Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Buds FE - rajongok és jajongok
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitneszfelügyelő
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Hivatalosnak tűnő képeken a Galaxy S25 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
válasz
hdsentinel #4285 üzenetére
Köszönöm
,közben visszaolvastam és látom korábban is volt róla szó, szintén Seagate lemezeknél. Jó tudni, hogy egyes gyártók ennyire "különcködnek", mert aki nem ért hozzá annyira és megnézi a smart értékeket, kicsit megijedhet.
A másik általam említett érték a Reallocation Event Count volt. Ami miatt majdnem vissza kellett küldenem a gépet. Lehet túlzás volt a több 1000 (azt hiszem, mert nem találom azokat a hozzászólásokat, mintha eltűntek volna, vagy egy másik fórumban beszéltünk róla, mert HDSentinel-es szakértő válaszolt akkor is) ,de elég sok volt az érték és folyamatosan emelkedett.
#2751 erről az esetről van szó kb 1 éve történt és többen is írták.
#33197Most sajnos a fejparkolás a másik dilemmám, mert véletlenül elolvastam egy hozzászólást, ami miatt én is elkezdtem nézni és 3 gépben is (Seagate, Toshiba notebook hdd-k) 38-59x parkolnak percenként, egyiknél már közel 600ezer (pár hetes kép). Rákérdeztem másik fórumon, de inkább itt kellett volna tanácsot kérnem.
Olyan notebooknál, amit leginkább asztali gépként használok és sokszor órákra magára van hagyva a gép (akkor parkol a legtöbbet, azaz "csapkodja" a fejet, nem tudom miért nem hagyja úgy) érdemes teljesen kikapcsolni a parkolást? A teljes kikapcsolás nem káros?
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Építő/felújító topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
- OLED TV topic
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Keresek Samsung 870 QVO 8TB SATA SSD-t
- Kingston KC3000 1TB M2 NVMe - 7000/6000 MB/s - 100/100 - Garancia
- Samsung 9100 Pro 1TB M.2 PCIe5.0 14,7gb/s - ÚJ, 5év gari
- WD Black SN770M 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 5150-4850 MBs - Eladó!
- Western Digital WD Purple 4TB - WD40PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G3 - AMD A10 I 8GB I 256SSD I Radeon I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest