- iPhone topik
- Mobil flották
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi Note 10 / 10 Pro - 108 megapixel, maradhat?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
U11+ vs Note 8 camera shootout.
link -
Aryon87
félisten
Nincs semmi baj a Sense-vel. En is idegenkedtem a stock felulettol, aztan szepen felfedeztem magamnak mit es hogyan. Ez lett belole. A-tol Z-it testreszabhato, amilyenre akarod. Es porgos, laggmentes az egesz.
Most meg kiralyabb, mert az U11+ felulete is rajta van az edge panellal
A kijelzo meg szuper, jol lathato, jo szinekkel, es nem is fogyaszt. Legalabbis a sima U11nel.<a href="https://prohardver.hu/dl/upc/2017-11/07/338531_yxvz665jozg8fvt0_screenshot_20171107-113449.jpg" target="_blank" rel="nofollow">kép link</a> <a href="https://prohardver.hu/dl/upc/2017-11/07/338531_cte7f1hfqnkxrwwt_screenshot_20171107-113647.jpg" target="_blank" rel="nofollow">kép link</a>
Pff, na ez jol szetcsuszott...
-
Aryon87
félisten
Igen, ez az U szeria nagyon utos lett, bizzunk benne hogy magara talal a gyarto. M7 ota figyeltem fel rajuk, az M10 keltette fel az erdeklodesem (majdnem az lett, de akkor a Honor 8 nyert nalam), az U11 pedig meggyozott teljesen, a Plus pedig most lenyugozott a plusz dolgaival. A sima se piskota, de ez megjobb lesz...
-
Aryon87
félisten
Mas az edge es mas a full sima kijelzo. Nekem tetszik a teljes kepernyo, G6-om volt, tokre bejott, csak meg nem hasznalta ki azt, ahogy az S8 sem tudomasommal. (Ha helyes az infom, frissites azota ezt is "orvosolta").
Az IPS-el nincs semmi baj, legalabb ez nem eg be. Egyedul az LG IPS-je hajlamos a "beegesre" (nem olyan mint az amolednek, mielott valaki felregondolna).
U11 kijelzoje pedig gyonyoru.Anulu79: szerintem megszokas kerdese. En nem nagyon hasznalom a szoritast, azt is inkabb a kepernyomentesre, kameranal egyaltalan. Fotozaskor meg siman kikapcsolom, ha vegeztem, visszakapcsolom. 1 tized masodperces muvelet.
De tuti megfelelo beallitas kerdese, hogy milyen intenzitasu szoritasra reagaljon, igy sztem siman kivitelezheto gond nelkul az autos tarto hasznalata is. -
Aryon87
félisten
Szarul. Mikor fotozok, es allvanyba teszem a telot, elotte mindig kikapcsolom a szoritast, mert erzekeli azt amint a tartoba kerul, es nyomja nekem a kepernyomenteseket (arra van beallitva a rovid nyomas, mig a hosszu az a kamera)
Amugy fugg attol milyen erossegu szoritas van beallitva az adott muvelethez, mert veszi az erzekenyseget is hogy lagy, vagy eros a szoritas
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- iPhone topik
- Milyen autót vegyek?
- Autószerelők, autószerelés
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP398
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP381
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest