- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
h4h01
senior tag
Mondtam nem akarok flamelni, de mind1..
Kamera
Kijelző
Hardver
Szoftver
Hangzás
BővíthetőségHuawei első szériás amoled paneljeitől ódzkodnék
HTC szoftveres támogatottságát azért szintén ne hasonlítsuk a huawei féléhez..Nekem mondjuk maga a szoftver (sense) is sokkal szimpatikusabb, de lehet valkinek ez a kicsit ios-android mix kinézetű felület bejön..nekem nem! Hardver is jóval erősebb, de ez elhanyagolható..A kieg. füles ami a csomagban van..khm azok sem egy ligában fociznak, lehet valakinek ez is szempont..Engem mondjuk hidegen hagyna, HA a huawei nem azt az ordíítoan gagyi earpods kopi fost adná hozzá..Hát azért van már akkora gyártó, h ne ilyen kórókötözőnek valót csomagoljon a csúcstelefonjához (árban meg kb. egy szinten vannak)..
És ezek a pro ellen is ugyanúgy állnak, nem csak a sima mate 10 ellen..Huawei-nek nagy előnye a 3 év gari, de ha sima 10-et nézzük akkor ezt hagyjuk is + raknak egy korrekt screen protectort a kijelzőre..ez szimpi!
Ez az én véleményem, ha nem értesz vele egyet nyugodtan válaszd a huawei-t. Én tiszteletbe tartom, ha téged nem zavarnak azok a dolgok mint engem..nem vagyunk egyformák..
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával! Alpesi kék!
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP377
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 256GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP394
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S20 FE 256GB Cloud Mint. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP387
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest