- Még el se terjedt, de már másolnak
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Netfone
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
Új hozzászólás Aktív témák
-
InfiniteReality
őstag
válasz
Poplacsek #2331 üzenetére
Akkor már lehet újra kiadták azóta. Múlthéten vagy elötte jött ki, de marhagyorsan vissza is vonták a memleak probléma miatt. Lehet azóta újra kiadták.
Nálam a HDS csak a szerveren fut nonstop, oda pedig nem kell AHCI driver, mert olyan alaplap van benne.
A rendszerdiszk meg amiről a tartalom fut, mindkettő SAS, egy SATA diszk csak mentésnek van benne. Leáll és leállva is marad, naponta 1x éled csak fel vagy ha ráolvasok.Kiváncsi lennék honnét szedted a 11.5-öt, mert az Intel oldalán még mindig 11.2 a legfrissebb. Direkt csak annyit írtam be kulcsszónak, hogy AHCI.
És ezt a legfrissebb, annak ellenére, hogy az összes többire azt írja, hogy latest: 6/11/2012 11.2.0.1006
A 11.5-öt én is egy másik oldalról szedtem le, de miután elolvastam miért vonták vissza, inkább felfüggesztettem a használatát. Megvárom míg az Intel újra kiadja.
Ráadásul azon a másik oldalon csak 64 bites változatot találtam belőle, míg a 11.2-ből van 32 bites is. Elképzelhető azért, hogy itt is lesz egy váltás és a 11.5 már nem is fog kijönni 32 bitre. Majd meglátjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Hálózati / IP kamera
- Még el se terjedt, de már másolnak
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Automata kávégépek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- HP EliteBook 835 G7 AMD Ryzen 5 4650U
- Xbox Elite Series 2 Kontroller // Számla + garancia //
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest