- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Android szakmai topik
- Fókuszban a One UI 8 és a biztonság
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
h4h01
senior tag
Mondtam nem akarok flamelni, de mind1..
Kamera
Kijelző
Hardver
Szoftver
Hangzás
BővíthetőségHuawei első szériás amoled paneljeitől ódzkodnék
HTC szoftveres támogatottságát azért szintén ne hasonlítsuk a huawei féléhez..Nekem mondjuk maga a szoftver (sense) is sokkal szimpatikusabb, de lehet valkinek ez a kicsit ios-android mix kinézetű felület bejön..nekem nem! Hardver is jóval erősebb, de ez elhanyagolható..A kieg. füles ami a csomagban van..khm azok sem egy ligában fociznak, lehet valakinek ez is szempont..Engem mondjuk hidegen hagyna, HA a huawei nem azt az ordíítoan gagyi earpods kopi fost adná hozzá..Hát azért van már akkora gyártó, h ne ilyen kórókötözőnek valót csomagoljon a csúcstelefonjához (árban meg kb. egy szinten vannak)..
És ezek a pro ellen is ugyanúgy állnak, nem csak a sima mate 10 ellen..Huawei-nek nagy előnye a 3 év gari, de ha sima 10-et nézzük akkor ezt hagyjuk is + raknak egy korrekt screen protectort a kijelzőre..ez szimpi!
Ez az én véleményem, ha nem értesz vele egyet nyugodtan válaszd a huawei-t. Én tiszteletbe tartom, ha téged nem zavarnak azok a dolgok mint engem..nem vagyunk egyformák..
-
h4h01
senior tag
U11+ a Mate 10-re azért köröket ver szerintem..De nem akarok flamelni..Idei évben lenne esedékes a váltás én csakis ezt venném, lehet azért mert eddig nagyon pozitívak a tapasztalataim a gyártóval, szoftverével, összeszerelés minőségével..Ha ez lenne a legdrágább a csúcsok közül valszeg akkor is ezt választanám..
-
h4h01
senior tag
Ha valaki nagyon szeretné Itt jó áron van!
-
h4h01
senior tag
Azért a sima U11 fotós képességei a felhasználók 99%-át kielégíti szerintem..Szal ezért szerintem kár keseregned..Majd 18-ban jön a duplakamera, meg kitudja mi lesz jövőre a sláger..De szerintem a kövi csúcs HTC-re kb. májusig várni kell, amíg kézbe veheted..szal szerintem arra nem érdemes várnod..Az még sokára ér ide..
-
h4h01
senior tag
-
h4h01
senior tag
Egy Unboxing!
-
h4h01
senior tag
Naah a linkeket meg összekevertem
U11+ vs Pixel 2 XL
-
h4h01
senior tag
Ebben a videóban mennyivel jobban néz ki a HTC..Végre egy olyan 18:9-es képernyő ami nincs a sarkoknál levágva..Valami ezer éves gagyinak néz ki a pixel mellette..A HTC viszont telitalálat lett szerintem..Pár hiányosságot fel lehetne sorolni, de amit tud azt tökéletesen tudja..Az átlátszó verzió viszont még nem tudom, hogy tetszik e vagy sem..Inkább a hagyományos feketét választanám
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest