- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazsi84
aktív tag
Igen,mert egy nappal kitoltak.Gondolom nem fogyott ugy,ahogy vartak.. megvettem volna,de meg nincs reszletre,egyben pedig nem fizetek ennyit.3 szolgaltatot is kerdeztem mar,h tervezik-e az ertekesiteset,mindharom nemleges valaszt adott.Nem tudom mi a terve igy a HTC-nek... 😑
-
Bazsi84
aktív tag
Gsmarena-n egy oraja ott a teszt.A kijelzot huztak le es az akksit.A tobbi resze csucskategoria. A kijelzo max fenyereje 300 nit,amit nem is igazan ertek.A life-nak 460 koruli.Ők arra gondoltak,h ezzel akarjak elkerulni a tulmelegedest.Az akksi 67 oras endurance rating-et ert el.Ok,mondhatjatok,h mindenki maskepp hasznalja,felhasznalofuggo...De egy Mate 10 pro ugyanitt 96 orat ert el.Azert az mar kulonbseg.Nagyon vartam,de most kicsit csalodtam.Pedig vegre mar nagy akksi volt benne.. Remelem vki hamar beszerez egyet es relevans infoval tud szolgalni.
-
Bazsi84
aktív tag
Arra ertettem,h az U11 plust meg csak par nap mulva lehet elorendelni,egy honap kb a szallitas.Akkor mar igencsak lesz tobb honap a note8 es kozte,a pixelek utan is 2 honap.Ezalatt mas siman kiad egy frissitest amitol jobb lesz a fotos szekcio(is).de felreertesz,nem szidni akarom a HTC-t,csak lassan 3 eve egy telom van es mar nagyon valtanek.De eddig nem volt olyan,ami mindenaron kellett volna.Iphone,samu kizarva,Lg kijelzo nem palya,Mate 10 az ujjlenyomatolvaso miatt nem jott,a pro pedig az amoled miatt.Egy lehetosegem maradt,az U11 plus.Mindenben tokeletesen megfelelne,ezert is remeltem,h mivel a legkesobb kiadott idei csucstelo,kameraban is verni fog mindent,a sima U11-re epitkezve.Szoval tenyleg nem kritika,csak eddig minden resze passzolt es mar tulsagosan beleeltem magam.Ettol fuggetlenul ezt veszek majd,amint elerheto itt UK-ban es remelhetoleg ez is legalabb 2 evet marad.
-
Bazsi84
aktív tag
Nezegettem mar par osszehasonlito videot es felemasak az erzeseim.A Htc csinalta a Google pixel 2-t,megis annak jobb a kameraja.A note 8 sem rosszabb,pedig mar nem friss.Azt vartam,h valami nagyot dobnak a Htc-nel.Persze jo ez,szep a telo,akksi is rendben.Csak volt 1-2 honapjuk mindenkivel szemben es megsem a legjobb 😑
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hálózati / IP kamera
- Mesterséges intelligencia topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest