Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
betyarr
veterán
válasz
Killer01
üzenetére
csak fel nem foghatom,hogy mi az ördög ír ennyit a lemezre (ami nyilván törlődik is,hiszen ellenkező esetben már régesrég be kellett volna többszörösen telnie,értelem szerint).és érdekes,hogy nincs látszatja a tettesnek,mert az erőforrás figyelő szerint a rendszer szokott néhány kilobyte-ot/megát nagyritkán firkálni
azzal képtelenség több 10 gigát egy nap alatt összehozni.az utorrentre gyanakodtam egy darabig,dehát az egy portable 2.2.1 és ráadásul a hdd-n figyel.oda van megadva a letöltési útvonal is.
egyébként ránéztem ssdok-al,az is ilyen sok írást detektál.jelenleg 411giga írásnál tartok.közel 100giga szombat este óta.különös...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V14-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk dokkolókat
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
azzal képtelenség több 10 gigát egy nap alatt összehozni.az utorrentre gyanakodtam egy darabig,dehát az egy portable 2.2.1 és ráadásul a hdd-n figyel.oda van megadva a letöltési útvonal is.