- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Mobil flották
- Yettel topik
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
Új hozzászólás Aktív témák
-
flymi
addikt
Nem voltam egyértelmű akkor...
Az előlapi panelból szeretném kiszedni a kapcsolókat vezetékestül, mindenestül, de ott van az a fránya, kőkemény ragasztó, azt szeretném eltávolítani, hogy a rögzítő műanyag fülek és a kapcsolók/pilácsok is egyben maradjanak, ne okozzak sérülést. Gondolom ha anno odapöttyentették azt a ragasztót, valahogy el is lehet tüntetni, mondjuk felmelegítéssel, vagy valamivel ami a ragasztót oldja, de a műanyag pöckökben nem tesz kárt.Drizzt01: Azok csak hosszabbítók, már néztem... Jobb szeretném megtartani az eredetit és azt felhasználni, mert az 60cm-es. Ráadásul még szívatni is akarom magam,
mert gondoltam én magam harisnyáznám, úgysem csináltam még ilyet. Kell valami spéci szerszám, vagy elég egy hőlégfúvó és egy gemkapocs? Valahol el kell kezdeni, gondoltam nem ugrok neki rögtön egy tápegységnek...
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Olcsó számítógép játékra is akár! I3 12100 / GTX 1050Ti / 8GB DDR5
- Dell Precision 5560 i7-11850H FHD+ 100%sRGB 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Vostro 3550 - i3-2310M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest