Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Yettel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrbig25
őstag
válasz
seniman
üzenetére
Áhh, két kapcsoló az semmiség

Nekem az összes vezetéket ki kell forrasztanom a tápból és újakra cserélni. Azoknak a végére pedig új csatlakozókat krimpelni. A melegre fogom, de igazából kedvem nincs hozzákezdeni
Aranyos kis házikó,látom Te is szereted a karbonfóliát

Tetszik maga a karbonfólia, de nem akartam ilyen nagy mennyiségben használni. Viszont házilag meg nem tudok olyan festést csinálni, ami tartós és valamennyire strapabíró is. Ezért lett ennyi karbonfólia. Tartósabb mint az általam felvitt flakonos festék.
De az új változatban nem lesz semennyi.
Ott inkább a kis helyre bezsúfolt sok dolog lesz meghökkentő, remélhetőleg.(#2798) FID
Óhh, pedig lesz eladó 240-es meg 180-as radi, meg tápegység, meg 16/10-es csatik, meg minden jóság.
Szóval készítheted a pénztárcádat
(#2799) Pete55555
Köszi
Maga az átalakítás nem volt nagy dolog, de nálam minden sokáig tart, mert csak fúró, flex meg satu van a "tarsolyomban" egy pár kéziszerszám kíséretében. Ez társítva azzal, hogy nem vagyok egy őstehetség sok elvetélt tervet szül, de néhány azért jól sikerül. Ez az SG05 viszont a jobbak közé tartozik, ezért is tartottam meg, mert éreztem hogy később még jó lesz valamire.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Futás, futópályák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Siet tisztázni az RX 5000/6000 sorozat jövőjét az AMD
- Xbox tulajok OFF topicja
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Arc Raiders
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- További aktív témák...
- MacBook Air 13" M1 16gb ram
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Asus Rog Strix G531GV /i7-9750H/2060 6 GB/16 GB/120hz/
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB minden szín KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Canon EOS R6 - Csak 3000 expó! - Újszerű -
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i3-6G I 8GB I 128SSD I DVDRW I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Apple iPhone 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3496, 90% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest