- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Déjà vu érzés a Z Flip FE specifikációját nézve.
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dodge94
tag
válasz
RaveForce #80 üzenetére
Nekem pont az üveggel vannak rossz emlékeim, gyors egymás utánban kétszer is. Harmadiknak nem mentem elébe, celluxot használok
Kerámiával ugyanaz a bajom, mint az üveggel: rideg. Bár általában vigyázok a cuccaimra, a Z3C-m is szenvedett két balesetet, szóval jobb félni, mnit megijedni alapon inkább választanék valami "igénytelenebb" anyagot. A legtöbb műanyag valóban nem flagshiphez méltó, de én a régi Nokiák unibody házának az anyagát kifejezetten kedveltem.
-
Dodge94
tag
válasz
RaveForce #78 üzenetére
Pont úgy viselkedik, mint az edzett üvegek nagy része.
Megfelelően nagy erő hatására természtesen maradandó alakváltozást szenvednek a fémek, az üveghez hasonlítva azonban rugalmas anyagok. A műanyagok természtesen rugalmasabbak.Én személy szerint előbb vennék egy full fém vagy fém keretes és műanyag hátlappal rendelkező telefont, mint üveg hátlapút. Ha le is esik és 1-2 helyen behorpad vagy megkarcolódik, jobban elviselhető, mint egy ripityára tört üveg hátlap.
-
macskea
őstag
válasz
RaveForce #56 üzenetére
Abban több a menet, és annak is lehet mindenféle alakja, de a jellemző mégis inkább a kör jellegű, vagy erősen lekerekített négyzet. Az NFC viszont sokkal közelebb áll egy fóliához, mint valódi tekercshez, az alakja is jóval szabadabb lehet. Az meg hogy milyen stilizált ábrát mutató zacskóba húzzák bele, szinte mindegy. Csak nekem fura, hogy a szokásos apró NFC logó helyett egy ekkora tekerccsel kívánják felhíni rá a figyelmet. Azért ez nem egy akkora truváj, pláne amíg a mobil fizetés ennyire nem áll sehogy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elite: Dangerous
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen légkondit a lakásba?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Nyaralás topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Napirajz könyv
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest