- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
h4h01
senior tag
Mondtam nem akarok flamelni, de mind1..
Kamera
Kijelző
Hardver
Szoftver
Hangzás
BővíthetőségHuawei első szériás amoled paneljeitől ódzkodnék
HTC szoftveres támogatottságát azért szintén ne hasonlítsuk a huawei féléhez..Nekem mondjuk maga a szoftver (sense) is sokkal szimpatikusabb, de lehet valkinek ez a kicsit ios-android mix kinézetű felület bejön..nekem nem! Hardver is jóval erősebb, de ez elhanyagolható..A kieg. füles ami a csomagban van..khm azok sem egy ligában fociznak, lehet valakinek ez is szempont..Engem mondjuk hidegen hagyna, HA a huawei nem azt az ordíítoan gagyi earpods kopi fost adná hozzá..Hát azért van már akkora gyártó, h ne ilyen kórókötözőnek valót csomagoljon a csúcstelefonjához (árban meg kb. egy szinten vannak)..
És ezek a pro ellen is ugyanúgy állnak, nem csak a sima mate 10 ellen..Huawei-nek nagy előnye a 3 év gari, de ha sima 10-et nézzük akkor ezt hagyjuk is + raknak egy korrekt screen protectort a kijelzőre..ez szimpi!
Ez az én véleményem, ha nem értesz vele egyet nyugodtan válaszd a huawei-t. Én tiszteletbe tartom, ha téged nem zavarnak azok a dolgok mint engem..nem vagyunk egyformák..
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook White 13" unibody
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest