Új hozzászólás Aktív témák
-
Juhaszatti
addikt
Az üveg előbb törik mint a fém, ez nyilvánvaló. Viszont a kisebb behatásokat az üveg előbb ússza meg sérülés nélkül, mert a fém előbb horpad mint ahogy az üveg repedne/törne, pont a viszonylagos rugalmassága miatt.
Kézben az üveg pedig tényleg nem csúszik annyira mint mondjuk a párom 6S-ének a sima fémhátlapja. Szálcsiszolt fémhátlappal mondjuk nem volt még dolgom, de az elég ritka.Műanyaggal is rosszabbak a tapasztalataim, a Vibe X2-m festett műanyag háta annyira sima volt, hogy mindig mászott ki a kezemből ha nem tokban volt
Persze textúrázással, barázdákkal, ki lehet ezt küszöbölni. De műanyagra már nem váltanék vissza.
-
Juhaszatti
addikt
Nem hiszem hogy ezzel egy konkrét feature-re akarták felhívni a figyelmet. Se a Qi töltésre, se az NFC-re. Szerintem szimpla indusztriális designelem, azoknak akik vevők az ilyesmire. A többség meg úgyis tokba rakja, ahogy én is majd ha esetleg ilyen lesz a következő telefonom.
-
Juhaszatti
addikt
válasz
<Adamsky> #44 üzenetére
Az üveg hátlapot én speciel jobban preferálom. A fém télen hideg nyáron meleg, a legkisebb koppanás is meglátszik rajta horpadás formájában. Asztalra rakva az üveg ugyan csúszósabb, de kézbe fogva a fém sokkal jobban csúszik. Az üveg pont az ujjlenyomatgyűjtő tulajdonsága miatt zsírosodik a kezedtől, és gyakorlatilag tapad.
Több mint 1 éve használok üveg telefont így tudom miről beszélek, és jó eséllyel a következő is ilyen lesz.A lighting csatlakozó napjai meg szerintem meg vannak számlálva. Már a 2017-es MacBookokon sincs ha jól tudom. De ebben javítson ki valaki ha tévedek.
-
Juhaszatti
addikt
Ez az U11+ nagyon korrekt lett
Az S9-et még megvárom, elég esélyes hogy a kettőből valamelyik lesz az S7 Edgem utódja.
Az U12-t már nem biztos hogy megvárom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest