Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazsi84
aktív tag
Nezegettem mar par osszehasonlito videot es felemasak az erzeseim.A Htc csinalta a Google pixel 2-t,megis annak jobb a kameraja.A note 8 sem rosszabb,pedig mar nem friss.Azt vartam,h valami nagyot dobnak a Htc-nel.Persze jo ez,szep a telo,akksi is rendben.Csak volt 1-2 honapjuk mindenkivel szemben es megsem a legjobb 😑
-
tipuka
addikt
a hátlapi ujjlenyomat olvasóval vagyok kicsit problémás. tepsi tenyerem van, de a jobb kezemen S alakú a hüvelykujjam , ha kinyújtom., a bal kezemen egyenes, de jobb kezes vagyok. a telefon fogása miatt nem tudom problémás lenn-e az ujjlenyomat olvasó használata. G4-em van most, annál van egy nagy lyuk a toknak hála és betámasztja egyből a mutató ujjam, így a hüvelyk ujjam nem kell kinyújtani, stabil a fogás
régen nem volt ilyen bajom, de ezeknél a tepsiknél nem mindegy a fogás már
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Formula-1
- Béta iOS-t használók topikja
- Fotók, videók mobillal
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Apple asztali gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP377
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S20 FE 256GB Cloud Mint. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP387
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával! Alpesi kék!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15 G2 - i5-1135G7 I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest