzal tennéd a legjobbat magadnak, ha leülnél egy kávé/sör/ásványvíz/üdítő mellé és szépen utánaolvasnál a dolgoknak, technikai és politikai oldalról is ahelyett, hogy személyeskedő, kilométer hosszú kommenteket írsz mindenkinek. A fórumot sem terhelnéd és tanulnál is.
-
joey04
titán
legalább átlátnád a helyzetet, de még ez sem megy. egy amerikai cég van a mobilpiacon és az az apple. neki konkrétan ez szar döntés. mivel amerikában nem ellenfél a huawei (mivel nincs) kínából viszont kicsaphatják. akkor meséld már el, miért jó ez az applne-nek? mert feltételezésed szerint nekem apple részvényeim vannak, ezt a vonalat követve nekem az a jó, ami a cégnek jó. de hát kb minden fórumban csak ez telik tőled.
ja és tedd offba.
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 mini Kompakt erőgép, megbízható teljesítmény 256 GB
- Honor Magic V5 Ultravékony hajlítható, 120 Hz LTPO kijelzők 16/512 GB Garancia 2028. 08. 25-ig
- Galaxy Z fold 5 !!512gb!! Icy Blue BeszámolOK!!
- Xiaomi 15 512GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi 15 512GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Eladó teljesen felújított Apple iPhone Xr 64GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT OC 8GB CHIEFTEC Libra 600W
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G17 G713IM 17 notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest