- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BL@CK
tag
válasz
Drizzt01 #4103 üzenetére
Szia.
Autófestéket javaslok, adott boltban, ahol veszed elmondják milyen alapozó kell hozzá, ajánlatos a festékkel megegyező márkájút választani. Másik megoldás, ami jóval drágább, de még szebb felületeket lehet elérni vele, a House Of Color márka termékei. Ha strapabíró, szép felületet akarsz akkor ilyenből csinálod. Ajánlatos még lakkot fújni rá, vagy olyan festéket venni, ami alapból ilyen erős felületet képez. A festés után polírozd fel és akkor tökéletes tükörfelületet kapsz -
BL@CK
tag
válasz
intercooler #401 üzenetére
Hali.
Nincs valami ötletetek arra hogy plexi oldallapot hogyan rögzítsem? Az egész oldallapot mindkét oldalon helyettesíteni szeretném plexilappal és a rögzítésén én elsőre a 4 sarkába pici mágnest akartam, de nemnagyon találok helyben, vagy házhozszállítással olyat aminél a szállítás nem több mint a mágnes magaA menet vágás bele és a csavarozás az meg azért nem megfelelő nehogy elpattanjon vágásnál és később csavarozásnál is, mert nagyon vékony a lap, hogy ne lógjon ki széltében a ház vonalából. Volt még itt tépőzáras ötlet a 4 sarkába, de ahoz meg nagyobb részt kellene a sarkakhoz ragasztani és ahol ragasztom ott csúnya, mert elkenődik a ragasztó a tépőzár hátán és a plexit is megmarja picit. Valami ötlet hogykéne
-
BL@CK
tag
válasz
Moddingboy #372 üzenetére
Okés, akkor megcsinálom. Kivágni azt a részt és összeforrasztani sajna nem kivitelezhető mert nincs eszközöm hozzá, marad egy kis szigetelő szallag és zsugor rá akkor
-
BL@CK
tag
Hali.
Nemtom jó topikba írok-e, de olyan kérdésem lenne, hogy van ugye a sata áramcsati. Kábelharisnyáznám és olyat kérdeznék hogy egy kábelen van 3 sata csatlakozó. Namonst, ebből nekem csak 1 re lenne szükségem ami a legvégén van. Ha a többinél simán leveszem a csatit és rakok oda egy kis zsugorcsövet ahol a csati kicsit szétvágta a kábel hogy érintkezzena kábellel , úgy nemlessz gond? Jó egy így? Vagy csak kárt tudok így csinálni? Vagy esleg még zsugorcső se kell csak simán ráhúzoma harisnyát és kész, nemfog szikrázni -
BL@CK
tag
válasz
intercooler #315 üzenetére
Nagyon jó lessz
Mondtam én, hogy plexiből csináld az oldalát
-
BL@CK
tag
Aztis figyelembe kell venni hogyha vastagabbat vágatsz akkor az kifogg állni kicsit a gépház vonalától, akármien szögből is nézed. A plexit meg lehet vékonyabban is (üveget is csak az nem olyan erős) hagyni és úgy nemlessz "kiálló" rész a házból
Legalábbis én így csinálom a sajátomat a legírtak miatt
-
BL@CK
tag
válasz
intercooler #260 üzenetére
Én a legelsőt választanám, ha magamnak csinálnám
Az oldallapot meg márcsak azért is plexiből kéne mert olcsóbb, énis most csinálok teljes oldallapot. A plexit választottam hozzá mert így azért nemkell annyira vigyázni mint ha üveglenne.
-
BL@CK
tag
válasz
intercooler #258 üzenetére
Sztem nagyon jó lessz úgy ahogy írtad, bár én üveget nemtennék oldallapnak mert túl rörékeny akár még simán ha leakarod venni is eltörthet nagyonkönnyek, én sima plexit javasolnék oda. Ha szépen van vágva a széle senki nemmondja meg róla hogy plexi vagy üveg
-
BL@CK
tag
válasz
szab.tam #185 üzenetére
Gépház lessz belőle. Ilyen váz lesz csak az egész és azért gondoltom az alut, mert az könnyen megis munkálható és kézi reszelőkkel is könnyen szépet tudok csinláni belőle
Mindenféleképpen fém kellene. Fából nemlenne olyan szép, mert azlenne a lényeg hogy nemlessz felestve csak lecsiszolva.
-
BL@CK
tag
Tudnátok abban segíteni hogy hol lehetne 1.5-2cm körüli aluminium lapot venni?
-
BL@CK
tag
Sziasztok. Esetleg nincs valameikőtök Miskolc környékén aki tudna nekem segíteni kábelharisnyázásban? Eszközök harisnya zsugorcső minden megvan csak a kivitelezésben kellene valakinek segíteni mert eléggé ügyetlen vagyok hozzá
Valami miatt a kábelek kiszedésében a csatlakozókból nagyon megszenvedek van amikor nemis sikerül kiszednem egyáltalán, hiába a leírtak és a videók alapján csinálom de akkoris van ami nemnagyon akar kijönni a csatlakozókból
Nagyon megköszönném ha lenne valaki a közelben aki profin ért hozzá és segítene nekem benne. Meghálálnám a segítségét!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EAFC 25
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Metal topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 és 22" Eizo FlexScan EV2216W monitorok szépek, talp nélkül
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest