- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- 8300 mAh, maradhat?
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dashes
őstag
melyik szolgáltatóknál várható?
-
lcee79
addikt
Nézegettem a gsmarena-n a hozzászólásokat, és a fórumozók se nagyon hisznek a tesztnek, a lehúzott kijelző és lehúzott akksi esetében.
Amit nem is csodálok, mert pl. az egyik high tech traveller videóban ott van egy galaxy note 8 mellett szabadtéren, és majdnem egy szinten van a bekapcsolt telefon fényereje, max egy minimálisan jobb a samsung amit 1000 nit-esre mértek.
Az akksira pedig: ebben a videóban 2:32-nél látszik, hogy a screen usage 8 óra 24 perc éppen és eközben 10%-on van az akksi. Ez azért nem rossz eredmény szerintem.
-
h4h01
senior tag
Mondtam nem akarok flamelni, de mind1..
Kamera
Kijelző
Hardver
Szoftver
Hangzás
BővíthetőségHuawei első szériás amoled paneljeitől ódzkodnék
HTC szoftveres támogatottságát azért szintén ne hasonlítsuk a huawei féléhez..Nekem mondjuk maga a szoftver (sense) is sokkal szimpatikusabb, de lehet valkinek ez a kicsit ios-android mix kinézetű felület bejön..nekem nem! Hardver is jóval erősebb, de ez elhanyagolható..A kieg. füles ami a csomagban van..khm azok sem egy ligában fociznak, lehet valakinek ez is szempont..Engem mondjuk hidegen hagyna, HA a huawei nem azt az ordíítoan gagyi earpods kopi fost adná hozzá..Hát azért van már akkora gyártó, h ne ilyen kórókötözőnek valót csomagoljon a csúcstelefonjához (árban meg kb. egy szinten vannak)..
És ezek a pro ellen is ugyanúgy állnak, nem csak a sima mate 10 ellen..Huawei-nek nagy előnye a 3 év gari, de ha sima 10-et nézzük akkor ezt hagyjuk is + raknak egy korrekt screen protectort a kijelzőre..ez szimpi!
Ez az én véleményem, ha nem értesz vele egyet nyugodtan válaszd a huawei-t. Én tiszteletbe tartom, ha téged nem zavarnak azok a dolgok mint engem..nem vagyunk egyformák..
-
lcee79
addikt
válasz
brainticket #152 üzenetére
Azt már megírták a rendelésedre, hogy mikor fogják szállítani?
(még mindig lehet rendelni 719-ért
)
-
-
h4h01
senior tag
U11+ a Mate 10-re azért köröket ver szerintem..De nem akarok flamelni..Idei évben lenne esedékes a váltás én csakis ezt venném, lehet azért mert eddig nagyon pozitívak a tapasztalataim a gyártóval, szoftverével, összeszerelés minőségével..Ha ez lenne a legdrágább a csúcsok közül valszeg akkor is ezt választanám..
-
-
Bazsi84
aktív tag
Igen,mert egy nappal kitoltak.Gondolom nem fogyott ugy,ahogy vartak.. megvettem volna,de meg nincs reszletre,egyben pedig nem fizetek ennyit.3 szolgaltatot is kerdeztem mar,h tervezik-e az ertekesiteset,mindharom nemleges valaszt adott.Nem tudom mi a terve igy a HTC-nek... 😑
-
Bazsi84
aktív tag
Gsmarena-n egy oraja ott a teszt.A kijelzot huztak le es az akksit.A tobbi resze csucskategoria. A kijelzo max fenyereje 300 nit,amit nem is igazan ertek.A life-nak 460 koruli.Ők arra gondoltak,h ezzel akarjak elkerulni a tulmelegedest.Az akksi 67 oras endurance rating-et ert el.Ok,mondhatjatok,h mindenki maskepp hasznalja,felhasznalofuggo...De egy Mate 10 pro ugyanitt 96 orat ert el.Azert az mar kulonbseg.Nagyon vartam,de most kicsit csalodtam.Pedig vegre mar nagy akksi volt benne.. Remelem vki hamar beszerez egyet es relevans infoval tud szolgalni.
-
kano
nagyúr
válasz
brainticket #152 üzenetére
Na, majd kíváncsi leszek. Lehet tudni, hogy mikor ér ide decemberben?
-
kano
nagyúr
válasz
brainticket #149 üzenetére
Ha jól értem a híradásokat akkor ez 2 simes hibrid megoldású telefon?
Köszi! -
lcee79
addikt
válasz
brainticket #149 üzenetére
Köszi!
Ez jó hír.
Ez egy pont a vásárlás javára
-
lcee79
addikt
Ma még lehet rendelni 719 euróért.
Játszottam egy játékban meg akartam várni, hogy nyerek-e, de nem szoktam nyerni semmit
Néztem u11+ról sok tesztet youtubeon, jónak tűnik, nem látok olyat ami miatt nem felelne meg. (persze olcsóbb még lehetne)
de nem szoktam külföldről rendelni, kicsit tartok tőle...
Ha probléma van vele, érvényes a garancia, mintha itt vettem volna Magyarországon?
És hasonló dolgok aggasztanak...Erről van infótok?
Köszi!
-
atikó
őstag
válasz
stemplar07 #146 üzenetére
LDAC is van benne!
-
stemplar07
őstag
Levették a jackot :-) de legalább AptX HD-t tud :-)
Nem sok készülék van ami tudja a HD-t ( többnyire csak a sima AptX-et..bár a normál BT-nál az is jobb ) )
-
lcee79
addikt
Nekem miután küldték a hírlevelet, (volt egy htc one x-em és gondolom akkor megadtam a mailcímem.
) rákattintottam a linkre, de azt írta, hogy nem vagyok regisztrálva, így mivel kíváncsi voltam az akcióra beregisztráltam és jött is visszaigazoló...
Ez kb 2 hete volt, de gondolom regisztrálni továbbra is lehet -
lcee79
addikt
válasz
brainticket #141 üzenetére
Ja közben láttam, hogy ha a magyar oldalról lépek be akkor nem font lesz, hanem euró
(mondjuk az oldal akkor sem sokkal magyarosabb)
Elgondolkodtató nekem is.
Bár azt gondoltam, hogy a ha veszek telót megvárom míg 100-al kezdődik
De ez még elég új és nem sokkal megy túl a 200-on27-ig eldönthetem
-
h4h01
senior tag
Ha valaki nagyon szeretné Itt jó áron van!
-
h4h01
senior tag
Azért a sima U11 fotós képességei a felhasználók 99%-át kielégíti szerintem..Szal ezért szerintem kár keseregned..Majd 18-ban jön a duplakamera, meg kitudja mi lesz jövőre a sláger..De szerintem a kövi csúcs HTC-re kb. májusig várni kell, amíg kézbe veheted..szal szerintem arra nem érdemes várnod..Az még sokára ér ide..
-
Bazsi84
aktív tag
Arra ertettem,h az U11 plust meg csak par nap mulva lehet elorendelni,egy honap kb a szallitas.Akkor mar igencsak lesz tobb honap a note8 es kozte,a pixelek utan is 2 honap.Ezalatt mas siman kiad egy frissitest amitol jobb lesz a fotos szekcio(is).de felreertesz,nem szidni akarom a HTC-t,csak lassan 3 eve egy telom van es mar nagyon valtanek.De eddig nem volt olyan,ami mindenaron kellett volna.Iphone,samu kizarva,Lg kijelzo nem palya,Mate 10 az ujjlenyomatolvaso miatt nem jott,a pro pedig az amoled miatt.Egy lehetosegem maradt,az U11 plus.Mindenben tokeletesen megfelelne,ezert is remeltem,h mivel a legkesobb kiadott idei csucstelo,kameraban is verni fog mindent,a sima U11-re epitkezve.Szoval tenyleg nem kritika,csak eddig minden resze passzolt es mar tulsagosan beleeltem magam.Ettol fuggetlenul ezt veszek majd,amint elerheto itt UK-ban es remelhetoleg ez is legalabb 2 evet marad.
-
Bazsi84
aktív tag
Nezegettem mar par osszehasonlito videot es felemasak az erzeseim.A Htc csinalta a Google pixel 2-t,megis annak jobb a kameraja.A note 8 sem rosszabb,pedig mar nem friss.Azt vartam,h valami nagyot dobnak a Htc-nel.Persze jo ez,szep a telo,akksi is rendben.Csak volt 1-2 honapjuk mindenkivel szemben es megsem a legjobb 😑
-
Aryon87
félisten
U11+ vs Note 8 camera shootout.
link -
h4h01
senior tag
-
tomboy0013
veterán
válasz
NandorHUN #126 üzenetére
Kit izgat ki mit használ ha a gyakorlat azt mutatja, hogy tűnnek el a Jack csatik? Annyit írtam, hogy a Mate 10 pro-nál sincs, mivel te azt írtad hogy a Huawei még nem kezdte el levenni a Jack csatit a telóiról. Aztán mondtad, hogy szerinted a P11-nél még lesz, én meg azt írtam hogy majd térjünk vissza a témára akkor ha kijött a P11. Most akkor mi itt ez "erről ennyit" szöveg? Miről mennyit?
-
h4h01
senior tag
Egy Unboxing!
-
SkyS1gn
félisten
válasz
brainticket #124 üzenetére
-
NandorHUN
addikt
válasz
tomboy0013 #112 üzenetére
Ok.
Lehet, hogy ez a jövő, de egyenlőre a minőségi fejesek és fülesek 99% Jack-et használ. Erről ennyit. -
RaveForce
veterán
válasz
brainticket #124 üzenetére
Ahogy mar jopar kommentben feljebb ki lett fejtve.. mar tobb mint 100 kommenttel ezelott
-
Aryon87
félisten
Nincs semmi baj a Sense-vel. En is idegenkedtem a stock felulettol, aztan szepen felfedeztem magamnak mit es hogyan. Ez lett belole. A-tol Z-it testreszabhato, amilyenre akarod. Es porgos, laggmentes az egesz.
Most meg kiralyabb, mert az U11+ felulete is rajta van az edge panellal
A kijelzo meg szuper, jol lathato, jo szinekkel, es nem is fogyaszt. Legalabbis a sima U11nel.<a href="https://prohardver.hu/dl/upc/2017-11/07/338531_yxvz665jozg8fvt0_screenshot_20171107-113449.jpg" target="_blank" rel="nofollow">kép link</a> <a href="https://prohardver.hu/dl/upc/2017-11/07/338531_cte7f1hfqnkxrwwt_screenshot_20171107-113647.jpg" target="_blank" rel="nofollow">kép link</a>
Pff, na ez jol szetcsuszott...
-
Mike81
senior tag
Eddig nem volt még soha HTC-m valahogy a Sense felületet meg a formavilágot nem éreztem a magaménak. De az U11+ megfogott! Szóval akár még esélyes is lehet első HTC-nek😉 Már nézegetem egy ideje a G4 utódját de nem győzött meg eddig egyik teló sem. Talán majd ez😎A kijelzőre leszek kíváncsi mert mindenki dícséri ips szinten. Bár nekem a Huawei/Honor kijelzői. nagyon bejönnek. Szerintem jobb mint az LG.
-
NandorHUN
addikt
válasz
brainticket #105 üzenetére
Mert hogy? Sokan szar DAC-ot használnak, de ha átmennek BT-ra attól nem fog javulni a minőség azt elhiheted.
Vagy marad a külső DAC, de az meg kényelmetlen. -
NandorHUN
addikt
válasz
tomboy0013 #104 üzenetére
Nagy cég, sokféle igénnyel.
Pl. Huawei P11-ben is tuti lesz még Jack 3,5. -
slimshady
senior tag
A U11+ kimondottan tetszik, kiveve a 3.5-es csati hianya. Kivancsi leszek az uzemidore, szerintem egy AMOLED-del nagyobbat utott volna.
-
NandorHUN
addikt
Nincs 3,5 mm-es jack?
Mobilgyártók nem értem mit gondolnak.... így tuti nem vennék telót. -
TTTotya
senior tag
Az U11+ nagyon bejön, még a jack hiányt is megbocsájtanám neki, de azt úgy szeretem, hogy az S8-at csak rádobom az ágy melletti vezetéknélküli töltőre, reggel pedig csak lekapom róla.....
Gondolkodnom kell még rajta.
-
csongi
veterán
válasz
tibcsi0407 #21 üzenetére
Akinek meger plusz 60K-t ezek a pluszok, jo vetel lehet.
-
tomboy0013
veterán
Régóta nem volt HTC ami tetszett, az M7 óta. De ez az U11+ egész jó lett. Egy apró dizájnbeli problémám van csak vele, nincs kerekítve a kijelző sarka. Egyébként nagy pozitívum hogy nem ültek fel az AMOLED vonatra, az Edge Sense érdekesnek tűnik, az átlátszó hátlap is tetszetős. Cserélni nem cserélném a jelenlegi telóm mert értelme nem lenne, de ettől függetlenül tetszik.
-
TODI1111
veterán
Annyira tetszik az U11+, hogy én már most írok a jézuskának, ilyet szeretnék karácsonyra.
-
Aryon87
félisten
Igen, ez az U szeria nagyon utos lett, bizzunk benne hogy magara talal a gyarto. M7 ota figyeltem fel rajuk, az M10 keltette fel az erdeklodesem (majdnem az lett, de akkor a Honor 8 nyert nalam), az U11 pedig meggyozott teljesen, a Plus pedig most lenyugozott a plusz dolgaival. A sima se piskota, de ez megjobb lesz...
-
h4h01
senior tag
Naah a linkeket meg összekevertem
U11+ vs Pixel 2 XL
-
h4h01
senior tag
Ebben a videóban mennyivel jobban néz ki a HTC..Végre egy olyan 18:9-es képernyő ami nincs a sarkoknál levágva..Valami ezer éves gagyinak néz ki a pixel mellette..A HTC viszont telitalálat lett szerintem..Pár hiányosságot fel lehetne sorolni, de amit tud azt tökéletesen tudja..Az átlátszó verzió viszont még nem tudom, hogy tetszik e vagy sem..Inkább a hagyományos feketét választanám
-
Juhaszatti
addikt
Az üveg előbb törik mint a fém, ez nyilvánvaló. Viszont a kisebb behatásokat az üveg előbb ússza meg sérülés nélkül, mert a fém előbb horpad mint ahogy az üveg repedne/törne, pont a viszonylagos rugalmassága miatt.
Kézben az üveg pedig tényleg nem csúszik annyira mint mondjuk a párom 6S-ének a sima fémhátlapja. Szálcsiszolt fémhátlappal mondjuk nem volt még dolgom, de az elég ritka.Műanyaggal is rosszabbak a tapasztalataim, a Vibe X2-m festett műanyag háta annyira sima volt, hogy mindig mászott ki a kezemből ha nem tokban volt
Persze textúrázással, barázdákkal, ki lehet ezt küszöbölni. De műanyagra már nem váltanék vissza.
-
jacis
nagyúr
Nagyon tetszik a U11+.
Végre rendes akksit kapott egy HTC teló. Tetszik a félig átlászó hátlap is. Qi töltés van benne? Az a tekercs az ami látszik a hátlapon? -
Dodge94
tag
válasz
RaveForce #80 üzenetére
Nekem pont az üveggel vannak rossz emlékeim, gyors egymás utánban kétszer is. Harmadiknak nem mentem elébe, celluxot használok
Kerámiával ugyanaz a bajom, mint az üveggel: rideg. Bár általában vigyázok a cuccaimra, a Z3C-m is szenvedett két balesetet, szóval jobb félni, mnit megijedni alapon inkább választanék valami "igénytelenebb" anyagot. A legtöbb műanyag valóban nem flagshiphez méltó, de én a régi Nokiák unibody házának az anyagát kifejezetten kedveltem.
-
enginev3.0
félisten
U11+ szép lett, és az ára is jó szerintem
Videóhoz:
Ennyire ne rakjátok közel magatokhoz a kamerát szerintem, és azokat a béna feliratokat is hagyjátok el közben, vagy legalábbis ezt a 10 éves korosztálynak szánt Font-okat -
sipy888
aktív tag
Na végre! Ez üt!
-
-
Dodge94
tag
válasz
RaveForce #78 üzenetére
Pont úgy viselkedik, mint az edzett üvegek nagy része.
Megfelelően nagy erő hatására természtesen maradandó alakváltozást szenvednek a fémek, az üveghez hasonlítva azonban rugalmas anyagok. A műanyagok természtesen rugalmasabbak.Én személy szerint előbb vennék egy full fém vagy fém keretes és műanyag hátlappal rendelkező telefont, mint üveg hátlapút. Ha le is esik és 1-2 helyen behorpad vagy megkarcolódik, jobban elviselhető, mint egy ripityára tört üveg hátlap.
-
RaveForce
veterán
A GG uveg a legtobb szögből jol viseli az utodest. Csak sarkara esve reped ,torik ahol összegyűlik a feszültség.
A fem rohadtul nem rugalmas, az a muanyag, utobbi nem horpad, a fem viszont veszettul.
Vegezetul. A legcsuszosabb teloim mind szalcsiszolt femhazzal voltak boritva, ehhez kepest az uveg az magnes a tenyerben, de pl az agyon siman lecsuszik. -
pit stop
addikt
Kellemes meglepetés. Jack miatt még mindig kár, én is a mellett vagyok, de akinek az nem fontos annak egy nagyon jó ajánlat tud lenni.
-
Aryon87
félisten
Mas az edge es mas a full sima kijelzo. Nekem tetszik a teljes kepernyo, G6-om volt, tokre bejott, csak meg nem hasznalta ki azt, ahogy az S8 sem tudomasommal. (Ha helyes az infom, frissites azota ezt is "orvosolta").
Az IPS-el nincs semmi baj, legalabb ez nem eg be. Egyedul az LG IPS-je hajlamos a "beegesre" (nem olyan mint az amolednek, mielott valaki felregondolna).
U11 kijelzoje pedig gyonyoru.Anulu79: szerintem megszokas kerdese. En nem nagyon hasznalom a szoritast, azt is inkabb a kepernyomentesre, kameranal egyaltalan. Fotozaskor meg siman kikapcsolom, ha vegeztem, visszakapcsolom. 1 tized masodperces muvelet.
De tuti megfelelo beallitas kerdese, hogy milyen intenzitasu szoritasra reagaljon, igy sztem siman kivitelezheto gond nelkul az autos tarto hasznalata is. -
falijja
őstag
Így kellett volna megjelennie és nem tűnt volna ősleletnek a többi csúcsmodell mellett.
Szvsz kár, hogy csak ips, így ebben az egy téren alul marad továbbra is a többihez képest, de összességében végre nem rossz.
Az meg külön vicces, hogy akiknek eddig nem tetszett az edge/full kijelző, azok most elvannak ájulva tőle.. -
vicze
félisten
Az NFC minél nagyobb annál jobb, nyilván valóan., értelmes olvasók ez már 3-4cm-ről is olvassák, és tényleg contactless.
Igen az NFC antenna az lehet vékony fólia, de a Qi csak is szigetelt csomagolásban lehet, mivel a réztekercs áramot vezet és indukál (meg jó sok hőt teremel), így mindenképp csomagolva kell legyen, máshogy nem is lehet. -
Ádám16
addikt
Szerintem az U11 is remek lett, de ha jól emlékszek, azt lehetett olvasni, hogy annyira nem indította meg az eladási szekerüket. Valahogy az Samsung (S8) ismét elnyomta, szerintem.
Nehogy ez is így járjon így az Note8 és az iX mellett. -
Dodge94
tag
válasz
Juhaszatti #46 üzenetére
Az üvegen is meglátszik a legkisebb koppanás ripityára törés formájában. Az üveg egy rideg anyag, a fém rugalmas. Vajon melyik ellenállóbb?
Azt pedig ugye nem gondolod komolyan, hogy egy zsíros felület jobban tapad egy száraz felülethez képest....
-
Ricardo
titán
Life nem lenne rossz, de egy két ponton elrontották.
Az android one jó dolog, jár érte a pirospont. A kialakítás már annyira nem tetszik. lehetne jobb a kijelző /képernyő arány. A másik az akku. 2600 mAh ? Hiába takarékos az alap droid, ez kevés.
Az U11+ jónak tűnik.
-
macskea
őstag
válasz
Juhaszatti #63 üzenetére
Hát az biztos, hogy nem a menetek számát és keresztmetszetét nézi majd a mezei user.
Valamelyik gameboyhoz amúgy volt ilyen ház, talán az Advancehez.
-
Aryon87
félisten
Szarul. Mikor fotozok, es allvanyba teszem a telot, elotte mindig kikapcsolom a szoritast, mert erzekeli azt amint a tartoba kerul, es nyomja nekem a kepernyomenteseket (arra van beallitva a rovid nyomas, mig a hosszu az a kamera)
Amugy fugg attol milyen erossegu szoritas van beallitva az adott muvelethez, mert veszi az erzekenyseget is hogy lagy, vagy eros a szoritas -
Xaels
félisten
Hümm-hümm. A tekercs industriális látványa tetszik. Kicsit idézi az Incredible szériát, de az üveg nem kell akkor sem. Jack csati kell, meg ha már kitalálták anno akkor visszahozhatták volna az előlapi sztereót. Beleállnak a 18:9 trendbe. Ezt sem nekem találták ki.
-
Anulu79
addikt
Hosszú idő óta az első HTC ami újra tetszik (U11+)! Csak így tovább. Bár fájó a jack hiány és a vezeték nélküli töltés. Viszont pozitívum, hogy nincs edge és az IP68. Viszont kíváncsi vagyok, hogy ez az oldalsó szorításra érzékeny rész hogyan reagálhat vajon az autós tartóra ha rendesen be van rakva a telefon.
-
mrThomi
addikt
htc 3D evo után azt kell mondjam, lehet hogy lesz végre egy htc-m ??? !!
ez a + nagyon jól sikerült, és végre jó akkut pakoltak bele. respekt
-
Juhaszatti
addikt
Nem hiszem hogy ezzel egy konkrét feature-re akarták felhívni a figyelmet. Se a Qi töltésre, se az NFC-re. Szerintem szimpla indusztriális designelem, azoknak akik vevők az ilyesmire. A többség meg úgyis tokba rakja, ahogy én is majd ha esetleg ilyen lesz a következő telefonom.
-
macskea
őstag
válasz
RaveForce #56 üzenetére
Abban több a menet, és annak is lehet mindenféle alakja, de a jellemző mégis inkább a kör jellegű, vagy erősen lekerekített négyzet. Az NFC viszont sokkal közelebb áll egy fóliához, mint valódi tekercshez, az alakja is jóval szabadabb lehet. Az meg hogy milyen stilizált ábrát mutató zacskóba húzzák bele, szinte mindegy. Csak nekem fura, hogy a szokásos apró NFC logó helyett egy ekkora tekerccsel kívánják felhíni rá a figyelmet. Azért ez nem egy akkora truváj, pláne amíg a mobil fizetés ennyire nem áll sehogy.
-
tipuka
addikt
a hátlapi ujjlenyomat olvasóval vagyok kicsit problémás. tepsi tenyerem van, de a jobb kezemen S alakú a hüvelykujjam , ha kinyújtom., a bal kezemen egyenes, de jobb kezes vagyok. a telefon fogása miatt nem tudom problémás lenn-e az ujjlenyomat olvasó használata. G4-em van most, annál van egy nagy lyuk a toknak hála és betámasztja egyből a mutató ujjam, így a hüvelyk ujjam nem kell kinyújtani, stabil a fogás
régen nem volt ilyen bajom, de ezeknél a tepsiknél nem mindegy a fogás már
-
tipuka
addikt
remélem ezzel a telóval végre szárnyra kell a HTC és még több ilyen ígéretes készülékkel lep meg minket.
Mate 10 Pro -n agyaltam eddig, de a HTC elsőre meggyőzött, hogy érdemes lenne kipróbálni, ha minden rendben lesz a telefonnal -
balaaazs
senior tag
Ez a life változat nagyon szomorúan néz ki. Mint egy régi olcsó Samsung, valami jobb dizájnt azért felvehettek volna azzal is.
A + viszont elég szép!
-
Csarli85
aktív tag
Hmm szemből nekem egyből egy alcatel ugrott be, nem tudom melyik nem is követem a típusokat, csak egy bevillanás, viszont az a félig átlátszó hátlap, állat jól néz ki.
-
janeszgol
félisten
Jók a cuccok. A Life-nak is lehet piaca, ha a Google garantálja rá a 3 éves frissítési ciklust. Viszont garancia? Sajnos küldözgetni kell külföldre.
-
doooo
veterán
Akármekkora kávái is vannak, még mindig karakteresebbnek tűnik a sima U11... De azért a kis ráadás dolgok abszolúte elfogadhatóvá teszik az újat is.
-
Juhaszatti
addikt
válasz
<Adamsky> #44 üzenetére
Az üveg hátlapot én speciel jobban preferálom. A fém télen hideg nyáron meleg, a legkisebb koppanás is meglátszik rajta horpadás formájában. Asztalra rakva az üveg ugyan csúszósabb, de kézbe fogva a fém sokkal jobban csúszik. Az üveg pont az ujjlenyomatgyűjtő tulajdonsága miatt zsírosodik a kezedtől, és gyakorlatilag tapad.
Több mint 1 éve használok üveg telefont így tudom miről beszélek, és jó eséllyel a következő is ilyen lesz.A lighting csatlakozó napjai meg szerintem meg vannak számlálva. Már a 2017-es MacBookokon sincs ha jól tudom. De ebben javítson ki valaki ha tévedek.
-
M5Norbi
őstag
Ez nekem nagyon bejött.
Ha már az U11 így jön ki biztosan azt veszem meg az S8 helyett.
Ezzel sincs baj de kipróbálnék már egy HTC-t és ez végre igazán bejön.
Egy infra még jó lett volna de nem akarok telhetetlen lenniNagyon várom a tesztet,na meg hogy szolgáltatókhoz bekerül e.
-
<Adamsky>
nagyúr
" ... HTC is felült a 18:9-es képarányú kijelzők vonatára ... "
Ezt a vonatot jó lenne kisiklatni, mielőtt még több - egyedi ötlet nélküli - "másolóműhely" felül rá."A hátlap pedig megint izgalmas, most is üvegből készül ... "
Én inkább úgy fogalmaznék, hogy búcsús. Nem tudom, hogy miért nem felejtjük már el ezeket a hátlapokat? A vitrinben talán szépen mutatnak, de használat közben csúszós, sérülékeny, ujjlenyomat gyűjtő felületként funkcionál."Továbbra is nélkülöznünk kell a 3,5 mm-es jack csatlakozót ... "
Lightning csati mikor kerül már rá?Ilyenkor mindig ránézek a HTC Desire-mre, és elszomorít, hogy hová jutott - az egykor úttörő / piacvezető - HTC.
-
jUUh
addikt
Kicsit fura ez a hátlap, de egyébként durva cuccok...
-
Bar1
aktív tag
Örülök, hogy a HTC most újra fog marketingre költeni, persze egy ideig ennek még semmi, max. minimális eredménye lesz, de remélhetőleg idővel beérik majd ennek a gyümölcse. Az is egy kis eredmény, hogy a Mobilarénának már előre odaadaták a készüléket tesztelésre, nem kellett a tesztre heteket várni.
Ami nagyon tetszik a készülékben, hogy a 18:9-es képarányt úgy alkalmazták, hogy derékszögűek a kijelző sarkai, nem lekerekítettek. Igaz, alul és felül, ill. oldalt még faraghattak volna a kávákból.
Az LCD kijelző megtartása és továbbfejlesztése pedig hatalmas pluszpont.
Viszont kár, hogy ez is üveg, úgyhogy maradok a nyáron vett ezüst-fekete 10-esemnél. -
stilo18
addikt
Milyen vastag lett? - csak, hogy írjátok vaskosabb lett.
Illetve akkor most már nem SLCD család a panel?
-
Juhaszatti
addikt
Ez az U11+ nagyon korrekt lett
Az S9-et még megvárom, elég esélyes hogy a kettőből valamelyik lesz az S7 Edgem utódja.
Az U12-t már nem biztos hogy megvárom. -
törölt tag
válasz
brainticket #37 üzenetére
Én viszont nem vennék már IPS kijelzős telefont, nem működik vele normálisan az AoD, és a feketék is inkább sötétszürkék. Ez engem jobban zavarna. Bár nem láttam még élőben a V30-at, az is igaz.
-
brainticket
aktív tag
válasz
#16820480 #34 üzenetére
méretben nekem is jobban bejönne, de azzal a kijelzővel amit belepakolt az LG biztosan nem kell a V30, nyomogattam azt is a héten, egyáltalán nem tetszik, az egyik V30 tesztben azt írták hogy egy élmény volt a HTC U11-et használni a V30 kijelzője után.
Every time I switched between the V30 and HTC’s U11 in my testing, the U11’s screen felt like a luxurious escape. It’s painfully apparent that LG’s so-called plastic OLED screens are multiple generations behind Samsung’s alternative — which graces the Galaxy S8, Galaxy Note 8, and the upcoming iPhone X — as well as significantly behind the best LCDs, as exhibited by the U11.
https://www.theverge.com/2017/10/16/16457544/lg-v30-review-design -
FeRRaR1
őstag
Nagyon elégedett vagyok az U11-el, hihetetlen jó készülék, csak a jack hiánya fájó pont, mert nem tudok egyszerre tölteni és zenélni a kocsiban.
A 11+ még erre is rátesz egy lapáttal, minden téren jobbnak tűnik, csak nekem az új lenyomat olvasó a hátlapon dolog nagyon nem jön be. Ezzel nem lesz lehetetlen a 2 napos üzemidő komolyabb használat mellett sem, a 3000-es akksival nagyon jól bánik az U11 is, le a kalappal előtte.
-
CptAdamica
veterán
Sense is kapott pár hasznos funkciót, amit eddig mondjuk a nova is tudott. Viszont jó, hogy már alapból tudja.
-
törölt tag
Nem rossz, de azt hiszem a V30 jobban kellene, ha már ilyen árkategória. Bár az akksija annak nem olyan erős sajna (ellenben kisebb maga a telefon jóval, azonos kijelzőmérettel).
-
-
hemaka
nagyúr
Az a hatlap, rofl
-
vicze
félisten
Vagy 10 év után se sikerült rájönni, hogy a nem first party gyártók, azt rakják a készülékbe ami az OEM piacon elérhető. Egyetlen kivétel az Apple mivel ők akkora mennyiséget vesznek, hogy nekik külön gyártanak.
Azaz ha nincs a piacon megfelelő kijelző, ami X mennyiségben elérhető, akkor csak később tud egy gyártó valamilyen új trendet követni. Ilyenkor vannak előnyben a kis szériás vagy nem fix ciklussal rendelkező gyártók. Ezért is törekednek a gyártók évi 2 csúcs készülékre, hogy bármelyik fejlesztési ciklusba beleessenek.
-
kekkola
senior tag
Lecseréled az U11-et egy kisebbre?
-
brainticket
aktív tag
válasz
CptAdamica #20 üzenetére
nekem lehet túl nagy lett a telefon, viszont az biztos hogy egy ideig ennek lesz a legszebb kijelzője, nem nagyon hatott meg a mate 10 Plus Oled-je sem ahogy nyomogattam. Lassan már ritkaság lesz a jóféle LCD kijelző a nagy OLED mániában.
-
S e t h
nagyúr
Ki a francot vettek fel a HTC-nél? Most találnak magukra, amikor a gugli bekebelezte őket? Vagy pont ezért?
-
Csapoati
nagyúr
Döbbenet! 2017 végére kis kávákkal rukkolt elő a HTC!
Az U11+ tetszik is.
Amúgy csak nekem hasonlít egy Beats logóra az áttetsző hátlap alatti izé?
-
CptAdamica
veterán
Na jó, a Mate 10 Pro-nak eddig volt esélye, kell!
-
emeron
tag
A Life csak nekem tűnik dragának? Xiaomi Mi A1 sokal inkább megéri. Több RAM, több háttértár...
-
Mr.Silkó
veterán
Szerintem mindkét készülék korrekt lett, bár nem tökéletes. De legalább a magas árért most lényegesen többet is nyújtanak.
-
tibcsi0407
félisten
U11+ az első HTC, ami tetszik nekem. Végre méretes akku is került bele. Jó lett nagyon!
-
tothmaxy182
őstag
Az U11+ nagyon jónak ígérkezik. A life 130-ért meg mehet a levesbe (főleg az akksi mérete és a jack hiánya miatt)...
-
atike
nagyúr
Nem rossz, nem rossz, de jöhetne már egy olyan HTC amitől tényleg leesik az állam...
Mindig várom, hogy na majd most jön egy ütős, de valahogy mindig elmarad. Alakul, szerintem kezdenek kijönni a gödörből, de számomra még valahogy mindig nem az igazi.
-
Goxi
tag
Korrekt kis teló lett a +. A 82% viszont kicsit nehezen hihető a képek alapján. Mate 10P is ennyi és nagyon mások kávafronton. De lehet hogy csak optikai csalódás.
-
spawn21
veterán
Na végre, csak legyen kapható itthon. Azonnal hajítom el (polcra rakom) a sima 11-et
-
atikó
őstag
Azt irják hogy nincs vez. nélküli töltés, de a kepen latszik a qi tolto resz.
-
Ha a Life-ba az U11 kameráját rakták volna, már rendeltem is volna meg.
-
Tanulnak a gyártók Zack-től? Ő kezdte el
baromi jól néz ki.
-
joelke HU
őstag
Egész jó lett. Kezd magára találni a HTC. Bár a jack hiánya számomra továbbra is nagy mínusz. A life árán is még faraghattak volna, pláne, hogy végül mégsem a 660-as Snapit dobták bele.
-
B-Clone
aktív tag
Must have *-*
-
Squirrel
őstag
Nekem nem tetszik a hatulja. Meg jo, hogy tokban hordja az ember.
-
Roland861010
veterán
U11+ azért eléggé oda ba...s!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 8300 mAh, maradhat?
- Hálózati / IP kamera
- Alakul a Visa és a Mastercard európai ellenfele
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Androidos fejegységek
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest