- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Google Pixel topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 3S/Prime
Új hozzászólás Aktív témák
-
trebrona
nagyúr
válasz
jambiyya #6098 üzenetére
Xiaomi.eu stable: china stable az alapja, nem tartalmaz kínai alkalmazásokat, google szolgáltatások integrálva. Multi, magyar nyelvet 8.0.5.0 verziótól tartalmaz. A kínai verzióval egy időben frissül, telepítése manuálisan, nyitott bootloader és TWRP feltétel.
Amivel kevered, az a global romok közötti váltás.
-
-
-
válasz
jambiyya #2902 üzenetére
Nyugodj meg.
Nem vagyunk egyformák, én nem szeretek hetente és mások által meghatározott időben frissíteni, és tiszta szívből rühellem amikor az updater app dobálja fel az értesítéseket. Plusz ha nem a tiéd a telefon, könnyebb az élet ha menteni tudod a teljes rendszert és ha gáz van, akkor 20 perc alatt vissza tudod kapni a kiindulási pontot beállításokkal, alkalmazásokkal és minden túróval együtt. Nem minden frissítéstől lesz jobb a telefonod. Ami beválik, azt nem kell mindenkinek buherálni. Sokan azt hiszik hogy aki rootol, TWRP-t telepít, az azért csinálja mert mindenféle főzött rommal akarja magát fárasztani. Pedig ez csak ahhoz kell, hogy te legyél az úr a telefonodon, és szabad kezet kapj a módosításokhoz. Aki fél a lehetőségektől, marad a gyári romon. Nem kötelező a rootolt telefonodra xposedet és egyéb cuccokat tenni, sőt azt is meg lehet csinálni hogy miután lefreezelted ami nem kell, törlöd a SU csomagot. Később ha kell, TWRP-ből vissza tudod flashelni.
-
válasz
jambiyya #2649 üzenetére
Viszont nekem már megvan, a szöveget olvastam csak mert a mobilon a képek betöltése épp szünetelt
Ezt írtad: "Hiába fordítom le, nem halkul (6.10.20). "
Gondolom úgy értetted hogy lefordítod és nem némul el.
Nálam ez a menü van:
Szóval kicsit lehet sok topikot követek és néha összemosódnak dolgok. Én azt a funkciót használom, hogy ha felemelem akkor lehalkítja a telefont, nem pedig a lefordításra némítást. A "halkul" szó miatt szépen elcsúsztam. Mea culpa! -
-
-
-
Milestone2
nagyúr
válasz
jambiyya #2626 üzenetére
Az eredeti ROM-ban ez áll itt: "...This feature doesn't work if VIBRATION for incomig calls is ON..." csak egy kérdés, engedélyezve van a csörgéssel együtt a csörgés közbeni rezgés? Ha igen, akkor ki kell kapcsolni. Ha nem akkor nem tudom.
Nálam működik a lefordítással némítás, most csekkoltam (MiNote)
-
válasz
jambiyya #2616 üzenetére
Van valahol téma szerkesztő, ott össze lehet mixelni őket. Az egyikből az ikonokat, másikból az asztalt, de nem találom, pedig tegnap ezt a funkciót is kipróbáltam. Tényleg szokni kell ezt a miuit, kicsit több a beállítási lehetőség benne, mint a a sima droidban. Azt se találtam meg, hol lehet launchert váltani, a miui launchernek még ikonja sincs, a novának legalább van. A fejlesztői menüpontot is eltüntette, lehet minden rendszerfrissítés után újra kell engedélyezni?
Ma rootolni fogom, az biztos mert sok a reklám, meg le akarom szedni a google filmet/zenét. Nem is értem azokat miért nem engedi simán törölni. -
válasz
jambiyya #2614 üzenetére
Igen, a Nova törlése után működött. Van pár téma ami tetszik, csak ez az ömlesztett káosz nem, illetve nem minden apphoz van ikon sok témában, úgy meg hülyén néz ki. Vagy rendet rakok és marad a miui, vagy valami másik launcher kell.
Egyelőre várom a micro sim-et, meg a tokot, üveget. Remélem az üvegen ki lesz vágva a fényérzékelő helye, mert a gyári fólián sajnos azt se vágták ki. Se az előlapi kamerát. -
Pistike1985
aktív tag
válasz
jambiyya #2295 üzenetére
Hát nem. Én ha lehet szeretem látni,kipróbálni hogy mit veszek. Amennyi problémát olvastam a neten rendelt 3s-ekről,pláne nem sajnálom az a tizest. Ráadásul így az eladótól tudtam venni hozzá 1 üvegfóliát és egy Ipaky tokot 1500ért mert neki 3pro van és volt felesleges üveg és tok neki otthon.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PlayStation 5
- Linux kezdőknek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- EAFC 25
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest