- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- 8300 mAh, maradhat?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lcee79
addikt
Nézegettem a gsmarena-n a hozzászólásokat, és a fórumozók se nagyon hisznek a tesztnek, a lehúzott kijelző és lehúzott akksi esetében.
Amit nem is csodálok, mert pl. az egyik high tech traveller videóban ott van egy galaxy note 8 mellett szabadtéren, és majdnem egy szinten van a bekapcsolt telefon fényereje, max egy minimálisan jobb a samsung amit 1000 nit-esre mértek.
Az akksira pedig: ebben a videóban 2:32-nél látszik, hogy a screen usage 8 óra 24 perc éppen és eközben 10%-on van az akksi. Ez azért nem rossz eredmény szerintem.
-
-
Aryon87
félisten
Igen, ez az U szeria nagyon utos lett, bizzunk benne hogy magara talal a gyarto. M7 ota figyeltem fel rajuk, az M10 keltette fel az erdeklodesem (majdnem az lett, de akkor a Honor 8 nyert nalam), az U11 pedig meggyozott teljesen, a Plus pedig most lenyugozott a plusz dolgaival. A sima se piskota, de ez megjobb lesz...
-
h4h01
senior tag
Naah a linkeket meg összekevertem
U11+ vs Pixel 2 XL
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest