Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazsi84
aktív tag
Arra ertettem,h az U11 plust meg csak par nap mulva lehet elorendelni,egy honap kb a szallitas.Akkor mar igencsak lesz tobb honap a note8 es kozte,a pixelek utan is 2 honap.Ezalatt mas siman kiad egy frissitest amitol jobb lesz a fotos szekcio(is).de felreertesz,nem szidni akarom a HTC-t,csak lassan 3 eve egy telom van es mar nagyon valtanek.De eddig nem volt olyan,ami mindenaron kellett volna.Iphone,samu kizarva,Lg kijelzo nem palya,Mate 10 az ujjlenyomatolvaso miatt nem jott,a pro pedig az amoled miatt.Egy lehetosegem maradt,az U11 plus.Mindenben tokeletesen megfelelne,ezert is remeltem,h mivel a legkesobb kiadott idei csucstelo,kameraban is verni fog mindent,a sima U11-re epitkezve.Szoval tenyleg nem kritika,csak eddig minden resze passzolt es mar tulsagosan beleeltem magam.Ettol fuggetlenul ezt veszek majd,amint elerheto itt UK-ban es remelhetoleg ez is legalabb 2 evet marad.
-
-
kekkola
senior tag
Lecseréled az U11-et egy kisebbre?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- Filmvilág
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ASUS routerek
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- Samsung Galaxy S25 / S25+ / S25 Ultra új BONTATLAN 3év garancia
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával! Alpesi kék!
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest