- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
Mas az edge es mas a full sima kijelzo. Nekem tetszik a teljes kepernyo, G6-om volt, tokre bejott, csak meg nem hasznalta ki azt, ahogy az S8 sem tudomasommal. (Ha helyes az infom, frissites azota ezt is "orvosolta").
Az IPS-el nincs semmi baj, legalabb ez nem eg be. Egyedul az LG IPS-je hajlamos a "beegesre" (nem olyan mint az amolednek, mielott valaki felregondolna).
U11 kijelzoje pedig gyonyoru.Anulu79: szerintem megszokas kerdese. En nem nagyon hasznalom a szoritast, azt is inkabb a kepernyomentesre, kameranal egyaltalan. Fotozaskor meg siman kikapcsolom, ha vegeztem, visszakapcsolom. 1 tized masodperces muvelet.
De tuti megfelelo beallitas kerdese, hogy milyen intenzitasu szoritasra reagaljon, igy sztem siman kivitelezheto gond nelkul az autos tarto hasznalata is.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest